Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



07
Δεκ
Πανσεληνος 8/12/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου στη 16η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη φαίνεται να δημιουργεί έντονα νεύρα στους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ένταση των τελευταίων ημερών μοιάζει να κορυφώνεται και να οδηγεί στην επίλυση ενός ζητήματος που δεν μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται χωρίς να υπάρχει μία μορφή εξέλιξης. Μπορεί να κόβονται οι γέφυρες σύνδεσης και επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που έχετε πλέον πολλές διαφορές και δεν μπορείτε να συνεχίσετε να προσποιείστε πως η σχέση μεταξύ σας είναι καλή. Μπορεί να συγκρουστείς στον επαγγελματικό τομέα με στόχο να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, με στόχο να αλλάξει ο ρόλος σου, χωρίς όμως να είναι ακόμα η ώρα που θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Μπορεί τέλος να προκύψουν ειδήσεις που θα ταράξουν κάποιους ανθρώπους, αφού ακούγονται πράγματα που είναι βέβαιο πως οδηγούν σε μία νέα πραγματικότητα τη ζωή τους από τον επόμενο μήνα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Άρη, σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια λεγόμενα που ίσως να προκαλέσουν τριγμούς και εντάσεις. Θα χρειαστεί να διαθέτεις μεγάλες δόσεις αντοχής για να μην αποκαλύψεις αυτά που κρύβεις μέσα στο μυαλό σου αφού δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, ενώ παράλληλα προσπαθείς να λειτουργήσεις διπλωματικά αλλά και εκκαθαριστικά. Ίσως πάλι να αλλάξουν τα πλάνα ενός ταξιδιού, κάτι που σε αγχώνει και σου δημιουργεί εσωτερική πίεση την οποία μπορείς να εκτονώσεις με το λάθος τρόπο σε ακατάλληλους ανθρώπους.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει μπροστά σε έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, μπροστά σε μία σπατάλη που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να πάρεις πιο αυστηρά και άμεσα μέτρα. Μπορεί να αποφασίσεις να κλείσεις μία υποχρέωση σου χωρίς να οδηγήσεις την κατάσταση στο τέλος, αφού θεωρείς πως δεν είσαι υπεύθυνος/η για όλα όσα αναγκάζεσαι να φορτωθείς στους ώμους σου. Μπορεί πάλι να προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες, τα οποία όμως καλείσαι να υποστηρίξεις αφού δεν μπορείς να επιτείνεις μία κατάσταση που σε ταλαιπωρεί.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη θα σε αναγκάσει να εκφραστείς με τρόπο που μπορεί να μην αρμόζει στις περιστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως χρειάζεται να εκτονωθείς, να προχωρήσεις σε συζητήσεις και πράξεις που σε βοηθούν να διώξεις από πάνω σου την ένταση που κουβαλάς. Ίσως να επιτεθείς στον εύκολο στόχο, θέλοντας όμως να σε ακούσει και το πρόσωπο που έχετε τις προσωπικές σας διαφορές και δεν έχεις αντιμετωπίσει κατά μέτωπο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, ξεκινώντας όμως την πορεία σου από μία γνωστή αφετηρία, από ένα γνώριμο πρόσωπο, θέλοντας να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στην όλη κατάσταση.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να προκαλεί αναστάτωση στον τομέα της καθημερινότητας σου, αφού θα αναγκαστείς να αντιπαρατεθείς ανθρώπους και καταστάσεις που σε βγάζουν από το γνώριμο σου πλαίσιο. Μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεδιαλύνεις μία υπόθεση που σε αφορά και σε βάζει στη διαδικασία να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Μπορεί να λαμβάνεις μηνύματα τα οποία είναι διφορούμενα και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν είναι εύκολο να καταλήξεις σε οριστικά συμπέρασμα. Μπορεί απλά να χρειάζεται να πετάξεις από πάνω σου υποθέσεις που σε βαραίνουν και σε αναγκάζουν να σέρνεις ένα παρελθόν που δεν έχει κανένα πλέον λόγο ύπαρξης.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει μία αναστάτωση σε σχέδια που έχουν να κάνουν με φίλους και γνωστούς, να δημιουργήσει μία αναταραχή στην ισορροπία της σχέσης σου με πρόσωπα του κοινωνικού σου περίγυρου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γεννήσει συγκρούσεις και αναταράξεις στην επαφή σου με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η σχέση σας. Στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, προσπάθησε να διαχωρίσεις τις σαρκικές επιθυμίες από τις συναισθηματικές σου ανάγκες, γιατί διαφορετικά θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι μπερδεμένος/η σε ένα πλαίσιο που σε δυσκολεύει. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις ένα επαγγελματικό θέμα με ένα πρόσωπο που επιμένει να θέλει να σε κριτικάρει και να σε καθοδηγήσει. Μπορεί να είναι καιρός να μπει σε τάξη ο ρόλος σου, να αναβαθμιστείς ή να αποκτήσεις μεγαλύτερο κύρος και εξουσία στα χέρια σου. Μπορεί να είναι η κατάλληλη ώρα να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα άτομα που μπορείς να αντιμετωπίσεις και να πάψεις να υποβαθμίζεις τον εαυτό σου. Τέλος, αν βλέπεις πως η παρουσία σου σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό περιβάλλον έχει κάνει τον κύκλο της, τότε είναι καιρός να κοιτάξεις προς νέες κατευθύνσεις. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βάλει στη διαδικασία να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και δυσκολεύεσαι να φέρεις στην επιφάνεια. Ίσως να θελήσεις να σχεδιάσεις την άλλη πλευρά της εικόνας την οποία έχεις μπροστά σου, επιδιώκοντας να οδηγήσεις τρίτους τους οποίους συναναστρέφεσαι στη συνειδητοποίηση της πλήρους πραγματικότητας. Ίσως πάλι να έχεις μέσα σου αρκετό θυμό τον οποίο θα εκφράσεις με άμεσο τρόπο, κάτι που είναι πιθανό να αναταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις σου, κάτι που θα μπορούσε να σε φέρει αντιμέτωπο/η με το άλλο άτομο που στέκεται απέναντι σου. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα σου και να σε κάνει να θέλεις να επιτεθείς στους πάντες. Ίσως να συνειδητοποιείς πως έχεις κάνει κακό στον εαυτό σου, πως έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου και είναι πλέον φανερό πως χρειάζεσαι την κατάλληλη μορφή θεραπείας, η οποία ξεκινά από μία νέα οριοθέτηση των προτεραιοτήτων της καθημερινότητας σου. Ίσως να έχεις ανάγκη από απομόνωση, από απόσταση από τους ανθρώπους που στέκονται γύρω σου και έχουν πλέον καταντήσει βαρίδια για τη ζωή σου, κάτι που σε οδηγεί σε μία επιθετική συμπεριφορά απέναντι τους. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα τσιτώσει τα νεύρα σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με ένα πρόσωπο που είναι καιρός να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές. Μπορεί να χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου, να φέρεις στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα με τα οποία αρνιόσουν να ασχοληθείς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις την έντονη κριτική που θα λάβεις στον επαγγελματικό τομέα, έχοντας την υποχρέωση να δώσεις τη δική σου οπτική απέναντι σε ένα ζήτημα που σε αφορά. Τέλος, μία έναρξη αυτή την περίοδο μπορεί να μοιάζει ελπιδοφόρα, αλλά δεν είναι απαραίτητα και ικανή να μακροημερεύσει. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να αναμετρηθείς με πρόσωπα του εργασιακού κύκλου με στόχο να διαχωρίσεις τη θέση σου από τις καταστάσεις που θέλεις να αποφύγεις. Μπορεί να επιδιώξεις να πάρεις απόσταση από συγκεκριμένες πρακτικές, να θελήσεις να επιδείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό των συναδέλφων και συνεργατών σου. Ίσως πάλι να έχεις συσσωρεύσει αρκετή κούραση και να θελήσεις να αποφύγεις κάποιες περιστάσεις που σε εξοντώνουν χωρίς να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα ερωτικού περιεχομένου που μπορεί να σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να αναγνωρίζεις σημάδια έπαρσης σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θελήσεις να κριτικάρεις τη συμπεριφορά του και να προκληθούν λεκτικές εντάσεις. Μπορεί να αποφασίσεις πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που αφορά το παρελθόν σου και να επιδιώξεις να βάλεις ένα τέλος σε μία κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη. Τέλος, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να είσαι κοντά τους για να στηρίξεις τις αποφάσεις τους ή να βοηθήσεις να οδηγηθούν σε συμπεράσματα. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα φέρει αναστάτωση και προβληματισμό σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σου. Ίσως να έρθεις σε αντιπαράθεση για θέματα οικονομικού περιεχομένου, να θελήσεις να ακυρώσεις κάποιες αγορές που θεωρείς πως είναι παράτολμες ή που δεν μπορείς να αντέξεις ως βάρη σε βάθος χρόνου. Ίσως τέλος να είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει η σχέση σου, να συζητηθεί ένα θέμα που αφορά την οικογένεια σου και δημιουργεί εντάσεις μέσα στο σπίτι σου, κάτι που επηρεάζει και την επαγγελματική σου απόδοση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων