Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ22
Νοε
Νεα Σεληνη 23/11/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 23ης Νοεμβρίου στον Τοξότη φαίνεται να δημιουργεί έντονη αναστάτωση στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σου, να διαβάσεις καλά τους όρους που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες επικεφαλίδες, να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις που θα χρειαστεί να αναιρέσεις αργότερα. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο μοιάζουν με δώρα εξ ουρανού, αλλά παράλληλα θα μπορούσαν να αποτελούν και ουτοπικές ευχές σου τις οποίες επιμένεις να θεωρείς ως σαφή βήματα προόδου. Τέλος, ένα ταξίδι θα μπορούσε να αποτελέσει την απάντηση στην πίεση που έχεις δεχτεί, αρκεί να θυμάσαι πως τα μέλη αυτής της απόδρασης δεν είναι ακόμα γνωστά, αφού μπορούν να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις πέρα από το προφανές, να σπάσεις ένα πλαίσιο καθημερινότητας που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να είσαι πλέον έτοιμος/η να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που είναι παρούσες και θα μπορούσαν να γίνουν η βάση της νέας σου ζωής από τη νέα χρονιά. Μπορείς λοιπόν να δοκιμάσεις να σχεδιάσεις αυτό το νέο πλάνο που έχεις μπροστά σου, να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να βασιστείς σε λόγια και υποσχέσεις προσώπων που θα σταθούν δίπλα σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει πολλές αμφιβολίες μέσα στο μυαλό σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει μία παγίδα για εσένα, εφόσον θελήσεις να ανοιχτείς στον οικονομικό τομέα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην υποσχεθείς δράσεις που δεν είσαι βέβαιος/η πως μπορείς να φέρεις εις πέρας το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης, εξέτασε πολύ προσεκτικά μία συμφωνία που σου προσφέρεται και η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί με σαφήνεια και προσεκτικά βήματα. Τέλος, μία νέα γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να υπόσχεται αρκετά, αλλά φρόντισε να διαχωρίσεις το ερωτικό από το καθαρά σαρκικό ενδιαφέρον σου προς αυτό το πρόσωπο.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεφύγεις από ένα πλαίσιο αμφιβολίας και ασάφειας που βιώνεις στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να τεστάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσω δοκιμασιών που θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια την πραγματική διάσταση της ευκαιρίας που έχεις μπροστά σου. Παράλληλα, φρόντισε να κλείσεις τις παλιές σου εκκρεμότητες και μετά να προχωρήσεις σε νέα δεδομένα, αφού διαφορετικά θα προσθέσεις αρκετές παραμέτρους στην ήδη φορτωμένη σου ζωή, με αποτέλεσμα να αυξήσεις το ενδεχόμενο να θεωρηθείς επιφανειακός/η και αφερέγγυος/α.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να προσθέσει περισσότερες υποχρεώσεις στον τομέα της καθημερινότητας σου, να σε βάζει στη διαδικασία να ανεβάσεις ταχύτητα για να καταφέρεις να προλάβεις όλα όσα έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση του χρόνου, να θέσεις προτεραιότητες και να αποφύγεις να εμπλακείς σε δραστηριότητες που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, εφόσον δεν είναι καλά σχεδιασμένες και οριοθετημένες.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αποτελέσει την ευκαιρία για να κάνεις κάποια ενδιαφέροντα βήματα στη σχέση σου με το έτερο ήμισυ, για να μπεις σε μία κουβέντα που μοιάζει να προσφέρει νέο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Καλείσαι να επενδύσεις χρόνο σε αυτή τη σχέση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την επαφή σου με φίλους και γνωστούς, αποδεικνύοντας πως μπορεί να θέσεις την ερωτική σου ζωή σε προτεραιότητα. Ίσως πάλι να είναι καιρός να δεις τη δουλειά σου πιο ανάλαφρα και να προσπαθήσεις να βρεις λόγους αισιοδοξίας και ευχαρίστησης σχετικά με το μέλλον σου, χωρίς να προσπαθείς να διατηρήσεις τους πάντες ευχαριστημένους γύρω σου. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αποτελέσει την ευκαιρία που αναζητάς για να μπορέσεις να διώξεις από πάνω σου κάποιες ευθύνες που έχεις αναλάβει και δεν μπορείς να συνεχίσεις να σέρνεις πίσω σου. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε κάποια ζητήματα που προκύπτουν στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς, να εκφράσεις την άποψη σου που μπορεί να διαφέρει αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει πως μπορείς να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να σε στενεύει και περιορίζει. Να θυμάσαι όμως πως κάποιες κουβέντες μπορεί να πάρουν το λάθος δρόμο εφόσον επιμένεις να μη δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες αυτών.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία κίνηση που προσθέτει μετακινήσεις και έντονη επικοινωνιακή διάθεση στη ζωή σου. Μπορείς να δηλώσεις την πρόθεση σου να σχεδιάσεις ένα ταξίδι που έχεις καιρό να κάνεις και το έχεις πλέον ανάγκη, να μιλήσεις σχετικά με την ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Ίσως πάλι να χρειαστεί να δώσεις ώθηση σε θέματα εκπαίδευσης σου, να κινηθείς με μεγάλη ταχύτητα σε καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή σου και σε θέλουν παρόντα/ούσα σε ευκαιρίες να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία κίνηση στον οικονομικό τομέα και να καταφέρεις να βγεις από ένα στενό πλαίσιο μέσα στο οποίο έχεις βρεθεί. Μπορείς να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου και να κάνεις κάποιες κινήσεις που δείχνουν την ετοιμότητα σου ώστε να κλείσεις κάποιες συμφωνίες που είναι προς το συμφέρον σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που μοιάζουν κάπως βιαστικές, γι’ αυτό πριν τις οριστικοποιήσεις προσπάθησε να έχεις την πλήρη εικόνα της κατάστασης αφού θα μπορούσαν να σε εκθέσουν και δυσκολέψουν σε βάθος χρόνου. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις τις οποίες και μπορείς να εκφράσεις και να ανακοινώσεις στους γύρω σου, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό σου πως μπορεί να μην είναι οι τελικές. Ίσως να θελήσεις να αποδείξεις πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις που σε βοηθούν να αποδράσεις από το περιβάλλον που νιώθεις πως ασφυκτιάς, αλλά την ίδια χρονική στιγμή χρειάζεται να θυμάσαι πως κάποιοι γύρω σου θα έχουν αντίλογο. Αν είσαι έτοιμος/η για μία τέτοιου είδους εκκαθαριστική κουβέντα, τότε προχώρα παρακάτω, αλλιώς οργάνωσε το πλάνο στο μυαλό σου, αλλά περίμενε να δεις αντιδράσεις ώστε να το βελτιστοποιήσεις πριν να μετατραπεί σε σχέδιο δράσης. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρνει μία αναταραχή στην καθημερινότητα σου, να δημιουργεί εστίες έντασης στον εργασιακό σου χώρο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις ισορροπίες στη δουλειά σου, να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις και τα σχέδια που είναι ικανά να σε εκθέσουν σε βάθος χρόνου. Ίσως να είναι προτιμότερο να ακούσεις τους συναδέλφους και συνεργάτες, να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τα δεδομένα που παρουσιάζονται και να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να κινήσεις τα νήματα. Τέλος, δώσε βάση σε σημάδια που αφορούν την υγεία σου.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να φέρνει την ευκαιρία ενός ταξιδιού ή της συναναστροφής σου με περισσότερο κόσμο, να σε βοηθά να γίνεις μέλος μίας ομάδας που σε βοηθά να εκφράσεις την ατομική σου ταυτότητα. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου, να βγεις από το στενό πλαίσιο μίας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας που σε περιορίζει και δυσκολεύει να εκφραστείς. Ίσως πάλι να προκύπτουν ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες, που είναι όμως σε θέση να περιπλέξουν την παρούσα κατάσταση σου, αφού μπορεί να προκύπτουν αρκετές επιλογές που δεν μπορείς να τις διαχωρίσεις μεταξύ τους. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αποτελέσει την ευκαιρία που αναζητάς για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε περιορίζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως αναζητάς ευκαιρία διαφυγής. Μπορείς να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, το οποίο όμως ενδέχεται να αλλάξει στην πορεία ή να επενδύσεις το χρόνο σου στον επαγγελματικό τομέα θέλοντας να αφήσεις στην άκρη τα ζητήματα της οικογένειας σου που σε δυσκολεύουν. Ίσως τέλος να αποφασίζεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που έχουν ένα ευρύ οπτικό πεδίο, αφήνοντας στην άκρη τα γνώριμα πρόσωπα της ζωής σου που σε κάνουν να χάνεις την προσωπική σου ταυτότητα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων