Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ26
Αυγ
Νεα Σεληνη 27/8/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου στην 4η μοίρα της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους φαίνεται να δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι εύκολο να βγουν εκτός πλαισίου καλών κανόνων συμπεριφοράς, που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης απέναντι σε συγκεκριμένα προβλήματα. Ίσως να θελήσεις να γίνεις η φωνή της λογικής μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν οι φωνές και οι εντάσεις, να προσπαθήσεις να βάλεις σε σειρά τα λεγόμενα δημιουργώντας μία βάση λογικής. Ίσως πάλι να επιλέξεις να γίνεις αυτός/η που ανατρέπει δεδομένα και αναταράσσει τις ισορροπίες, να επιδιώξεις να βάλεις φωτιά σε καταστάσεις που προχωρούν με σταθερότητα και χωρίς ενθουσιασμό.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει την απαρχή της ανάγκης να κινητοποιηθείς, να κάνεις κάτι ώστε να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα της επόμενης χρονικής περιόδου. Καλείσαι να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να βάλεις σε σειρά τα ζητήματα που σε απασχολούν, αν μπορείς να θέσεις προτεραιότητες και να βάλεις κανόνες στα λεγόμενα των γύρω σου. Μία σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορές σας που δεν μπορούν να επιλυθούν.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει την ευκαιρία για να τακτοποιήσεις ζητήματα ερωτικού περιεχομένου, για να καταφέρεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να βρείτε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η ως προς τις ιδέες και σκέψεις σου, να αποκτήσεις μία μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και στη συναναστροφή με ανθρώπους που είναι κοντά σου. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα που δε γνωρίζεις που θα σε βγάλουν.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σου και να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια κάθαρσης. Καλείσαι να ταρακουνήσεις κάποιες καταστάσεις, να δημιουργήσεις αναταραχή σε περιβάλλοντα που έχουν συμβιβαστεί με τα δεδομένα όπως αυτά παρουσιάζονται. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δεχτείς προκλήσεις από κοντινά σου πρόσωπα που μοιάζουν διατεθειμένα να ρισκάρουν τη σχέση σας με στόχο να απελευθερωθούν από ένα μοτίβο συμπεριφοράς και διαβίωσης που δεν ταιριάζει με τις επιθυμίες τους.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο σκέψης στο μυαλό σου, να σε βάζει στη διαδικασία να ανακατέψεις την τράπουλα. Μπορεί να αποφασίσεις να φέρεις στην επιφάνεια της σκέψης σου κάποια σχέδια που είχες βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, να αποφασίσεις να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η σχετικά με τις προθέσεις σου. Ίσως πάλι να επιστρέφεις στη βάση σου μετά από μία περίοδο απουσίας και να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που μοιάζουν να σου προκαλούν αναστάτωση.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο έχει ως στόχο να σε οδηγήσει σε κινήσεις στον τομέα των οικονομικών σου ώστε να περιορίσεις τα έξοδα σου. Θα χρειαστεί να σκεφτείς σοβαρά κατά πόσο θα συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι περιττές και αν είναι καιρός να συμμαζευτείς και να κόψεις τις σπατάλες. Μπορεί να θελήσεις να αποχωρήσεις από μία ομαδική δραστηριότητα και να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Μπορεί τέλος να αποφασίσεις να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά στον επαγγελματικό τομέα ώστε να πάψεις να υποστηρίζεις και να βοηθάς τρίτους που φαίνεται να στηρίζονται πάνω σου.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Μπορεί να θέτεις νέες συμπεριφορές, να αποφασίζεις να δώσεις μία καινούργια ευκαιρία σε μία κατάσταση που θα πρέπει να λειτουργεί με διαφορετικό πλέον τρόπο. Ίσως να προκύψουν συγκρούσεις με άτομα που θέλουν να σε βάλουν στη διαδικασία να κινείσαι με γνώμονα την προσωπική τους βούληση, με πρόσωπα που έχουν ισχυρή άποψη και θέλουν να την επιβάλουν. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθείς μέσα σε μία θάλασσα από προοπτικές και ευκαιρίες. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε αναγκάσει να γίνεις περισσότερο προσεκτικός/η με το παρασκήνιο, να συμμαζευτείς και να προσπαθήσεις να διαβάσεις καλύτερα τις συμπεριφορές προσώπων που είναι σε θέση να επηρεάσουν τη θέση σου στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να σκάψεις μέσα σου για να αποσαφηνίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και να θελήσεις να απομονωθείς για να ακούσεις τη φωνή του ενστίκτου σου. Ίσως πάλι να προκύπτει μία επαγγελματική πρόκληση που απαιτεί προσήλωση στο στόχο από εσένα, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να επενδύσεις πολύ χρόνο σε αυτή την πρόκληση. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να συμμετάσχεις σε συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου με στόχο να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα τους. Ίσως να λειτουργήσεις με γνώμονα του να γίνεις η αντίπαλη φωνή, να υψώσεις ενστάσεις και αντιστάσεις σε απόψεις που μοιάζουν να μην είναι σε θέση να πατήσουν πάνω στη μεγάλη εικόνα. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να αποφασίσεις αν μπορείς να παραμείνεις σε μία σχέση που σε περιορίζει ή θα σπάσεις αυτά τα δεσμά και θα ακολουθήσεις την καρδιά σου που σε στέλνει προς μία άλλη κατεύθυνση.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις το μυαλό σου σε εγρήγορση και σε σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που θα χειριστείς τα δεδομένα που προκύπτουν από εδώ και πέρα και το ρόλο σου μέσα στις καταστάσεις που αλλάζουν. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να εξηγήσεις τις ενστάσεις και να εκφράσεις τις απορίες σου και να λάβεις σαφείς απαντήσεις και οδηγίες. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τότε θα μπεις σε μία πορεία σύγχυσης και σύγκρουσης με τρίτους, αφού θα προσπαθείς να ισορροπήσεις καταστάσεις που δεν είναι εφικτό να οδηγηθούν σε ασφαλή μονοπάτια. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να ενεργοποιεί το μυαλό σου και να προσπαθεί να σε βάλει στη διαδικασία να γίνεις αυτός/η που θα εξηγήσει τα δεδομένα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη σκέψη σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα ανοίξεις διάλογο με πρόσωπα που σκέφτονται με έναν τρόπο που έρχεται σε σύγκρουση με τον δικό σου, πως θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τις εντολές που θα δεχτείς από ανθρώπους που δε θεωρείς πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν πάλι επιστρέφεις σε μία δύσκολη καθημερινότητα, τότε φρόντισε να θέσεις όρια για να προστατέψεις τον εαυτό σου από συναναστροφές που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια ένα κομμάτι της προσωπικότητας σου που οδηγεί σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ρισκάρεις οικονομικά σου κεκτημένα, να χρειαστεί να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι σε αποφάσεις που μπορούν να σε εκθέσουν. Καλό θα ήταν να ακούσεις τη γνώμη ενός προσώπου που εμπιστεύεσαι σχετικά με την προοπτική μίας επένδυσης που δεν είναι και πολύ σίγουρη. Ίσως πάλι να ασχολείσαι με θέματα ερωτικού περιεχομένου και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο νομίζεις. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για να συνεννοηθείς με ένα κοντινό σου πρόσωπο σχετικά με τον τρόπο που θα οριοθετήσετε τη σχέση σας. Μπορεί να τεθεί ένα καινούργιο πλαίσιο δράσης, μέσα στο οποίο κινείστε και προσπαθείτε να συνεργαστείτε και να συμβιώσετε χωρίς να μεγαλοποιείτε τις διαφορές σας και την απόσταση που σας χωρίζει. Ίσως πάλι να προκύψει μία διαφορά που θα χρειαστεί να λυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, κάτι που όμως δημιουργεί θόρυβο στο περιβάλλον σου και μπορεί να επηρεάσει ένα ευρύτερο πλαίσιο της ζωής σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων