Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 24
Σεπ
Νεα Σεληνη 25/9/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 25ης Σεπτεμβρίου στη 2η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Δία από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί συνθήκες ενεργοποίησης και δράσης στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να αποφασίζεις να σχετιστείς ή να συνεργαστείς με ένα άτομο για το οποίο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορετικότητα σας, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως μέσα από τις διαφορές σας μπορείτε να διαμορφώσετε μία πολύ ισχυρή σχέση. Ίσως να βλέπεις στα μάτια της άλλης πλευράς τη δυναμική που αναζητάς για να καταφέρεις να δεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση για να αποδεσμευτείς από μία κατάσταση ή ένα περιβάλλον που σε δυσκολεύουν και περιορίζουν και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως σέρνεσαι πίσω από άλλους που δεν είναι βέβαιο πως σε οδηγούν εκεί που στοχεύεις. Βέβαια μία τέτοια πράξη απόδρασης δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, καθώς θα χρειαστεί να επιμείνεις και να επιχειρηματολογήσεις απέναντι στη στάση του προσώπου που έχεις απέναντι σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μοιάζει να είναι αποφασιστικής σημασίας σχετικά με τον τρόπο που θα χειριστείς τις προκλήσεις που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θα δώσεις σημασία και προσοχή σε ένα πρόσωπο που έχει προκύψει στο προσκήνιο και μοιάζει να θέλει να αναταράξει τη ζωή σου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να εμπλακείς σε μία επαγγελματική πραγματικότητα που σε ενθουσιάζει, αλλά παράλληλα φαίνεται πως προσθέτει βάρη στην καθημερινότητα σου. Οι προοπτικές είναι αρκετές, γι’ αυτό πρόσεξε μήπως λειτουργείς χωρίς να έχει σαφή όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θέλει να σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να δίνεις σημασία στο σώμα σου και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να χαμηλώσεις τους ρυθμούς σου, να λειτουργήσεις περισσότερο αμυντικά απέναντι στην προοπτική της εξόντωσης του οργανισμού σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου, να βάλεις σε τάξη τις διατροφικές σου συνήθειες και να προσπαθήσεις να μετριάσεις κάποιες συνήθειες που έχουν τελικά ένα συσσωρευτικό αρνητικό αποτέλεσμα πάνω σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις αν έχεις κοντά σου ένα άτομο που το βλέπεις ερωτικά ή φιλικά. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που μεγαλώνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, που αυξάνεις τον αριθμό των ομαδικών δραστηριοτήτων στις οποίες λαμβάνεις μέρος, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να φλερτάρεις και να προχωρήσεις σε μία σχέση που θα μπορούσε να αλλάξει τις σταθερές της ζωής σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις όλες τις υποχρεώσεις σου στη διάρκεια της ημέρας, κάτι που σημαίνει πως είναι καιρός να θέσεις προτεραιότητες. Μην ξεχνάς πως υπάρχει και το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής, την οποία δεν μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο, αφού με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα τα οποία δύσκολα επιλύονται στο μέλλον.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να θελήσεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, να εμπλακείς σε μία αποστολή που έχει ως στόχο να ανοίξει τον οπτικό σου ορίζοντα. Μπορεί πάλι να επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που φαίνεται να έχεις ανάγκη, να θελήσεις να προσθέσεις στη ρουτίνα μικρές αποδράσεις που έχεις ανάγκη. Τέλος, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως μπορεί να σε έχουν ανάγκη άτομα του συγγενικού σου κύκλου και θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα τους.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να εμπλακείς σε συζητήσεις για επενδύσεις ή οικονομικές συμφωνίες τις οποίες όμως καλό θα ήταν να προσέξεις. Μπορεί να προκύπτει μία επαγγελματική πρόταση που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, που ζητά όμως από εσένα την ικανότητα να διαχειριστείς πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί να απαιτείται να επενδύσεις αρκετό χρόνο σε μία δράση που θα τραβήξει σε μάκρος, κάτι που θα μπορούσε να σε αναγκάσει να θέσεις άλλα κομμάτια της ζωής σου σε δεύτερη μοίρα. Μία αγορά αυτή την εποχή μοιάζει πολύ καλή κίνηση, αφού είσαι σε θέση να την υποστηρίξεις με τη βοήθεια ενός προσώπου που στέκεται κοντά σου. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι. Μπορεί να προκύπτει κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, μία γνωριμία που θα σε βοηθήσει να βρεις εκ νέου τη χαμένη σου αισιοδοξία, να πιστέψεις πως υπάρχει καλύτερο μέλλον. Μπορεί πάλι να ξεκινά μία επαγγελματική δραστηριότητα που θα σε βάλει μπροστά σε κοινό, που θα σε βοηθήσει να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες οι οποίες κρύβονταν μέχρι σήμερα. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι πιθανό να δημιουργεί ένα παρασκήνιο και ένα θολό τοπίο στον εργασιακό τομέα. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με τα λεγόμενα τρίτων, καθώς μπορεί να βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα, καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα σε εκθέσουν. Καλείσαι να αποφύγεις να εμπιστευτείς πολύ γρήγορα κάποια άτομα που συναντάς, καθώς χρειάζεται χρόνος και δοκιμασίες για να καταφέρεις να αξιολογήσεις την προσωπικότητα αυτών των προσώπων. Τέλος, προσπάθησε να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφύγεις να δημιουργηθούν εκκρεμότητες που θα σε πνίξουν. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ανοίξεις του κοινωνικούς σου ορίζοντες, για να σχεδιάσεις ένα άνοιγμα που σε κάνει να βλέπεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς για να δράσετε από κοινού στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να λαμβάνεις μέρος σε μία ομαδική δραστηριότητα η οποία σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τις κλίσεις και τα ταλέντα σου. Μπορεί τέλος να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία είναι σε θέση να αποτελέσει τη βάση της αλλαγής της προσωπικής σου ζωής. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να δημιουργεί το πλαίσιο για κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, να ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον. Ίσως να ξεκινά κάτι ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα, να συζητάς με άλλα πρόσωπα σχετικά με τη συμμετοχή σου σε μία απόπειρα να δημιουργήσετε κάτι αρκετά σημαντικό στον τομέα της καριέρας σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να βγεις μπροστά και να επιλύσεις θέματα στη δουλειά ή την οικογένεια σου, λαμβάνοντας στις πλάτες σου τις ευθύνες που κάποιοι τρίτοι αποποιούνται για την ώρα. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μοιάζει να σε βοηθά να εκκινήσεις μία διαδικασία ή δραστηριότητα που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην προσπάθεια σου να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέα δεδομένα. Μπορεί να αποφασίζεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική δράση που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφετηρία για να χτυπήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να θελήσεις να επενδύσεις χρόνο σε ταξίδια και σε επαφή με ανθρώπους από μακριά. Μπορεί τέλος, να προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν στις αναζητήσεις σου και αυτό να σε φέρνει μπροστά σε μία διαφορετική φιλοσοφία σχετικά με τη ζωή. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να συζητήσεις και να συμφωνήσεις πάνω σε ένα οικονομικό πλάνο και σχέδιο που αφορά και τη συμμετοχή ενός άλλου προσώπου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως συμφωνείς σχετικά με τη συμμετοχή σου σε ένα σχήμα που φαίνεται να σε βοηθά να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Μπορεί πάλι να θελήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές και επενδύσεις τις οποίες έχεις ανάγκη και ταυτόχρονα θεωρείς πως μπορεί να υποστηρίξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με βάση τα οικονομικά σου δεδομένα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων