Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ27
Ιουλ
Νεα Σεληνη 28/7/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης) για να ξεκινήσουν κάποια συνήθεια που προσφέρει ασφάλεια και απόλαυση.

Θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις προσωπικές σου βλέψεις και επιθυμίες, να γίνεις ορατός/η από τους γύρω σου, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις στόχους που έχεις θέσει. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αλλάξεις τη ροή της προσωπικής ζωής, επιδιώκοντας να προσεγγίσεις ένα άτομο που φαίνεται να σε ενδιαφέρει και να αποτελεί το πρόσωπο που θα ήθελες να βρεθεί δίπλα σου από εδώ και πέρα. Τέλος, να θυμάσαι πως μπορεί να φανείς περισσότερο εγωιστής και αλαζόνας σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που θα μπορούσε να θορυβήσει τα άτομα που κινούνται κοντά σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει μία εξαιρετική για εσένα ευκαιρία ώστε να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα στην καρδιά σου, να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάποιες στιγμές, να περάσεις όμορφα και να επιβεβαιωθείς. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να ρισκάρεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, να προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να προκύψουν μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μοιάζει να δημιουργεί αρκετή ένταση στην προσωπική σου ζωή, αφού είναι καιρός να αποφασίσεις με ποιο τρόπο θα προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να αποφασίζεις να θέσεις νέους κανόνες στη συνύπαρξη σου με το έτερο ήμισυ και να θελήσεις να βγεις μπροστά σε αυτή τη σχέση. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που επιμένει να βάζει τρικλοποδιές στις κινήσεις σου, που επιδιώκει να βγαίνει μπροστά και να θέλει να σε καθοδηγήσει προς κατευθύνσεις που δεν ταιριάζουν με τις επιθυμίες και προθέσεις σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να σχεδιάσεις μία απόδραση, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι κάπου μακριά. Ίσως να έρχεσαι σε επαφή με άτομα του φιλικού κύκλου και να περνάς χρόνο μαζί τους, κάτι που φαίνεται να έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να μιλήσεις ανοικτά σχετικά με την άποψη σου για κάποια θέματα που αφορούν το συγγενικό σου κύκλο, επιδιώκοντας να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από αστείες δικαιολογίες και αμφιβολίες σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία ώστε να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι καιρός να πάψεις να κινείσαι με γνώμονα την ασάφεια και να φροντίσεις να παγιώσεις κάποια έσοδα σου, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τα πιο μακροχρόνια πλάνα. Ίσως πάλι να έχεις στα χέρια σου μία επαγγελματική πρόταση την οποία καλείσαι να ζυγίσεις, χωρίς όμως να βασίζεσαι μόνο στον οικονομικό τομέα. Καλείσαι να απαντήσεις στον εαυτό σου κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος/η από αυτό που σου προσφέρεται ως προς τον τομέα της βελτίωσης της δημόσιας εικόνας σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με την ευκαιρία σου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, μοιάζει με την προοπτική του να τολμήσεις να κάνεις κάτι που είναι έξω από την καθημερινότητα σου. Μπορεί να αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σε απομακρύνει από τις δυσκολίες της δουλειάς σου, να εξερευνήσεις την πιθανότητα να αναλάβεις μία επαγγελματική πρόκληση που σου έχει προταθεί και σε στέλνει μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Μπορεί πάλι να νιώθεις την ανάγκη να βγεις από το στενό πλαίσιο της προσωπικής σου ζωής και να τολμήσεις να φλερτάρεις ή να δείξεις διαθεσιμότητα για γνωριμίες που δεν είναι δύσκολο να λάβουν χώρα. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να ζητά από εσένα να αποδείξεις πως έχεις τις αντοχές και την ικανότητα να φέρεις εις πέρας τις προκλήσεις που σου προσφέρονται. Δεν είναι όμως εύκολο να βγάλεις έντονη ζωτικότητα, να διαθέσεις τις σωματικές αντοχές ώστε να φέρεις εις πέρας αυτό που σου ανατίθεται. Μπορεί πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα σύστημα που καθορίζεται από ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα, κάτι που μπορεί να σε φορτώσει με βάρος και θυμό, που δεν είναι καθόλου εύκολο να εκφραστούν με τον κατάλληλο τρόπο. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου να βγεις προς τα έξω, να φέρεις στην επιφάνεια τις αποφάσεις που έχεις λάβει και σε οδηγούν κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Μπορεί να ετοιμάζεις την επαγγελματική σου μετάβαση, να αποδέχεσαι μία πρόταση που μοιάζει να ανοίγει διαφορετικά μονοπάτια μπροστά σου. Ίσως πάλι να μοιάζεις έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, να δείχνεις στο φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο πως ξεκινάς κάτι καινούργιο, κάτι που θέτει τις προτεραιότητες σου με ένα νέο τρόπο σε σχέση με τον τρόπο που γνώριζαν οι γύρω σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να εδραιώσεις επαγγελματικά οφέλη, να κατακτήσεις ένα στόχο που έχεις θέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανό να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να ταρακουνήσεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αφού φαίνεται πως ζητάς κάτι περισσότερο σε σχέση με αυτό που σου έχει προσφερθεί μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις έναν περισσότερο ηγετικό ρόλο μέσα στο σύστημα που κινείσαι, επιδιώκοντας να αποδείξεις πως έχεις την ικανότητα να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου χωρίς να φοβάσαι τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να εκδηλώσεις ένα διαφορετικό κομμάτι του εαυτού σου. Έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα κλειστό και μικρό σύστημα σκέψης και δράσης, να αποδείξεις πως εστιάζεις στη μεγάλη εικόνα και αφήνεις πίσω σου τις μικρές και ανούσιες λεπτομέρειες. Μπορεί πάλι να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σου προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν πολύ περισσότερο στον τρόπο σκέψης σου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε πιέσει ώστε να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία, να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς και να προσπαθήσεις να διαβάσεις τις εξελίξεις μέσα από τα μάτια του/ης. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αφού καλείσαι να αντιπαρατεθείς με δικές σου αγκυλώσεις και δυσκολίες, αφού χρειάζεται να έρθεις σε θέση σύγκρουσης με προσωπικές σου πεποιθήσεις και πιστεύω. Ο αντίπαλος που βλέπεις απέναντι σου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία εικόνα του εαυτού σου σε έναν καθρέφτη που μπορεί να παραμορφώνει την πραγματικότητα. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία ώστε να ταξιδέψεις μακριά από το γειτονικό και συγγενικό σου περιβάλλον, να βρεθείς σε καινούργια και διαφορετικά μέρη και να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι σχετικά με αρκετά θέματα που σε επηρεάζουν. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεσαι και παίρνεις χρόνο ώστε να ασχοληθείς με ζητήματα της σχέσης σου, πως βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο σχετικά με το επόμενο βήμα που θα κάνεις και θα μπορούσε να αλλάξεις την κατεύθυνση της ίδιας σου της ζωής. Μπορεί πάλι απλά να θέλεις να πάρεις απόσταση από εργασιακά σου προβλήματα για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φαίνεται να δημιουργεί ένα νέο στάτους στον τομέα της καθημερινότητας σου, να αποτελεί την ευκαιρία ώστε να θέσεις καινούργιες συνήθειες στη ζωή σου. Μπορεί να ξεκινά μία νέα επαγγελματική δράση, κάτι που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου για τους επόμενους μήνες. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να έχεις ρυθμίσει εργασιακές εκκρεμότητες και να γνωρίζεις με ακρίβεια τα έσοδα σου το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μη βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις που θα σε εκθέσουν στα μάτια κοντινών σου προσώπων.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων