Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ08
Οκτ
Πανσεληνος 9/10/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου στη 16η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη από το Ζυγό φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις ατέλειες σου, να αποδεχτείς το γεγονός πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις ατομικά σε μία συλλογική προσπάθεια, να παραδεχτείς πως η σχέση σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τη ζωή σου. Ίσως να δυσκολεύεται να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας με το έτερο ήμισυ, να χρειαστεί να καταλάβεις πως έχεις κάποιες ιδιαιτερότητες που σε εμποδίζουν ώστε να εμπλακείς συναισθηματική στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, προσπάθησε να προστατέψεις τη σωματική σου ακεραιότητα, γιατί η βιασύνη και η παρόρμηση θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε εμπόδια τα οποία μπορούν να αφήσουν αποτυπώματα πάνω σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τον καθρέφτη σου και να βλέπεις το είδωλο σου όπως έχει γίνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου μέσα από τη σχέση σου, καθώς μπορεί να έχεις αλλάξει λόγω της εμφάνισης ενός νέου προσώπου στη ζωή σου. Μπορεί πάλι να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς την εικόνα σου μετά από μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ενδιαφέρθηκες μόνο για τον εαυτό σου, αδιαφορώντας για τα αισθήματα των ανθρώπων που είναι κοντά σου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να λειτουργεί αφυπνιστικά για την επαγγελματική σου ζωή, να σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως έχεις εμπλακεί σε μία κατάσταση κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να χωρέσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Μπορεί να αποφασίζεις πως θα πάψεις να γίνεσαι χίλια κομμάτια για τους γύρω σου και θα εκφράσεις ανοικτά τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις σου. Μπορεί πάλι να κατανοείς πως έχεις ξεχάσεις να κοιτάξεις την υγεία σου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημάδια πως κάτι δεν πάει και τόσο καλά.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις γύρω σου ανθρώπους που έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν. Ίσως να βρίσκεις πλέον ενδιαφέρον μόνο στην προσωπική σου ζωή και να επιθυμείς να πάρεις απόσταση από πρόσωπα που κάποτε αποτελούσαν τον κοινωνικό σου κύκλο. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να είσαι αυτός/η που σέρνει τους πάντες πίσω του/ης και πως θα ήθελες να απολαύσεις τη ζωή σου από εδώ και πέρα, μέσα από επιλογές που είναι καθαρά δικές σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό χρονικό σημείο για τις αποφάσεις που θα λάβεις στον επαγγελματικό τομέα, Ίσως να συνειδητοποιείς πως δεν είναι εφικτό να ακολουθήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου, καθώς καλείσαι να ακολουθήσεις τα λεγόμενα και τις διαθέσεις τρίτων. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που σε δυσκολεύει και σε στενεύει, που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν υπάρχει αρκετός ζωτικός χώρος για εσένα και τις ανάγκες σου.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σε βάζει σε μία κουβέντα την οποία αρνείσαι να κάνεις αφού δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τα εμπόδια που υπάρχουν στο συγκεκριμένο δρόμο στον οποίο εισέρχεσαι. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που γνωρίζεις πως μπορούν να διαχειριστούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, κάτι που σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος/η και χωρίς ικανότητα να κινηθείς εντός ορίων. Ίσως πάλι να προκύπτει μία συζήτηση που έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα και η οποία είναι σε θέση να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να την αποφύγεις για το καλό σου.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρνει εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, να σε κάνει να χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις μία ουσιαστική συζήτηση με το έτερο ήμισυ σχετικά με τον τρόπο που θα μοιραστείτε τα έξοδα σας, σχετικά με την επένδυση των χρημάτων σας. Ίσως πάλι να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που έχουν κάποια θέματα υγείας και τα οποία αντιλαμβάνεσαι πως σχετίζονται με την έννοια του χρόνου και το πως περνά πάνω από τον ανθρώπινο οργανισμό και τον αλλοιώνει. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να συμμετάσχεις μέσα σε περιβάλλοντα που σε περιορίζουν και σε ενοχλούν. Ίσως πάλι να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τις επιθυμίες και προθέσεις της άλλης πλευράς και οι οποίες δε συμβαδίζουν με τα δικά σου θέλω, που δεν έχουν σχέση με την προσωπικότητα σου. Μία νέα επαγγελματική έναρξη αυτή την περίοδο θα μπορούσε να σε δυσκολέψει αφού δεν είσαι σε θέση να αντέξεις τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σου τονίσει την ανάγκη να εστιάσεις το κομμάτι της υγείας σου, να φροντίσεις τον οργανισμό σου και να τον προστατέψεις από κινδύνους. Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι η κακή χρήση του χρόνου σου, αν τον επενδύεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα, αν επιμένεις να αποτελεί η δουλειά σου την απόλυτη προτεραιότητα σου. Από την άλλη πλευρά, καλείσαι να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, αφού θα θεωρηθείς αδιάφορος/η και ανακόλουθος/η σχετικά με τις υποσχέσεις που έχεις δώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ένα θέμα που αφορά την προσωπική σου ζωή, να σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να θεωρείς πως ζεις ένα παιχνίδι χωρίς κανόνες και όρια. Ίσως να τίθενται ερωτήματα και απορίες από το έτερο ήμισυ σχετικά με τη σχέση σας, να έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της δημιουργίας οικογένειας. Ίσως πάλι να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με θέματα που αφορούν τα παιδιά σου και να χρειαστεί να ακούσεις τη γνώμη προσώπων του φιλικού σου κύκλου σχετικά με τη στάση που θα διατηρήσεις. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε δυσκολέψει αφού σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να προκύπτουν δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις ευθύνες που έχεις αναλάβει και δεν μπορείς να θέτεις στο περιθώριο. Ίσως πάλι να χάνεται η ισορροπία στην ερωτική σου ζωή, αφού έχεις εστιάσει στις απαιτήσεις του εργασιακού τομέα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως δε χρειάζεται να μιλήσεις ανοικτά σε ανθρώπους που είναι βέβαιο πως θα στραφούν εναντίον σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να συμμαζευτείς και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις, να προστατέψεις τον εαυτό σου απέναντι σε συγκρούσεις τις οποίες δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσεις να διαχειριστείς και να αντιμετωπίσεις. Ίσως πάλι να δυσκολεύει ένα ταξίδι που είχες στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να χάνεις τον ενθουσιασμό που είχε δημιουργηθεί στην καθημερινότητα σου. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί ένα καμπανάκι σχετικά με τα οικονομικά σου, θα μπορούσε να είναι η αφορμή για να ξεκινήσει μία σοβαρή κουβέντα με το έτερο ήμισυ σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Ίσως να θελήσεις να αποφύγεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές και επενδύσεις που θεωρούσες πως θα μπορούσες να φέρεις εις πέρας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ζητήσεις τη στήριξη και τη βοήθεια ανθρώπων του κύκλου σου, αφού δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος/η σου. Καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις τη σημασία της δουλειάς σου και να αποφύγεις να κάνεις μεγάλα σχέδια τα οποία είναι εξαιρετικά επίφοβα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων