Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



30
Μαρ
Νεα Σεληνη 1/4/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στην 11η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα μοιάζει να ανοίγει το δρόμο σε κάτι νέο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να αναλάβεις την πρόκληση να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και την ίδια στιγμή να σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις πράγματα που σε δυσκολεύουν να εκφράσεις και να φανερώσεις στους γύρω σου. Μπορεί πάλι να βρεθείς απέναντι στις εσωτερικές σου φοβίες και φωνές, να χρειαστεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου που επιμένει να σε κρατά δέσμιο/α ενός συστήματος που σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου. Τέλος, δώσε βάση σε κάποιες δυσκολίες και παγίδες που είναι μπροστά σου και μην προσπαθήσεις να επιτεθείς κατά μέτωπο στην πρόκληση που σου παρουσιάζεται, γιατί θα μπορούσες να πληγώσεις τον εαυτό σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη μοιάζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα εκκίνηση στη ζωή σου, γνωρίζοντας όμως πως θα χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια τις δυσλειτουργίες, τα εμπόδια και τις πληγές σου. Μπορεί τα δύο πρώτα κομμάτια της πρόκλησης να είναι εύκολα ή ενδιαφέροντα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πως δεν κάμπτεσαι από δυσκολίες, αφού σε ιντριγκάρει να χρειάζεται να αποδείξεις πως σε εξιτάρει το εμπόδιο. Το ζήτημα όμως του να φέρεις στην επιφάνεια την πληγή σου είναι ένα θέμα που δεν αγγίζεις και πολύ εύκολα, κάτι που όμως το κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού θα μπορούσε να σου ανοίξει δρόμους που δεν ονειρεύεσαι. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη μοιάζει να φέρνει μία αναταραχή στον τομέα της καθημερινότητας, αφού καλείσαι να διαχειριστείς τις ανατροπές και τις εντάσεις που προκαλούνται στη δουλειά σου ή σε θέματα που επηρεάζουν την υγεία σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από τα προβλήματα τρίτων που είναι σε θέση να επηρεάσουν και τη δική σου διάθεση, ώστε να προστατευτείς απέναντι σε καταστάσεις που δεν υπάρχει λόγος να σε επηρεάζουν. Αν όμως υπάρχει ένα επαγγελματικό θέμα που είναι καιρός να λυθεί, τότε φρόντισε να ασχοληθείς μαζί του και να μην αφήνεις εκκρεμότητες που μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε κάνει έντονα επικοινωνιακό/η και έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις στη σχέση σου με άτομα του φιλικού κύκλου. Μπορεί να χρειαστεί να ειπωθούν σκληρές αλήθειες, να ακουστούν απόψεις που θα ταρακουνήσουν τις υπάρχουσες ισορροπίες, να απασφαλίσεις και να εκτονωθείς. Μπορεί πάλι να χαλά η σχέση σου με ένα πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου, αλλά αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν εδώ και αρκετό καιρό. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να επηρεάζει τον επαγγελματικό τομέα και να σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, Ίσως να χρειαστεί να κριτικάρεις και να στιγματίσεις με τα λόγια σου τις συμπεριφορές προσώπων που δεν μπορείς να συνεχίσεις να ανέχεσαι, ίσως να χρειαστεί να λάβεις δύσκολες αποφάσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση με το συναισθηματικό σου κόσμο. Καλείσαι όμως να διαφυλάξεις την προσωπική σου υγεία, οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις την προσωπική ελευθερία ώστε να κινηθείς με τον τρόπο που επιθυμείς. Μπορεί να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να καταλάβεις αν είσαι σε θέση να αφήσεις πίσω σου τις υποχρεώσεις ου έχεις αναλάβει. Μπορεί πάλι να νιώθεις μοναξιά και να συνειδητοποιείς πως έχεις κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο σχέσεων και συνεργασιών, με αποτέλεσμα να έχει υπάρξει κενός χώρος και χρόνος στη ζωή σου. Τέλος, προσπάθησε να μετριάσεις την αλαζονεία σου, αν και δεν είναι εύκολο να πάψεις να θεωρείς πως είσαι υπεράνω ανθρώπων που είναι γύρω σου και έχεις χάσει την εκτίμηση για αυτούς.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να συγκριθείς με πρόσωπα που κινούνται στο περιβάλλον σου και θεωρείς πως δεν έχετε και τόσο μεγάλη απόσταση όση θεωρούσες πως υπάρχει ανάμεσα σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από εσένα, παρά το γεγονός πως εσύ είσαι αυτός/η που ασχολείται περισσότερο με τις δουλειές. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως χρειάζεται να γίνουν βήματα ώστε να προσεγγίσεις το έτερο ήμισυ για να διαμορφώσετε εκ νέου την ισορροπία στη σχέση σας.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να ζητήσεις κάτι διαφορετικό από ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου αλλά χρειάζεται να βρεθεί ένας νέος τρόπος ώστε να συσχετίζεστε. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς το έτερο ήμισυ στο βαθμό που θα ήθελες, αφού δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει αυτά που υπόσχεται. Μπορεί πάλι να κάνεις μία γνωριμία που σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με το παρόν σου. Μπορεί τέλος να έχεις ένα δίλημμα σχετικά με την καριέρα σου και να αναρωτιέσαι αν θα κάνεις ένα βήμα προς το άγνωστο ή όχι.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια τις παθογένειες της ζωής σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να οριοθετήσεις τις κινήσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Μπορεί να θελήσεις να βάλεις σε τάξη τις δουλειές της καθημερινότητας σου, να επενδύσεις το χρόνο σου με έναν τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που αποφεύγουν οι κοντινοί σου άνθρωποι. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να εστιάσεις στο κομμάτι της υγείας σου και να αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες και συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να διώξεις από πάνω σου περιττά κιλά.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο εκδηλωτικός/η και άμεσος/η, να ακουστεί η φωνή σου και να εκφραστείς χωρίς να ζορίζεσαι και να πιέζεσαι. Την ίδια όμως στιγμή, να έχεις στο μυαλό σου πως θα συναντήσεις αντιδράσεις και ενστάσεις γύρω σου, πως θα χρειαστεί να αναρωτηθείς μήπως λειτουργείς περισσότερο παιδιάστικα από όσο αντέχει το περιβάλλον σου, μήπως λειτουργείς απερίσκεπτα και αυτό θα μπορούσε να σε εκθέσει στο μέλλον. Στον τομέα της οικογένειας, χρειάζεται να θέσεις μία νέα βάση στο θέμα παιδιά, ώστε να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις μία πληγή που είναι παρούσα.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν εμπόδια μέσα στο σπίτι σου, πως υπάρχουν δυσλειτουργίες που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως είναι απαραίτητο να λύσεις το γόρδιο δεσμό. Ίσως να δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους της οικογένειας σου, να αποφεύγεις να μείνεις πολύ χρόνο στο σπίτι για να ξεφύγεις από τις παγίδες. Στον επαγγελματικό τομέα, η προσπάθεια σου να επιμείνεις στις απόψεις σου θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και ενστάσεις που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν με μία απλή κουβέντα με την άλλη πλευρά.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, να αποτελεί την ευκαιρία ώστε να εκφραστείς και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, Αυτή όμως δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, αφού καλείσαι να θέσεις κανόνες από την αρχή, αφού μπορεί να μοιάζει πως κάνεις μία νέα εκκίνηση στη ζωή σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις βασιζόμενος/η στη λογική τις ανάγκες σου, να συστηθείς εκ νέου σε κόσμο που συναντάς γύρω σου, να αποδείξεις πως έχουν αλλάξει αρκετά στον τρόπο που σκέφτεσαι και πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις βήματα προς μία διαφορετική κατεύθυνση.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει να φέρνει μία αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου, να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μία πρόκληση την οποία αν δεν προσέξεις και βιαστείς να εκτελέσεις, θα μπορούσε να σε εκθέσει. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να μετρήσεις το όφελος αλλά και την έκθεση στον κίνδυνο ώστε να αποφασίσεις κατά πόσο αξίζει να αποδεχτείς αυτό που σου προσφέρεται. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλεις να αποδείξεις πως υπάρχεις και πως έχεις φωνή και εκτόπισμα, με αποτέλεσμα να προχωράς σε μία κίνηση που θα σε βγάλει από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων