Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 28
Ιουν
Νεα Σεληνη 29/6/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου στην 7η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να θέτει προκλήσεις και προοπτικές στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που ανοίγει τα χαρτιά σου, που σε βγάζει από τον προσωπικό σου χώρο ασφάλειας και συνήθειας και έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Ίσως να είναι καιρός να αποδείξεις πως είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις προσωπικά ή επαγγελματικά και να πάψεις να ακολουθείς ένα μονότονο και επαναλαμβανόμενο μοτίβο σκέψης και δράσης. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά, τότε χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος/η να δεχτείς κάποιου είδους κριτική και σχολιασμό σχετικά με τον τρόπο που λειτουργείς και ζεις, αφού καλείσαι να μοιραστείς και να πάψεις να περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσπαθήσει να αναζητήσει όρια και κανόνες στα σχέδια, τα πλάνα και τις φιλοδοξίες σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή τις νέες παραμέτρους της ζωής σου, να φροντίσεις να χωρέσεις με σαφήνεια και τάξη όλα τα καινούργια δεδομένα και να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση των κοντινών σου ανθρώπων. Αν έχεις τη βούληση ή την τάση να απομακρυνθείς, τότε μπορεί να προκύψουν ενοχλήσεις από κάποια από αυτά τα πρόσωπα με στόχο να διατηρήσεις τη θέση σου μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι έτοιμο να σε χάσει.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βάλει σε θέση άμυνας και θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να συμμαζέψεις την κατασπατάληση της ενέργειας σου. Αν θεωρείς πως ξοδεύεσαι σε πολλές μεριές, πως χάνεσαι σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τότε προσπάθησε να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου και να οριοθετήσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, τότε ζήτησε τη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου που σε καταλαβαίνει και θα σε στηρίξει ώστε να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος/η.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να είσαι προσεκτικός/η με θέματα του οικονομικού τομέα, ώστε να μην προχωρήσεις σε υποσχέσεις και πράξεις που θα σε εκθέσουν. Καλό θα ήταν να δώσεις αξία στο συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σου και να αποφύγεις να λάβεις υλικές τάσεις, καθώς είσαι σε μία χρονική στιγμή που μπορεί να προχωρήσεις σε αγορές που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για να αναρωτηθείς μήπως έχεις δοθεί υπέρμετρα σε ανθρώπους γύρω σου και έχεις χάσει τον εαυτό σου. Καλείσαι να θέσεις κάποια όρια στα ανοίγματα σου και να δώσεις την απαραίτητη δόση σημασίας σε πρόσωπα που παραμένουν κοντά σου και στηρίζουν σε κάθε χρονική στιγμή της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα το οποίο δεν μπορείς να επιλύσεις, αφού η φιλοδοξία σου είναι παρούσα, αλλά παράλληλα διστάζεις να κάνεις κάτι που γνωρίζεις πως θα αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει ένα μικρό αγκάθι στα σχέδια σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τον τρόπο που θα καταφέρεις να χωρέσεις τις ανάγκες και απαιτήσεις των κοντινών σου προσώπων στα προσωπικά σου πλάνα. Μπορεί να έχεις αμφιβολίες σχετικά με ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να αναρωτιέσαι αν είναι καλή λύση να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου ή όχι. Ίσως πάλι να χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τις δηλώσεις σου στον εργασιακό χώρο, να είναι απαραίτητο να εξετάσεις διεξοδικά τις επιλογές και τις προοπτικές σου και μετά να ανοίξεις το στόμα σου. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θέλει να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αποτελέσεις το παράδειγμα στα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Μπορεί να γίνεσαι αυτός/η που δίνει απαντήσεις ή ενδιαφέρεται για την υγεία των φίλων σου, να αναλαμβάνεις να προστατέψεις κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος σου ώστε να προλάβεις καταστάσεις που θα είναι δυσάρεστες. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι μήπως ανοίγεσαι υπερβολικά οικονομικά για χάρη ανθρώπων και δράσεων που θα μπορούσαν να σε ξεζουμίσουν. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μοιάζει με μία πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να σκεφτείς σοβαρά μία πρόταση που έχεις μπροστά σου. Ίσως να σκέφτεσαι πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να σπάσεις την εργασιακή μονοτονία της ζωής σου, να προχωρήσεις σε μία κίνηση που σε κάνει περισσότερο δραστήριο/α. Ίσως να δυσκολεύεσαι να λάβεις βιαστικές και γρήγορες αποφάσεις και να θελήσεις να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο που σε γνωρίζει και μπορεί να καταλάβεις τις αγωνίες σου. Αυτό που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου είναι πως είναι καιρός να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα αλλάξει τη ροή της καθημερινότητας σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την αφορμή για να αναρωτηθείς μήπως έχεις βάλει πολλές δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου με αποτέλεσμα να χάνεις την επαφή με τον εαυτό σου. Θα χρειαστείς προσωπικό χρόνο μακριά από ανθρώπους που σε περιορίζουν και θα προσπαθήσεις να κανονίσεις ένα ταξίδι που ανανεώνει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με γνώμες τρίτων που είναι πιθανό να συγκρούονται με τη δική σου σκέψη. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να αντιμετωπίσεις συναισθήματα που καλείσαι να μοιραστείς με το έτερο ήμισυ ή τα οποία είναι μετέωρα αφού δεν υπάρχει σύντροφος. Πέρα από το καθαρά σαρκικό και σεξουαλικό κομμάτι, φαίνεται πως αναζητάς και τη συναισθηματική επαφή, πως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να ξυπνήσει κομμάτια σου που παραμένουν εν υπνώσει. Ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τέτοια κομμάτια σου, που είναι σε θέση να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλάζουν και καλείσαι να εναρμονιστείς με αυτά. Ο/η σύντροφος σου θα σηκώσει κεφάλι και θα απαιτήσει κάποιες αλλαγές ή υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να δώσεις χωρίς να είσαι σίγουρος/η πως θα λάβουν χώρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βγαίνεις από μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία και να χρειάζεται να κάνεις τα τελευταία βήματα προς αυτή την έξοδο. Μην αφήσεις πίσω σου ίχνη και εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να σε κυνηγούν για μεγάλο χρονικό διάσημα και να μη νιώθεις ελεύθερος/η να προχωρήσεις παρακάτω. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να μπερδεύει τον τομέα της καθημερινότητας σου και να σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις εξηγήσεις για τις απόψεις και τις θέσεις σου. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, να διαφωνήσεις και να αντιπαρατεθείς, να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου. Ίσως πάλι να καταλάβεις πως είναι προτιμότερο να συμπλεύσεις με τη γνώμη της ομάδας παρά να σηκώσεις κεφάλι και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατά πρόσωπο τη δεδομένη χρονική περίοδο. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα, να εξετάσεις το ενδεχόμενο κάποιων επενδύσεων που δεν είναι βέβαιο πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου, να πάρεις τη γνώμη κοντινών σου προσώπων και να παραμείνεις εστιασμένος/η στο μεγάλο σου στόχο. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να κάνεις μία γνωριμία που θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις τι θα μπορούσε να προκύψει αν προχωρούσες παρακάτω με το συγκεκριμένο άτομο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων