Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 24
Οκτ
Ηλιακη εκλειψη 25/10/2022
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου στη 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις βασικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις σε επαφή με δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά ή όχι. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε επαφή με ένα άτομο που σε ελκύει πολύ έντονα και είναι σε θέση να προκαλέσει τριγμούς στην υπάρχουσα προσωπική σου ζωή.

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να δημιουργηθούν συμμαχίες που βασίζονται στη μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους, που αυξάνουν τη δύναμη και την εξουσία που έχουν κάποιοι στα χέρια τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τις μειονότητες και τους ανθρώπους που λειτουργούν ατομικά, οπότε μπορεί να ξεσπάσουν συγκρούσεις ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες που βλέπουν πως διαταράσσεται η ισορροπία ανάμεσα τους.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις ανάγκες και προθέσεις του/ης συντρόφου σου, του προσώπου που έχεις βάλει στη ζωή σου και θεωρείς πως μπορείς να μοιραστείς πολλά μαζί του/ης. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν τριγμοί στην κοινή σας ζωή, οι οποίοι ξεκινούν από οικονομικά ζητήματα. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις κοντά σου ένα πρόσωπο που δεν έχει αρκετό ζωτικό χώρο και τον ζητά. Ίσως τέλος να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχουν ζυμώσεις για μεγάλες αλλαγές και δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή για την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά στην προοπτική του επόμενου βήματος της σχέσης σου, να αποφασίζεις να κάνεις μία πρόταση που σε δεσμεύει απέναντι στο/η σύντροφο σου. Ίσως πάλι να ξυπνάς απότομα και να αντιλαμβάνεσαι πως η άλλη πλευρά έχει προθέσεις και απαιτήσεις που δεν μπορείς να αγνοείς, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν κυρώσεις που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να φροντίσεις τα οικονομικά σου μέσα από τη συμφωνία που έχεις με το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα αποτελέσει την αφορμή για να αντιληφθείς πως έχουν δημιουργηθεί έντονες αναταράξεις στον εργασιακό χώρο που κινείσαι. Η σχέση σου με κάποια πρόσωπα είναι πλέον προβληματική και καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή και σύνεση τις διενέξεις που έχουν γεννηθεί. Ίσως να είναι καιρός να αφήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις στην άκρη και να προσπαθήσεις να δώσεις βήμα σε άλλα πρόσωπα, επιδιώκοντας να τονίσεις τις ικανότητες τους. Τέλος, φρόντισε την υγεία σου, γιατί όσο συνεχίζεις να την αγνοείς, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η έκπληξη που θα σου κάνει και είναι πολύ πιθανό να μη σου αρέσει καθόλου.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για την ερωτική σου ζωή. Μία γνωριμία αυτή την εποχή θα μπορούσε να ξυπνήσει ένα συναισθηματικό κόσμο που κοιμάται εδώ και καιρό, θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να αντιληφθείς πως υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι της ζωής σου που το έχεις παραμελήσει. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διαδικασία απόκτησης παιδιού, τότε είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και να χρειαστεί να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου σχετικά με αυτή την προοπτική.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό θα σε ταρακουνήσει και θα σε κάνει να νιώσεις πως δεν πατάς και πολύ καλά στα πόδια σου. Θα αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα στην οικογένεια σου και θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα σε ένα πρόσωπο που φαίνεται να σε έχει ανάγκη. Ίσως να έρθεις σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο για να βοηθήσεις στα προβλήματα του και να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις που δεν είναι ευχάριστες για όλους όσους συναναστρέφεσαι. Μία νέα πρόταση ή γνωριμία αυτή την περίοδο θα σε βάλει σε διλήμματα που δεν είναι εύκολο να επιλύσεις. 

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σου με πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου, να δημιουργήσει αμφιβολία σχετικά με τον τρόπο που θα προσεγγίσεις τα προβλήματα τους. Μπορεί να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και να χρειαστεί να εξηγήσεις τις προθέσεις σου με τρόπο που μοιάζει να επιβάλεις κάποια πράγματα. Ίσως πάλι να υπάρχουν εξελίξεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, να έρχεσαι σε επαφή με τις διαφορετικές συνθήκες της καθημερινότητας σε έναν τόπο που θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον για εσένα και μία μελλοντική διαμονή. 

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό φαίνεται να δημιουργεί μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα και να σε καλεί να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με πιθανές αγορές και επενδύσεις και να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς μπροστά σε παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα σχετικά με μία επαγγελματική πρόταση και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις πως θα κινηθείς, αφού δεν είναι μόνο το οικονομικό η παράμετρος που θα κρίνει την τελική σου απόφαση. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς την καθημερινότητα στον τομέα της εργασίας, τότε ίσως να είναι καιρός να επιβάλεις την τάξη και να δηλώσεις πως κάποιοι πρέπει να ακολουθήσουν τις απόψεις και αποφάσεις σου. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σου. Θα κληθείς να εστιάσεις σε εσένα και τις ανάγκες σου, να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου, να έρθεις πιο κοντά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Ίσως να θελήσεις να φλερτάρεις ανοικτά ένα πρόσωπο που σε ιντριγκάρει και να δηλώσεις με αυτό τον τρόπο πως είσαι διατεθειμένος/η να διαλύσεις την υπάρχουσα ζωή σου για να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό δρόμο. Ίσως πάλι να παίρνεις στα χέρια σου δύναμη και εξουσία και να χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσεις με τρόπο που προσφέρεις όραμα και δεν επιβάλεις κανόνες σε τρίτους. 

 

Τοξότης

 Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει κινήσεις παρασκηνίου στη ζωή σου, τις οποίες δεν ελέγχεις και δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς με προσεκτική ματιά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις μέρος σε καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο σκοτάδι και οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν σε μάτια ανθρώπων που δε θέλεις να έχουν μία περίεργη εικόνα για εσένα. Ίσως πάλι να είναι καιρός να ασχοληθείς με διάφορες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου, με καταστάσεις που σε δυσκολεύουν να κινηθείς προς το μέλλον και να καθαρίσεις το τοπίο που έχει μαζέψει αρκετά δεδομένα που δε χρειάζεσαι.

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό είναι μία καλή ευκαιρία να δεις πέρα από την καθημερινότητα σου, να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, να βρεθείς και πάλι με άτομα που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να θελήσεις να αναλάβεις έναν πιο ουσιαστικό ρόλο σε ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις και βλέπεις πως δεν προχωρούν με το βηματισμό που έχεις κατά νου. Τέλος, να θυμάσαι πως μπορεί να προκύψει και μία φιλική προδοσία το επόμενο χρονικό διάστημα που θα σε κάνει όμως να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι προτεραιότητες σου. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό φαίνεται να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στον τομέα της καριέρας και να φέρνει εξελίξεις που θα πρέπει να τρέξουν τους επόμενους μήνες. Είναι πιθανό να συνειδητοποιείς πως χρειάζεται να κάνεις μία επίθεση σε πρόσωπα που στέκονται απέναντι σου και καταφέρνουν να εμποδίσουν το δρόμο σου, να βάλουν τρικλοποδιές στις προσπάθειες σου. Ίσως να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας και να προσπαθήσεις να επιλύσεις τις διαφορές σας, έχοντας όμως κατά νου πως η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι παιχνίδι που μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς να υπάρχουν συνέπειες των λόγων και των πράξεων σου. 

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό  θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να αναζητήσεις την ευκαιρία ενός ταξιδιού, για να προσπαθήσεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε έχει δυσκολέψει. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην πίεση που έχεις δεχτεί και σε έχει περιορίσει σε ένα μοτίβο διαβίωσης που σε στενεύει. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να πάρεις μέρος σε μία εκπαιδευτική δράση, που ζητά όμως από εσένα να λείψεις από το σπίτι σου το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο να βελτιώσεις τον επαγγελματικό μελλοντικό σου ρόλο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων