Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 12
Ιουλ
Πανσεληνος 13/7/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 13ης Ιουλίου στην 21η μοίρα του Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Καρκίνο και σε οριακή σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να κινητοποιεί τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να μπεις σε συζητήσεις στις οποίες χρειάζεται να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο. Ίσως να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις απαντήσεις τις οποίες χρειάζεται να δώσεις σε ανθρώπους που δεν είναι βέβαιο πως είναι έτοιμα να ακούσουν τις σκέψεις σου. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητο να μιλήσεις μία γλώσσα που μπορεί να καταλάβει η άλλη πλευρά, αφού διαφορετικά έχεις απέναντι σου τείχη τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολο να πέσουν. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να κλείσεις μία πόρτα, τότε φρόντισε αυτή η απόφαση να είναι οριστική και να μη βασίζεται σε μία εύκολη και πρόχειρη λύση ώστε να αποφύγεις την επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει κάποιες δυσκολίες συνεννόησης και επαφής με άτομα στον επαγγελματικό χώρο, θα σε δυσκολέψει και μπορεί να προκαλέσει τριγμούς σε υπάρχουσες σχέσεις σου. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ακούσεις τη γνώμη και την άποψη τρίτων, πως μπορείς να βρεις την ισορροπία σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο ξεκάθαρες, πως μπορείς να δικαιολογήσεις συμπεριφορές προσώπων που δεν είναι σε θέση να ξεχάσουν και να προχωρήσουν παρακάτω.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάζει τα σχέδια σου σχετικά με ένα ταξίδι, να σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν επειδή αλλάζουν οι προτεραιότητες σου. Ίσως να χρειαστεί να μετριάσεις το χρόνο που επενδύεις στον τομέα της δουλειάς σου, ώστε να ρίξεις το βάρος στην προσωπική σου ζωή. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να εξηγήσεις τις ιδέες σου σε ανθρώπους που χρειάζεται να καταλάβουν πως τους υπολογίζεις για να μπορέσουν να ανοίξουν τα αυτιά τους στις απόψεις σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει να ενεργοποιεί δύσκολες ισορροπίες στον οικονομικό τομέα, να σε βάζει στη διαδικασία εξόδων και επενδύσεων τα οποία καλείσαι να εξηγήσεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Θα χρειαστεί να συζητήσεις τις ενστάσεις του/ης συντρόφου, να μετριάσεις τις αντιρρήσεις του/ης και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε αδιέξοδα που φαντάζουν αδύνατο να ξεπεραστούν. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που δεν είναι έτοιμο να ακούσει τις σκέψεις σου, γι’ αυτό και κρατά απόσταση από εσένα.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η απέναντι σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων με πρόσωπα που αναμένουν τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να δώσεις τις ενδεδειγμένες απαντήσεις, να παραμείνεις ψύχραιμος/η απέναντι σε αιτιάσεις που μπορεί να σε βάζουν στη διαδικασία να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Τέλος, είναι καιρός να δώσεις απαντήσεις σε ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου, χωρίς να σκέφτεσαι μήπως θα βάλεις σε δύσκολη θέση τα πρόσωπα που έχεις απέναντι σου.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασιακή σου καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστείς αντοχές για να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να υψώσουν τείχη απέναντι σου, να επιδείξεις καθαρό μυαλό και να αποφύγεις τις εντάσεις που δε χρησιμεύουν σε κάτι. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρατάς μέσα σου αυτά που σκέφτεσαι και σε ενοχλούν, αφού κάνεις κακό στον εαυτό σου.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και να διώξεις από το μυαλό σου σκιές που καταφέρνουν να δημιουργούν αμφιβολίες και ασάφεια. Είναι καιρός να ζητήσεις αποδείξεις αφοσίωσης από το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου, να επιδιώξεις να βρεις λόγους για τους οποίους συνεχίζεις να το εμπιστεύεσαι. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κάνεις μία κουβέντα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ώστε να πάρεις τη γνώμη τους για κάποια θέματα που σε απασχολούν και να αποσαφηνίσεις ποιος είναι ο ρόλος τους στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αποτελεί μία δύσκολη χρονική συγκυρία για εσένα, αφού θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, να προσπαθήσεις να κλείσεις ανοικτά μέτωπα που γεννούν αμφιβολίες και αντιπάθειες. Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα που φτάνει σε βάθος και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως χρειάζεται να γίνουν βήματα εξυγίανσης της σχέσης σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ίσως πάλι να προκύπτουν δύσκολες ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα αμφισβήτησης και αμφιβολίας στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις απέναντι σε ανθρώπους που ασκούν κριτική. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου, να φροντίσεις να έχεις ζυγίσει τα λόγια σου και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις. Να φροντίσεις να ακούσεις και το ένστικτο σου, χωρίς όμως να του δίνεις τον πρώτο λόγο σε μία κουβέντα που θα πρέπει να βασιστεί σε κανόνες και στο κομμάτι της λογικής σου.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή για θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού μπορεί να αποφασίζεις να κλείσεις τις ανοικτές σου εκκρεμότητες και να προχωρήσεις παρακάτω. Μοιάζει να είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις τις δικές σου οφειλές σε ένα πλαίσιο εξόφλησης, χωρίς όμως να χρειάζεται να πάρεις στις πλάτες σου τα λάθη τρίτων. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως είναι καιρός να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου που βρίσκεται κοντά σου, αλλά επιμένεις να το αγνοείς και να το κρατάς σε απόσταση.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα βρεθείς μπροστά σε ένα κομβικό σημείο που θα δείξεις τις προτεραιότητες σου. Αν επιμένεις να διατηρείς το/η σύντροφο σε απόσταση, τότε μπορεί να φαίνεται να κινείσαι πλέον μόνος/η, χωρίς να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που σου έχει σταθεί μέχρι σήμερα. Αν πάλι κατανοείς πως δεν μπορείς να έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, τότε είναι καιρός να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη, χωρίς να σκέφτεσαι πως βγάζεις αδυναμίες και ανασφάλειες.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο στη ζωή σου, να φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία υφαίνονται εδώ και αρκετό καιρό και είναι η ώρα να εμφανιστούν. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο που διατηρεί κρυφές τις φιλοδοξίες του, επειδή συνειδητοποιείς πως πρόκειται για αντίπαλο σου. Μπορεί πάλι να καταλάβεις πως έχεις οδηγήσει τον εαυτό σου στα όρια της εξάντλησης χωρίς να λαμβάνεις την ανταπόδοση που θεωρείς πως αξίζεις. Μπορεί τέλος, να κλείσει ένα κεφάλαιο με έναν τρόπο που δεν περίμεναν οι γύρω σου, αφού είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να έχεις δώσει σημάδια όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει να δημιουργεί αναταράξεις στη σχέση σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να δημιουργεί σκιές σε σχέσεις που προχωρούν με γνώμονα τον αυτόματο πιλότο. Μπορεί να χάσεις τον ενδιαφέρον σου για κάποια άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, αλλά θεωρείς πλέον πως δεν έχετε κοινά να μοιραστείτε. Μπορεί πάλι να αναγνωρίζεις πως η κοινωνία στην οποία ανήκεις γίνεται ολοένα και πιο σκληρή, με αποτέλεσμα να αναζητάς διεξόδους σε νέες επαφές και γνωριμίες, που σε κάνουν να δημιουργείς εκ νέου όνειρα για το μέλλον σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων