Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ22
Δεκ
Νεα Σεληνη 23/12/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο μίας έναρξης που σε γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, αλλά παράλληλα καλείσαι να είσαι προσγειωμένος/η και προετοιμασμένος/η για τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν. Ίσως πάλι να έχεις μπροστά σου μία σειρά από ενδεχόμενα τα οποία σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν ανυπομονησία για το αύριο, χωρίς όμως να είσαι ακόμα σε θέση να τρέξεις και να διεκπεραιώσεις τις υποσχέσεις σου. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις να εμπλακείς σε πολλά παράλληλα θέματα, γιατί σύντομα θα καταλάβεις πως ο χρόνος είναι αντίπαλος σου και δεν μπορείς να τον κερδίσεις όσο και αν προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους πάντες για τα πάντα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα εποχή, πως μπαίνεις σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις σκεφτεί, σχεδιάσει και υποσχεθεί. Μπορεί να είσαι μπροστά στο ενδεχόμενο μίας επαγγελματικής μετακίνησης, να είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα αναβαθμίσει το ρόλο σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ζυγίσεις το ενδεχόμενο μίας επαγγελματικής πίεσης που θα ξεκινήσει και την ανάγκη σου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, δύο ενδεχόμενα που ζητούν αφοσίωση και επένδυση περισσότερου χρόνου από εσένα.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να εστιάσεις στο κομμάτι των επαγγελματικών σου υποθέσεων και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που έχεις μπροστά σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις να πειθαρχήσεις σε καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί από τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Ίσως τέλος να προκύπτει το ενδεχόμενο ενός επαγγελματικού ταξιδιού, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει την είσοδο σου σε έναν καινούργιο ρόλο στον εργασιακό τομέα, κάτι που σε γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά παράλληλα κρύβει και παγίδες που καλείσαι να αποκρυπτογραφήσεις.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να ρίξεις φως στη σχέση σου, να προσπαθήσεις να ακούσεις και να δεις την άλλη πλευρά ώστε να βρεις τα πατήματα σου στη μεταξύ σας ισορροπία. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τις ιδανικές συνθήκες για να θεωρήσεις πως πατάς σταθερά, να προβληματίζεσαι επειδή υπάρχουν συγκρούσεις ανάμεσα σας που δεν είναι εύκολο να λυθούν αν δεν καταλάβετε πως χρειάζεται να υποβιβάσετε τους προσωπικούς σας εγωισμούς. Τέλος, στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο ως προς την καθοδήγηση και να αποφύγεις να ζητήσεις βοήθεια από πολλούς.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την αφορμή για να ζητήσεις μία σοβαρή κουβέντα στον επαγγελματικό τομέα, για να εξετάσεις κατά πόσο οι γύρω σου είναι έτοιμοι να συνειδητοποιήσουν πως μπαίνεις σε μία νέα εποχή. Θα ζητήσεις κάτι περισσότερο για εσένα, θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν και ταιριάζουν, αλλά παράλληλα δε φαίνεσαι διατεθειμένος/η να λάβεις μόνο υποσχέσεις. Ίσως να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που θεωρείς πως σου ταιριάζει και να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας την οποία έχεις πλέον μεγάλη ανάγκη.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν έχεις την αντοχή να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα στον εργασιακό στίβο. Μπορεί να θελήσεις να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα έρθεις σε αντιπαράθεση με τρίτους. Ίσως να καταλάβεις πως έχεις φορτωθεί πολλά στην πλάτη σου και δεν έχεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου, δεν μπορείς να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Τέλος, είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις ένα ταξίδι που μοιάζει να έχεις μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο του επόμενου βήματος στην προσωπική σου ζωή, θα σε κάνει να αναζητήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που έχεις μέσα σου και σε δυσκολεύουν. Ίσως να αναμετρηθείς με τις ερωτικές σου φιλοδοξίες, να προσπαθήσεις να δώσεις απάντηση στο ερώτημα του κατά πόσο έχεις συναισθήματα για το έτερο ήμισυ ή βρίσκεσαι στη σχέση από συνήθεια και για λόγους ασφάλειας. Ίσως να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία ερωτική πρόκληση που υπάρχει γύρω σου και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως η καρδιά λειτουργεί διαφορετικά από το μυαλό και δεν μπορείς να τα φέρεις εύκολα σε ισορροπία. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως είναι καιρός να ασχοληθείς με προβλήματα της ζωής σου τα οποία σε αναγκάζουν να παραμένεις εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο σκέψης και δράσης που δε σου ταιριάζει. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με καταστάσεις που είναι δύσκαμπτες και απαιτούν λύσεις, να αναρωτηθείς αν έχεις κάνει τις κατάλληλες επιλογές στον ερωτικό τομέα. Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει πλέον με τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σου, κάτι που είναι φανερό και από το γεγονός πως προκύπτουν προκλήσεις που σε βάζουν στη διαδικασία συγκρίσεων με το παρόν σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την ευκαιρία για να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, για να φροντίσεις να προσθέσεις στη συλλογιστική σου και κάποιες νέες παραμέτρους. Ίσως να μπαίνεις σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα, είναι απαραίτητο να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο από όσο συνηθίζεις να έχεις γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εξετάσεις το ενδεχόμενο της προσωπικής σου εκπαίδευσης σχετικά τη δουλειά σου, να προσπαθήσεις να αποκτήσεις γνώσεις που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις νέες προκλήσεις που έρχονται προς το μέρος σου. 

 

Τοξότης

 

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να έρθεις πιο κοντά στην επιφάνεια του εδάφους, να προσπαθήσεις να προσγειωθείς και να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Καλείσαι να προσέξεις τα έξοδα σου, να διαχειριστείς με σύνεση τις υποχρεώσεις σου και να αποφύγεις να προσθέσεις και νέα βάρη στην καθημερινότητα σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να διεκδικήσεις τα οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπο σου, να προσπαθήσεις να ανατρέψεις κάποιες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί και έχουν ως στόχο να μη διαταραχτούν οι σχέσεις σου με άτομα που έχετε όμως πλέον πάρει απόσταση ανάμεσα σας. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την έναρξη μίας νέας περιόδου στην οποία εισέρχεσαι και θα αποτελέσει την αφορμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να κατανοείς πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και περιβάλλοντα που έχουν πάψει να σου προσφέρουν ασφάλεια και ουσία στη ζωή σου. Μπορεί να γίνεις περισσότερο κυνικός/η και να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου επιβίωση, αφήνοντας στην άκρη τρίτους που δεν μπορείς να πείσεις ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου. Τέλος, μπορεί να κινείται εκ νέου μία επαγγελματική προοπτική που θα μπορούσε να φέρει κάτι πολύ καλό για εσένα τον επόμενο μήνα. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε κάνει να δεις την πραγματικότητα, να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέρος ενός συστήματος για το οποίο καλείσαι να εργαστείς και να προσφέρεις. Ίσως να χρειαστεί να θέσεις με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητες σου, καθώς καλείσαι να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε μία επαγγελματική προσπάθεια που σε αναγκάζει να ακολουθήσεις οδηγίες τρίτων και να κινηθείς χωρίς να έχεις την ευχέρεια των κινήσεων. Ίσως πάλι να αναγκαστείς να προσφέρεις βοήθεια σε τρίτους, αφήνοντας τις ατομικές σου ανάγκες στο περιθώριο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε βάζει στη διαδικασία να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση των φίλων και γνωστών σου, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να μοιραστείς χρόνο μαζί τους αφήνοντας στην άκρη τις ανάγκες του εαυτού και του σπιτιού σου. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις το χρόνο να βγεις και να διασκεδάσεις, πως δυσκολεύεσαι να κοινωνικοποιηθείς και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με πρόσωπα που κάποτε αποτελούσαν το στενό φιλικό σου κύκλο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων