Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 07
Νοε
Σεληνιακη εκλειψη 8/11/2022
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τους Ερμή και Αφροδίτη από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να κάνεις κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα, που θα δημιουργήσει αναστάτωση σε ένα κατεστημένο που δεν είναι πλέον λειτουργικό. Μπορεί να θελήσεις να λειτουργήσεις χωρίς να σκέφτεσαι την προσωπική σου ταυτότητα, αλλά να αναλάβεις ένα ρόλο που σε υπερβαίνει, που είναι μεγαλύτερος από αυτό που μπορείς να αντέξεις. Ίσως να γίνεις ο/η εκπρόσωπος μίας ολόκληρης τάσης ή κατάστασης που έχει ως στόχο να αφυπνίσει και να προκαλέσει αναταραχή σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητική. Από την άλλη πλευρά, αν προσπαθείς να διατηρήσεις τη σταθερότητα στη ζωή σου, τότε θα καταλάβεις πως αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, αφού υπάρχουν εξωτερικές παράμετροι που δε σου επιτρέπουν να παραμένεις ήσυχος/η πως όλα βαίνουν καλώς.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να φέρνει έντονες ανατροπές σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, να σε αναγκάζει να ανοίξεις τα μάτια σου διάπλατα μπροστά στα καινούργια δεδομένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα τις εξελίξεις που σε αναγκάζουν να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να προχωρήσεις σε μία συζήτηση που έχει καθυστερήσει να λάβει χώρα και αφορά την αμοιβή σου που βρίσκεται κάτω από την ανάγκη αναπροσαρμογής και επαφής με την πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να προχωρήσεις σε πράξεις εξέλιξης της προσωπικής σου ζωής. Είναι καιρός να πάψεις να κρύβεσαι και να εκφράσεις τις ανάγκες και πεποιθήσεις σου, να βγεις μπροστά και να ζητήσεις κάτι περισσότερο σε σχέση με αυτό που σου παρέχεται. Ίσως να αναλάβεις την πρωτοβουλία να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τα παράπονα σου και να επιδιώξεις να αποχωρήσεις από ένα σκηνικό που σε περιορίζει και δυσκολεύει. Μία τέτοια πράξη μπορεί να περιλαμβάνει αρκετό ρίσκο και ανασφάλεια, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή της νέας σου ζωής από εδώ και πέρα. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αποφεύγεις να έρθεις σε επαφή με θέματα υγείας που χρήζουν αντιμετώπισης.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα αποτελέσει ένα ηχηρό καμπανάκι σχετικά με θέματα επαγγελματικού περιεχομένου τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο να ωριμάσουν οι συνθήκες για να αλλάξουν. Κάποιοι αποφασίζουν να αναλάβουν την πρωτοβουλία να σε ξυπνήσουν από το λήθαργο σου, να σε κάνουν να έρθεις αντιμέτωπος/η με την πραγματικότητα χωρίς να προκύπτει μέσα από μία ωραιοποιημένη οπτική γωνία. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα της υγείας σου, χωρίς να υπάρχει το περιθώριο της αναμονής, χωρίς να μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο μέχρι να πάρεις τις αποφάσεις σου.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να ζητά από εσένα να αποφασίσεις αν θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η ή θα συνεχίσεις να ζεις κρυμμένος/η στο λαγούμι σου. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μία σχέση φιλικού περιεχομένου, να εκφράσεις τα συναισθήματα σου απέναντι σε ένα άτομο που ίσως να μην περιμένει από εσένα να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέσης σου, να επιδιώξεις να ανοίξεις την κουβέντα για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις με ή χωρίς το/η σύντροφο σου.

 

Λέων

 Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει απότομες και ίσως απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν είναι εύκολο να παραμείνεις ψύχραιμος/η απέναντι στις αιτιάσεις τρίτων. Μπορεί να δημιουργείται σοβαρό ρήγμα στη σχέση σου με ένα πρόσωπα εξουσίας, να προκαλείται ένταση που οδηγεί σε αποφάσεις που μοιάζουν με την οριστική απάντηση στο ζήτημα. Μπορεί να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, που σε βάζει στη διαδικασία να συστηθείς εκ νέου στο κοινό σου. Τέλος, δώσε βάση σε οικογενειακά ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη θέση σου το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια κάποια νέα που είναι δύσκολο να παραμείνουν στο σκοτάδι. Μπορεί να εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ενστάσεις σου, να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα και σε κάνει να δημιουργείς ένα ρήγμα στη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Ίσως πάλι να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα ζήτημα ταξιδιού, σε ένα θέμα που σε ενδιαφέρει αφού θα αποτελέσει την αφορμή για να ζυγίσεις τη σχέση σου απέναντι στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. 

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει την ισορροπία στον οικονομικό τομέα, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που κάποιοι τρίτοι εκμεταλλεύονται τον κόπο σου. Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να συνειδητοποιήσεις την αδικία που υπόκεισαι, να έρθεις σε επαφή με μία κατάσταση που σε ενοχλεί και μοιάζει να σε περιορίζει. Ίσως πάλι να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, να προκύψουν αναταράξεις που οφείλονται στο σεξουαλικό κομμάτι αυτής, καθώς μπορεί να προκύπτει ένα τρίτο πρόσωπο που μοιάζει ικανό να ταράξει τα επικίνδυνα στάσιμα νερά της τελευταίας περιόδου. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου φαίνεται ικανή συνθήκη να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να χωνέψεις τα νέα δεδομένα και να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να δημιουργήσεις ένταση. Ο συμβιβασμός μοιάζει με μία πράξη που δε σε βοηθά τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας όμως κατά νου πως η επανάσταση απέναντι στα δεδομένα όπως έχουν προκύψει, ισοδυναμεί με μία πράξη που θα σε οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που δεν έχει επιστροφή στο σημείο που βρισκόσουν μέχρι σήμερα. Αν όμως είσαι έτοιμος/η για τέτοιου είδους μεγάλες ρήξεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι το αύριο.

 

Τοξότης

 Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να στρέφει την προσοχή σου στον υλικό τομέα, να σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις με προσοχή τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον εργασιακό χώρο. Θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο προσεκτικός/η στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον τομέα της δουλειάς σου, να δώσεις σημασία στις υποχρεώσεις σου ώστε να μη δημιουργήσεις κακή εικόνα για εσένα σε άτομα που σε κρίνουν. Να θυμάσαι επίσης πως χρειάζεται να δώσεις βάρος στην υγεία σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις υπερβολές που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ροή της καθημερινότητάς σου.

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, να αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση σου. Μπορεί να προκύψει μία εξέλιξη που δεν περίμενες και να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου χωρίς να φοβάσαι μήπως αυτή η πρακτική σημαίνει πως περνάς σε επόμενο στάδιο της ζωής σου. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και μετρημένος/η με τα οικονομικά σου ώστε να αποφύγεις να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι καλή εποχή να προσπαθήσεις να γεφυρώσεις το χάσμα στη σχέση σου με τα παιδιά σου ή με άτομα νεαρής ηλικίας που υπάρχει μεταξύ σας μία σχέση επαγγελματικής συνεργασίας.

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει με μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε περιορίζουν και ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Θα κληθείς αναλάβεις την πρωτοβουλία ώστε να λήξεις μία κατάσταση που μοιάζει να είναι άρρωστη και να σου προκαλεί προβλήματα στην υγεία σου, να αποδράσεις από ένα περιοριστικό και καταπιεστικό περιβάλλον που σε ταλαιπωρεί. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αναλάβεις δράση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να πάρεις στα χέρια σου μία περίσταση που δεν μπορεί να είναι πλέον διαχείρισιμη από τρίτους. 

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να ειπωθούν κάποια πράγματα που είναι σε θέση να προκαλέσουν ισχυρές αναταράξεις στη σχέση σου με συγγενικά σου πρόσωπα. Μπορεί να επιδιώξεις να εκφράσεις τις ακραίες απόψεις σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης σε σχέση με εσένα. Μπορεί πάλι να θελήσεις να απομακρυνθείς από μία καθημερινότητα που σε περιορίζει και δυσκολεύει, να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια δεδομένα που σε ενοχλούν και σε κάνουν να νιώθεις πως χάνεις την επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα αποτελέσει την απάντηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων