Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 09
Σεπ
Πανσεληνος 10/9/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 10ης Σεπτεμβρίου στη 17η μοίρα των Ιχθύων σε μακρινή σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μοιάζει με την ευκαιρία των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο να νιώσουν πως ανήκουν σε ένα περιβάλλον που τους ταιριάζει, που τους χαλαρώνει.

Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που είναι μεγαλύτερη από αυτό που φανταζόσουν, που είναι πιθανό να σε βοηθά να βγεις στα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που δε θεωρούσες πως θα μπορούσες να προσεγγίσεις, να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ ευρύτερο και μεγαλύτερο από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να θολώσει τα λιμνάζοντα ύδατα, να δημιουργήσει αυταπάτες και παραισθήσεις και τελικά να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν είναι καλά σχεδιασμένες. Προσπάθησε να μετριάσεις την υπερβολική σου αισιοδοξία και ορμητικότητα και να δεις με καθαρή ματιά τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να λειτουργεί υπνωτικά, να σε βάζει στη διαδικασία να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις εξελίξεις χωρίς να έχεις τη διάθεση να αποκτήσεις τον έλεγχο αυτών. Αυτό μπορεί να είναι βολικό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού αναζητάς στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεσαι θύμα στις ορέξεις τρίτων που θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως δεν μπορείς να ασχολείσαι με τα πάντα, αλλά παράλληλα δεν μπορείς αν εμπιστεύεσαι και τους πάντες.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία του να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να λάβεις μερικές χρήσιμες συμβουλές από αυτά. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να περάσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί τους, να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να διασκεδάσεις. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα των προθέσεων τρίτων και να εμπλακείς σε καταστάσεις που σε αποπροσανατολίζουν και τελικά θα χάσεις το χρόνο σου και το στόχο που είχες θέσει εξαρχής.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για εσένα ώστε να καταφέρεις τον επαγγελματικό στόχο που είχες θέσει, ώστε να αναδειχτείς μέσα από τη δουλειά σου. Μπορεί να κινηθείς κάτω από τα φώτα και να σε δει αρκετός κόσμος, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ανοίγουν νέα μονοπάτια στη ζωή σου, να ασχοληθείς με κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από εσένα. Παράλληλα όμως μπορεί να πέσεις θύμα πλάνης από άτομα που έχουν ως στόχο να σε βγάλουν από την πορεία σου και να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα που δε φαντάζεσαι πως μπορεί να υπάρχουν.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση να ανοίξουν νέα μονοπάτια για τη ζωή σου. Ένα ταξίδι τη συγκεκριμένη χρονική εποχή θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να δεις το μέλλον σου μέσα από άλλη οπτική, ενώ παράλληλα οι επαφές με γνώριμα πρόσωπα από το εξωτερικό θα μπορούσαν να σου προσφέρουν νέα ελπίδα. Αν πάλι έχεις απλά την ανάγκη για διασκέδαση, τότε αυτή μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μία εκδρομή.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς μπορεί να εμπλακείς σε χρηματικές δοσοληψίες που είναι εύκολο να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προσπάθησε να συγκρατηθείς μπροστά σε αγορές που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως τις έχεις ανάγκη, να φρενάρεις τη στιγμή που παρασύρεσαι από ενθουσιασμό για κάτι που μοιάζει να σε ευχαριστεί. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα ερωτικού ενδιαφέροντος από ένα άτομο που δεν είναι όπως σου συστήνεται, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα τα οποία δεν έχουν τελικά καμία σχέση με την πραγματικότητα της σχέσης που θα μπορούσε να γεννηθεί.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με μία ομάδα ανθρώπων που φαίνεται να είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα με το ρόλο που σου έχει ανατεθεί. Μπορεί να συνδέεσαι πιο ομαλά με τους γύρω σου, να συνειδητοποιείς πως αποτελείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, να είσαι σε θέση να αισθανθείς περισσότερο αρμονικά στην καθημερινότητα σου. Ίσως πάλι να υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και να χρειαστεί να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά στις εξελίξεις της σχέσης σου.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε μπερδεύει και σε αποπροσανατολίζει, να σε βάζει σε μία καθημερινότητα που δεν έχει όρια με αποτέλεσμα να χάνεις τα πατήματα σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αυξάνεται ο όγκος της εργασίας σου, πως μπερδεύεσαι σε ένα σύστημα που δεν έχει κανόνες, πως αναλαμβάνεις να στηρίξεις τρίτους και αυτό σε κάνει να χάνεις την επαφή με την προσωπική σου ζωή. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι μεγάλο στον εργασιακό χώρο και να αισθάνεσαι πολύ όμορφα με το ρόλο που σου έχει ανατεθεί, χωρίς όμως να μπορείς ακόμα να καταλάβεις τις ευθύνες που έχεις στους ώμους σου. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να παραδοθείς σε μία ερωτική γνωριμία που έχει λάβει χώρα, σε μία πιθανή σχέση που βρίσκεται μπροστά σου και μπορεί να αποτελέσει την απάντηση σε μία καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει και περιορίζει. Η γνωριμία με ένα νέο άτομο μπορεί να μοιάζει με το δώρο που περίμενες να φτάσει στην εξώπορτα σου, αλλά παράλληλα χρειάζεται να σκέφτεσαι πως μπορεί να μπλέκεσαι σε μία ιστορία που δεν έχει ξεκάθαρο πλαίσιο. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να χάνεις την άμεση επαφή με το σπίτι και την οικογένεια σου, αφού βρίσκεσαι μετέωρος/η σε μία προοπτική που δεν είναι καθόλου σίγουρη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ίσως να χρειαστεί να λείψεις από το σπίτι σου, να πάρεις απόσταση από γνώριμα πρόσωπα της ζωής σου, να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που είναι άγνωστο αλλά παράλληλα σε ευχαριστεί. Ίσως πάλι να θελήσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά ή την οικογένεια, οι οποίες όμως δεν είναι καθόλου σίγουρες αφού δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιες είναι οι σταθερές παράμετροι το επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να δυσκολεύει το μυαλό σου να λειτουργήσει με λογικό τρόπο, στηριζόμενο σε μία επιχειρηματολογία την οποία έχεις ανάγκη. Ίσως να έχεις παραμείνει στη σκέψη και την ανάμνηση των διακοπών σου, να μην μπορείς να πάρεις το μυαλό σου από τις γνωριμίες που έκανες μακριά από το καθημερινό σου περιβάλλον, να θέλεις να κρατήσεις αποστάσεις από μία καθημερινότητα που σε δυσκολεύει να διαχειριστείς. Ίσως πάλι να χρειαστεί να πάρεις τη γνώμη ενός κοντινού σου ατόμου εφόσον βρίσκεσαι μπροστά σε μία σημαντική απόφαση, αφού η δική σου οπτική δεν είναι ολοκληρωμένη και καλά δομημένη. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς με σύνεση και λογική τα επόμενα βήματα σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις την ορμητικότητα σου απέναντι σε μία πρόκληση που έχει τεθεί μπροστά σου, χωρίς να συνειδητοποιείς πως μπορεί να κρύβεται μία παγίδα, πως είναι πιθανό να έχεις μπροστά σου μία προοπτική που θα μπορούσε να σε εκθέσει. Καλό θα ήταν να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η και να αποφύγεις τις κινήσεις που σε οδηγούν σε ρίσκα που δεν ελέγχεις ή που θεωρείς πως ελέγχεις γιατί αυτό είναι κάτι για το οποίο σε έχουν πείσει άτομα που δε γνωρίζεις και τόσο καλά. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να σε αναγκάζει να θέλεις να παραδεχτείς πως είναι καιρός να βρεις λύσεις στα θέματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ζητήσεις βοήθεια και να πάψεις να κινείσαι μόνος/η απέναντι στις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μοιράσεις κάποιες αρμοδιότητες και να πάψεις να λειτουργείς ατομικά. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τις συνέπειες των πράξεων σου, να προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο και το βάρος σε τρίτους, χωρίς να αναλαμβάνεις το μερίδιο των ευθυνών σου. Είναι καιρός να αφουγκραστείς τη μουρμούρα τρίτων προς το πρόσωπο σου και να αναλάβεις να υποστηρίξεις τις πράξεις σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων