Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 18
Φεβ
Νεα Σεληνη 20/2/2023
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου στην 1η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Κρόνο από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου μοιάζει να αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα σε μία σημαντική περίοδο τριών περίπου ετών για τη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως μπαίνεις σε μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις την απαραίτητη σοβαρότητα και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θέλουν να επιδείξεις ωριμότητα. Μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια τα προβλήματα της σχέσης σου και να χρειαστεί να εκφραστείς ανοικτά σχετικά με όσα κρύβεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Ίσως πάλι να προκύπτει ένα μικρό θέμα υγείας το οποίο σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος, αλλά ένα ξυπνητήρι που φωνάζει πως είναι ώρα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να χτυπήσει ένα καμπανάκι στο πίσω μέρος του μυαλού σου για να συνειδητοποιήσεις πως μπαίνεις σε μία νέα περίοδο δύο-τριών ετών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να καταλάβεις πως αλλάζει η έννοια του χρόνου στη ζωή σου. Ίσως να αντιληφθείς πως ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος, δεν είναι φιλικός με εσένα, αλλά αρχίσει να σου τονίζει το γεγονός πως περνώντας από πάνω σου, αφήνει σημάδια και ουλές που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις πως είναι καιρός να αρχίσεις να πετάς ό,τι είναι περιττό και δεν έχει σημασία για το μέλλον σου, δημιουργώντας χώρο για τις νέες σου φιλοδοξίες.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να αποσαφηνίσεις κατά πόσο χρειάζεται να διατηρείς κοντά σου ανθρώπους και δραστηριότητες που έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον. Ίσως να αντιληφθείς πως είναι καιρός να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να απομακρύνεις κάποια άτομα που επιμένουν να θέλουν να τρέφονται από το δικό σου κόπο, να κερδίζουν από τις προσπάθειες σου, να ζουν μέσα από εσένα. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να δώσεις περισσότερη σημασία στην κοινωνική σου ζωή, να πάψεις να ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου και να αναρωτηθείς προς τα που κινείσαι στον ερωτικό τομέα.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα αποτελέσει ένα καμπανάκι σχετικά με τη μετάβαση σε μία νέα περίοδο της ζωής σου κατά τη διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσεις μεγάλες προκλήσεις τις οποίες αποφεύγεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα βρεθείς απέναντι από επαγγελματικές συνειδητοποιήσεις που φωνάζουν πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς τις φωνές τρίτων τους οποίους μάλιστα θέλεις να εμπιστεύεσαι ή να σέβεσαι. Ίσως πάλι να έρθουν στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε αφορούν άμεσα και θέλουν να τονίσουν την ανάγκη να συνειδητοποιήσεις πως μεγαλώνεις, ωριμάζεις και είναι καιρός να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει ένα καμπανάκι σχετικά με τη θέση σου μέσα σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό και ανθρώπινο πλαίσιο. Ίσως να αναρωτηθείς αν εστιάζεις υπέρμετρα σε ένα μικρό οπτικό ορίζοντα και χάνεις τη μεγάλη εικόνα της ζωής, αν απομακρύνεσαι από αλήθειες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στα μικρά σου προβλήματα. Ίσως να αποφασίσεις να ταξιδέψεις το επόμενο χρονικό διάστημα, επιδιώκοντας να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, για να εξετάσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές σε ένα καινούργιο περιβάλλον και πλαίσιο.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να σου υπενθυμίσει πως κλείνει μία περίοδος τριών περίπου ετών κατά τη διάρκεια των οποίων δοκιμάστηκαν πολλοί τομείς της ζωής σου. Είναι καιρός να κλείσεις πίσω σου τις πόρτες που έχουν πάψει να σε οδηγούν σε μέρη που έχουν ενδιαφέρον και σημασία για εσένα και να φροντίσεις να διαχειριστείς με ένα διαφορετικό τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως να κάνεις μία κουβέντα που είναι καιρός να λάβει χώρα ώστε να λυθούν θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία επηρεάζουν την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να εκκινήσει μία νέα περίοδο για την προσωπική σου ζωή, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να μιλήσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση σχετικά με το επόμενο βήμα, να χρειαστεί να αντιδράσεις απέναντι σε αιτιάσεις που δεν έχουν σχέση με τις δικές σου επιθυμίες και τα προσωπικά σου συναισθήματα. Ίσως τέλος να μπαίνεις τέλος σε μία κατάσταση που σε έχει επηρεάσει τον τελευταίο καιρό και σε έχει κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη απέναντι στους ανθρώπους. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να σου τονίσει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με τον τομέα της καθημερινότητας σου και να φροντίσεις τον οργανισμό σου. Καλείσαι να οριοθετήσεις κάποια πράγματα, να βάλεις φρένο στις υπερβολές ως προς τον τρόπο που μοιράζεις το χρόνο σου και να προστατέψεις τον εαυτό σου από την υπέρμετρη έκθεση στην κούραση και τους κινδύνους. Ίσως τέλος να αλλάζει η σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες και να χρειάζεται να τεθούν συγκεκριμένοι κανόνες συμπεριφοράς μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει πλέον αλλάξει. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή για την ερωτική σου ζωή, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς προς τα που βαδίζει η σχέση σου ή η προσπάθεια της δημιουργίας μίας σχέσης που θα σε ικανοποιήσει. Ίσως να γίνεται μία προσπάθεια ώστε να γίνει πιο ουσιαστική η επαφή σου με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει ένα φλερτ το τελευταίο διάστημα. Ίσως να χρειαστεί να ρίξεις το βάρος της προσοχής σου στα παιδιά σου, να φροντίσεις να είσαι παρών/ούσα στις ανάγκες τους.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα προκαλέσει μία μικρή αναστάτωση στη ροή των πραγμάτων, αφού είναι πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις ανοικτά πολλά μέτωπα τα οποία ζητούν από εσένα δράση και ενέργεια. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να βάλεις τελεία σε προοπτικές που φαίνεται να μη σε ενδιαφέρουν, σε ευκαιρίες που έχουν πάψει να αποτελούν πραγματικό για εσένα στόχο. Μία κουβέντα μέσα στην οικογένεια θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια δυσλειτουργίες που όσο επιμένεις να τις κρύβεις ή τις αγνοείς, τόσο μοιάζουν να μεγαλώνουν και να αρχίζουν σε απειλούν ολοένα και περισσότερο. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μπορείς να προσθέσεις συναίσθημα στον τρόπο που εκφράζεσαι, αν είσαι σε θέση να στηρίξεις τους γύρω σου μέσω της ψυχολογικής συμπαράστασης που μπορείς να επιδείξεις παρά μέσω πράξεων. Είναι πιθανό να απαιτηθεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο που σε έχει ανάγκη και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε διαδικασία εκπαίδευσης και εξετάσεων, τότε φρόντισε να μοιράσεις το χρόνο σου με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αποφύγεις να χάσεις κάποιες σημαντικές προθεσμίες. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να σου υπενθυμίσει πως είναι καιρός να προσέξεις τα οικονομικά σου, πως χρειάζεται να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα σου και να θέσεις προτεραιότητες που έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις και να προγραμματίσεις τις ανάγκες σου με τρόπο που δείχνει πως κατανοείς το σχέδιο που έχεις καταστρώσει. Τέλος, αν έχεις στο μυαλό σου να διώξεις κάποια περιττά αντικείμενα από πάνω σου, τότε είναι κατάλληλη εποχή να αναζητήσεις αγοραστές που θα σου αποφέρουν έσοδα, τα οποία έχεις ανάγκη για να στηρίξεις τις προσωπικές σου ανάγκες. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως κάτι αλλάζει, πως ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να γίνεις περισσότερο πραγματιστής/ρια. Καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να συμβιβάζεσαι με σχέσεις που έχουν πάψει να λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι προετοιμασμένος/η να αναλάβεις επαγγελματικές προκλήσεις που θα κρίνουν κατά πόσο σοβαρολογείς ή δίνεις απλά υποσχέσεις του αέρα. Προσπάθησε να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες του εαυτού σου και να πάψεις να στηρίζεσαι σε τρίτους, κάτι που βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων