Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 04
Φεβ
Πανσεληνος 5/2/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί αναταραχή και εκνευρισμό στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά και αποφασιστικά, να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου ανήκει και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου απέναντι σε κινήσεις τρίτων που μοιάζουν κυριαρχικές. Ίσως να χρειαστεί να εμπλακείς σε μία κατάσταση που προκαλεί ένταση και να χάσεις την ψυχραιμία σου, κάτι που δεν είναι και πολύ καλό αφού μπορεί να γίνεις έντονα εριστικός/η και να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις. Ίσως πάλι να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μία κίνηση με έντονο ρίσκο, θέλοντας όμως να γίνεις σαφής με τις προθέσεις, επιλέγοντας να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να αγνοήσεις τη συστολή που σου προτείνουν να επιδείξεις ως πρώτη εικόνα απέναντι σε νέες γνωριμίες και προοπτικές.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ρισκάρεις κάποια χρήματα, να πάρεις πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αφορμή για να χάσεις κάποια κεκτημένα σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι και να ζυγίσεις τα δεδομένα πριν να προχωρήσεις σε κινήσεις που είναι εύκολο να σε βάλουν σε υλικά και συναισθηματικά έξοδα τα οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μπορέσεις να διαχειριστείς σε βάθος χρόνου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να δημιουργήσει αντιπαλότητες με πρόσωπα του συγγενικού πλαισίου με στόχο να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που παραμένουν και δυσκολεύουν τη ζωή σας. Μπορεί να ανέβουν οι τόνοι και να προκληθούν λεκτικές εντάσεις οι οποίες φαίνεται να αποτελούν την αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η πικρία σου για κάποια γεγονότα. Αν πάλι ξεκαθαρίζει ένα επαγγελματικό ζήτημα, τότε είναι καιρός να φροντίσεις να προχωρήσεις παρακάτω και να πάψεις να προσπαθείς να κατακτήσεις κάτι που δεν είναι εφικτό.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να εκφραστείς και να προκαλέσεις κάποια μικρή αναστάτωση στο περιβάλλον σου. Μπορεί να θελήσεις να πεις κάτι που δεν είναι αναμενόμενο από τους γύρω σου, να αναστατώσεις την κατάσταση και να προκαλέσεις απώλεια της ισορροπίας σε μία σχέση που έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να επιδιώξεις να προχωρήσεις σε μία ανακοίνωση η οποία γνωρίζεις πως είναι σε θέση να αποτελέσει την αφορμή για να προκληθούν εντάσεις που οφείλονται στη συνέχιση μίας πρακτικής που τελικά δεν ευνοεί μακροχρόνια καμία πλευρά.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα αποτελέσει το καμπανάκι σχετικά με τα οικονομικά σου και θα σε κάνει να λάβεις κάποιες αποφάσεις που δεν είναι εύκολες. Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις κάποια έξοδα που αφορούν τη διασκέδαση σου, να απομακρυνθείς από κάποιες ομαδικές δραστηριότητες που σε έφερναν κοντά σε ανθρώπους του κοινωνικού σου κύκλου. Μπορεί πάλι να υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να μπορείς να αναβάλεις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν ζητήματα που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες αναταραχές. Η αντίδραση σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα θα λειτουργήσει επαναστατικά στην όλη κατάσταση και μπορεί να γίνεις αυτός/η που ανακατεύει την τράπουλα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση των γύρω σου με στόχο να αφυπνίσεις συνειδήσεις που βρίσκονται σε ύπνωση και σε κατάσταση στασιμότητας που οδηγεί στην απάθεια και την απαξίωση.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες παρασκηνίου στη ζωή σου, να αποτελέσει την αφορμή για να καταλάβεις πως υπάρχουν νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο που χρειάζονται προσοχή. Ίσως να αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τις έντονες υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου ή να κάνεις ένα ταξίδι που λειτουργεί ως απόδραση από μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα αποτελέσει την αφορμή για να ζητήσεις κάτι περισσότερο από την κοινωνική σου ζωή. Ίσως να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς σου, να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να κάνεις μελλοντικά σχέδια για τη σχέση σου, να συζητήσεις κάποια ενδεχόμενα που θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με περισσότερο αισιόδοξη ματιά.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να τολμήσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις που ανατρέπουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς τον τρόπο για να πάρεις στα χέρια σου κάποιες καταστάσεις που θέλουν εξέλιξη και αλλαγή, να προκαλέσεις αναταραχή σε ένα ζήτημα που έχει βαλτώσει. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κάνεις κάτι για να προχωρήσεις παρακάτω στην προσωπική σου ζωή, ανατρέποντας τα δεδομένα που υπάρχουν και μοιάζουν να σε οδηγούν σε μία κατάσταση στασιμότητας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Λέοντα φαίνεται να λειτουργεί εμπρηστικά στις συνομιλίες και τις συνδιαλλαγές σου, αφού θα χρειαστεί να εκφράσεις την άποψη σου με έναν τρόπο που θα μπορούσε να τρομάξει τους γύρω σου. Μπορεί να γίνεις απόλυτος/η στις εκφράσεις σου, να δημιουργήσεις θόρυβο και να προσπαθήσεις να φέρεις τα πράγματα προς την πλευρά που επιθυμείς. Μπορεί πάλι να γίνεις στόχος αντίδρασης από τους γύρω σου, αφού είσαι ορατός/η και αυτό δεν αρέσει σε όλους.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Λέοντα φαίνεται να επηρεάζει θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού προσπαθείς ή επιβάλλεται να βάλεις σε τάξη τα έξοδα σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα δυσαρεστήσεις κάποια άτομα που θα ήθελαν να διατηρήσουν συγκεκριμένες καταστάσεις με τον τρόπο που λειτουργούν, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις τους πάντες. Ίσως πάλι να αρνείσαι να ρισκάρεις υλικά ή συναισθηματικά, αφού η κατά μέτωπο επίθεση δεν είναι το φόρτε σου.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια μία ανατροπή δεδομένων, για να προκύψει μία αναστάτωση που επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα κληθείς να εκφραστείς ανοικτά, να τολμήσεις να μιλήσεις για τη θέση σου απέναντι σε ένα θέμα που φαίνεται να έχει τραβήξει σε μάκρος και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα χρειαστεί να κριτικάρεις τη στάση κάποιων κοντινών σου προσώπων, έχοντας όμως την υποχρέωση να είσαι προετοιμασμένος/η να μπεις σε αντιδικία με επιχειρήματα και όχι βασιζόμενος/η στις εντυπώσεις. Αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις παρακάτω, τότε είναι καιρός να κάνεις το σημαντικό βήμα της εξόδου από την υπάρχουσα περίσταση στην οποία βρίσκεσαι. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Λέοντα φαίνεται να δημιουργεί μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο, αφού προκύπτουν λεκτικές εντάσεις πάνω σε ένα θέμα που αφορά περισσοτέρους. Θα χρειαστεί να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο, έχοντας κατά νου πως κάτι τέτοιο δεν είναι αρεστό σε όλους, έχοντας στο μυαλό σου πως μπορεί να δεχτείς κριτική η οποία δε θα σου αρέσει. Θα χρειαστεί όμως να τολμήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα ζητήματα της καθημερινότητας σου, θέτοντας τις προτεραιότητες σου με έναν άλλο τρόπο για να μπορείς να παραμένεις υγιής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων