Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Ιουν
Πανσεληνος 14/6/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 14ης Ιουνίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί την αίσθηση της αβεβαιότητας και ασάφειας στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να κάνεις κάτι που δείχνει εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα θα έχεις τη φοβία μήπως παρασύρεσαι από τις λανθασμένες σου σκέψεις, μήπως χάνεσαι μέσα σε ένα περιβάλλον τρίτων που δημιουργούν ψευδαισθήσεις στους γύρω τους. Ίσως να δοκιμάσεις να πραγματοποιήσεις μία απόδραση από την καθημερινότητα, θέλοντας να σπάσεις τα όρια και τους κανόνες που τίθενται από τους γύρω σου, επιδιώκοντας να διαλύσεις ένα αυστηρό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι. Τέλος, είναι πιθανό να παρασυρθείς από τις απόλυτες απόψεις σου και να εμπλακείς σε μία συζήτηση που μοιάζει να σε οδηγεί στα άκρα και σε λεκτικές κόντρες που δεν είναι αμελητέες καταστάσεις.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να δημιουργεί όνειρα και να εξάπτει τη φαντασία σου, να σε βάζει στη διαδικασία να σχεδιάσεις το μέλλον σου χωρίς όμως να είσαι σε θέση να βάλεις σταθερά θεμέλια σε αυτό. Το μυαλό σου ταξιδεύει μακριά και μπορεί να βρίσκεται σε ένα μέρος που θα επιστεφτείς σε λίγο καιρό, εκεί που θα μπορέσεις να διώξεις από το πρώτο πλάνο της ζωής σου τα προβλήματα της καθημερινότητας σου. Από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο στόχο σου και να αποφύγεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις σε άτομα της δουλειάς σου, χωρίς να τα γνωρίζεις καλά.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα μπορούσε να δημιουργήσει μία θολούρα και μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα, θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες εφόσον δεν είσαι συγκεντρωμένος/η στο στόχο σου. Φρόντισε να φιλτράρεις τα λεγόμενα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι και να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να διατηρήσεις. Παράλληλα, είναι καλό να είσαι προσεκτικός/η με τις αγορές σου και τα έξοδα που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας, καθώς είναι αρκετά πιθανό να πέσεις σε παγίδες τις οποίες δεν έχεις διαβάσει εξ αρχής.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθεις σε άμεση επαφή με την προσωπική σου ζωή και την ανασφάλεια που μπορεί να σου δημιουργεί το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου. Μία συζήτηση θα μπορούσε να σε αποδιοργανώσει, να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν συνεννοείσαι με την άλλη πλευρά ή μήπως όχι. Μία συνάντηση πάλι θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στο μυαλό σου μνήμες που σε κάνουν να χάνεσαι σε ένα παρελθόν που θα μπερδευτεί με το παρόν και το μέλλον σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να δημιουργεί μία μορφή αναστάτωσης στον εργασιακό σου χώρο και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν παράμετροι τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά ζητήματα την ίδια χρονική στιγμή, να αναμιχθείς σε καταστάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμες, να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν εφόσον δεν είσαι προσεκτικός/η με τις υποσχέσεις σου. Τέλος, προστάτεψε τις αποφάσεις σου αφού μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να τις διαστρεβλώσουν στα μάτια ανθρώπων των οποίων η γνώμη παίζει σημαντικό ρόλο για την καριέρα σου.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να ζήσεις περισσότερο ανέμελα από όσο συνηθίζεις, να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις τυπικότητες και τις υποχρεώσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ζήσεις στο παράλληλο σύμπαν σου, να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή και να πάψεις να ασχολείσαι με το γύρω περιβάλλον σου. Μπορεί να θελήσεις να περάσεις χρόνο με παιδιά που διατηρούν την αθωότητα τους ώστε να δεις το μέλλον μέσα από τα μάτια τους. Μπορεί τέλος να συνειδητοποιήσεις πως ζεις σε μία ψευδαίσθηση και να αντιληφθείς πως δεν είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να θέλει να σου επισημάνει πως είναι καιρός να σπάσεις τα δεσμά της καθημερινότητας σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από το οικείο περιβάλλον σου, να αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που φαίνεται να σε ανανεώνει, να επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με άτομα που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης σε σχέση με το δικό σου. Θα χρειαστεί όμως να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να βασίσεις σε σταθερά επιχειρήματα. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αποτελέσει την αφορμή για να αναζητήσεις την ευκαιρία μίας απόδρασης, για να ασχοληθείς με τις διακοπές σου, για να προσπαθήσεις να πάρεις χρόνο μακριά από την καθημερινότητα σου. Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις το παραπάνω θέμα με άτομα του συγγενικού σου κύκλου, χωρίς όμως να μπορείς να φτάσεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα, αφού μοιάζει να μην είναι εύκολο να μιλήσετε μία κοινή γλώσσα. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να τακτοποιήσεις τις ανοικτές σου υποθέσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες και μετά να ασχοληθείς με την προοπτική ενός ταξιδιού. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον οικονομικό τομέα, εφόσον δείχνεις υπερβολική εμπιστοσύνη σε ένα άτομο που είναι κοντά σου. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με τις υποσχέσεις σου και με τη διάθεση που δείχνεις να ταυτιστείς και να στηριχτείς πάνω σε ένα πρόσωπο που δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει πόσο μπορεί να εννοεί αυτά που λέει. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ρισκάρεις στον οικονομικό τομέα και να δοκιμάσεις να επενδύσεις σε ένα αντικείμενο ή μία υπηρεσία που δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να μακροημερεύσει, αλλά παράλληλα σε κάνει να νιώθεις χρήσιμος/η για τους γύρω σου. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλάβεις πρωτοβουλίες επίλυσης διαφωνιών, χωρίς όμως να είναι εύκολο να σκεφτείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου. Μπορεί να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο, αφού το συναίσθημα μπαίνει στο πλάνο και σε κάνει να αμφιβάλεις σχετικά με την ορθολογική σου κρίση. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου, χωρίς όμως να έχεις δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο, με αποτέλεσμα να φορτώσεις ακόμα περισσότερο το επιβαρυμένο πρόγραμμα σου.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο, στις οποίες δεν μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις ατόμων στον εργασιακό χώρο, αφού μπορεί να αποφασίζουν να δράσουν πίσω από την πλάτη σου, να επιδιώκουν να επικοινωνήσουν με έναν τρόπο που θα σε εκθέσει. Παράλληλα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη σωματική και την πνευματική σου υγεία και να αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω ώστε να λύσεις τα θέματα σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις που μπορεί να έχουν οικονομικό αντίκτυπο στην τσέπη σου. Ίσως να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναλάβεις ένα ρόλο που ταιριάζει με τις δυνατότητες σου, αφήνοντας στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις που θα μπορούσες να αναλάβεις αλλά θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με φιλικά σου πρόσωπα με στόχο να σπάσεις ένα μονότονο μοτίβο καθημερινότητας που σε εγκλωβίζει. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η σχετικά με τις επαγγελματικές σου βλέψεις, χωρίς όμως να είσαι βέβαιος/η πως μιλάς στα κατάλληλα πρόσωπα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ζητάς κάτι περισσότερο στον τομέα της καριέρας από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να στο προσφέρουν ή πως χάνεσαι μέσα σε ένα σύνολο που καταφέρνει να καταπιεί τις προσωπικές σου δράσεις. Στον τομέα της οικογένειας, καλό θα ήταν να γνωρίζεις την κατεύθυνση σου ώστε να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που θέλουν να θολώσουν τα νερά στα οποία κολυμπάς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων