Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 06
Μαρ
Πανσεληνος 7/3/2023
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στη 16η μοίρα της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους μοιάζει να δημιουργεί μία έντονη ένταση στην επικοινωνία και στον τρόπο σκέψης στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να εμπλακείς σε μία συζήτηση που είναι εύκολο να ανάψει τα αίματα, αφού θα βρεθείς απέναντι από πρόσωπα που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από το δικό σου. Ίσως να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, χωρίς όμως αυτό να είναι εύκολο αφού υπάρχουν αρκετός θόρυβος από τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, αφού καλείσαι να συνθέσεις σκέψεις που λειτουργούν συγκρουσιακά μεταξύ τους. Τέλος, προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις ανοικτές σου εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις χρόνο για δραστηριότητες πέρα από τα εργασιακά σου ενδιαφέροντα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να δημιουργεί μία αναστάτωση στον τομέα της καθημερινότητας σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν δυσλειτουργίες τις οποίες δεν μπορείς να συνεχίσεις να αφήνεις να εξελίσσονται. Μπορεί να προκύψουν λεκτικές εντάσεις με πρόσωπα που εργάζεστε μαζί πάνω σε ένα αντικείμενο, να υπάρξουν διαφωνίες που έχουν ως στόχο να ξεκαθαρίσουν τη θέση σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κοιτάξεις τη σωματική σου υγεία σε συνδυασμό με τις εσωτερικές σου εκρήξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας και να χρειαστεί να αναρωτηθείς αν τα καταλαβαίνεις ή έχεις περάσει σε ένα στάδιο της ζωής σου που απομακρύνεσαι από τον τρόπο σκέψης και δράσης τους. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου απέναντι σε ένα κατεστημένο που βρίσκεται γύρω σου και πολλές φορές σε περιορίζει, επιδιώκοντας αυτή τη φορά να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου ταυτότητα. Ίσως τέλος να υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία προσπαθείς να επιλύσεις, χωρίς όμως αυτό να είναι μία εύκολη υπόθεση.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα αποτελέσει ένα καμπανάκι που χτυπά στα αυτιά σου και φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στον τρόπο που λειτουργείς. Καλό θα ήταν να αντιληφθείς το γεγονός πως έχεις δημιουργήσει ένταση στο περιβάλλον σου, πως έχεις τραβήξει ένα δρόμο τον οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, πως είναι καιρός να αποφασίσεις πως θα χειριστείς περιστάσεις στις οποίες εμπλέκονται κοντινά σου πρόσωπα. Η σύγκρουση είναι προ των πυλών και μοιάζει με την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως ο ρόλος σου είναι πλέον διαφορετικός.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να επιδιώξεις να ξεσπάσεις λεκτικά απέναντι σε ανθρώπους που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παίζουν με τις ψυχικές σου αντοχές. Μπορεί να έχεις συνηθίσει να λειτουργείς υποστηρικτικά και προσφέροντας ένα μαξιλαράκι ασφάλειας στους γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και κάποια όρια που δεν μπορείς να πιέσεις περισσότερο. Προσπάθησε να μιλήσεις ανοικτά και ξάστερα, χωρίς να ξεσπάσεις με θόρυβο που δεν κουβαλά μαζί του και αρκετές δόσεις ουσίας.

 

Λέων

H Πανσέληνος στην Παρθένο είναι πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να εστιάσεις στον εαυτό σου, να θελήσεις να πάρεις απόσταση από φίλους και γνωστούς που είναι γύρω σου τον τελευταίο καιρό και φαίνεται να σε έχουν κουράσει. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από μία έντονη καθημερινότητα και να τακτοποιήσεις προσωπικά σου οικονομικά ζητήματα, να φροντίσεις να συμμαζέψεις τις εκκρεμότητες σου και να κλείσεις οφειλές σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις πως είναι καιρός να οριοθετήσεις πιο αυστηρά τις δράσεις που αναλαμβάνεις να πραγματοποιήσεις, αφού θέλεις να είσαι πιο κοντά στις πραγματικές σου δυνατότητες. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει ένα ηχηρό καμπανάκι στα αυτιά σου ώστε να αποφασίσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Καλείσαι να εστιάσεις στην ουσία των πραγμάτων και να αφήσεις τις λεπτομέρειες στην άκρη, αφού αν δεν πράξεις το παραπάνω είναι πιθανό να αρχίσεις να χάνεις το μεγάλο στόχο σου. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες της σχέσης σου και να αγνοήσεις συνήθειες του παρελθόντος, αφού αυτές είναι πιθανό να σε απομακρύνουν από το πρόσωπο που είναι κοντά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα κάνεις το βήμα προς τα πάνω ή θα πάψεις να έχεις τέτοιου είδους βλέψεις και θα αποδεχτείς το ρόλο που σου έχουν προσφέρει χωρίς να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει με ένα καμπανάκι σχετικά με θέματα της υγείας σου, μοιάζει να θέλει να τονίσει πως έχεις αλλάξει και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα της επαγγελματικής σου πραγματικότητας και να φροντίσεις να χωρέσεις μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο δεν μπορεί να είναι όσο χαλαρό είχες συνηθίσει να είναι. Ίσως πάλι να προκύπτουν συζητήσεις και συνδιαλλαγές με πρόσωπα της εργασιακής σου καθημερινότητας, τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, τις οποίες δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να προκύψουν συζητήσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τα λεγόμενα σου, γιατί μπορεί να δεχτείς κριτική την οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να διαχειριστείς και να αντέξεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της σχέσης σου, να κάνεις συζητήσεις που θα μπορούσαν να φέρουν λεκτικές προστριβές που βασίζονται στον τρόπο που βλέπεις τα μικρά θέματα της καθημερινότητας σε σχέση με την εικόνα του/ης συντρόφου σου. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να δημιουργεί μία αναστάτωση στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, αφού υπάρχουν πρόσωπα που έχουν ενστάσεις και αντιρρήσεις και θέλουν να τις εκφράσουν. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα πάρεις το μέρος μίας πλευράς ή θα λειτουργήσεις σαν τον/ην δικαστή επιλέγοντας να εκφράσεις τη φωνή της λογικής. Αν πάλι προκύπτει μία ένταση στη σχέση σου, τότε μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα ενοχλήσουν και θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος μίας κριτικής που άργησε να λάβει χώρα. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες ζητήματα που όσο παραμένουν ανοικτά, τόσο σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να ρυθμίσεις κομμάτια της ζωής σου. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να πάρεις μέρος σε μία κουβέντα που σε ενοχλεί και σε επηρεάζει, που θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να αμυνθείς απέναντι σε λεγόμενα κοντινών σου προσώπων που δε θα ήθελες να φτάσετε στο σημείο της σύγκρουσης ανάμεσα σας. Από την άλλη όμως πλευρά, η απουσία από μία τέτοιου είδους ευκαιρία θα χαρακτηριστεί ως οπισθοχώρηση και δειλία, κάτι που δε συμβαίνει σε καμία περίπτωση αφού δε φαίνεται να προσπαθείς να κρυφτείς από τις προκλήσεις της ζωής σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο να επιδιορθώσεις κάποιες ατέλειες στο καθημερινό σου πλάνο. Θα χρειαστεί να συμμαζέψεις τα ανοίγματα σου, να αρνηθείς να πάρεις μέρος σε νέες αγορές και επενδύσεις τις οποίες δεν μπορείς να γνωρίζεις κατά πόσο θα μπορέσεις να υποστηρίξεις σε βάθος χρόνου. Στον ερωτικό τομέα, μία γνωριμία μπορεί να αποκτά έντονη σεξουαλική χροιά και να επηρεάζει την ορθή σου κρίση απέναντι στα πράγματα. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική συγκυρία για να αντιληφθείς πως μία σχέση σου δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με τον τρόπο που συνήθισες να υπάρχει στη ζωή σου. Ένας καυγάς με ένα κοντινό σου πρόσωπο θα σε βάλει στη διαδικασία να καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά στο κλείσιμο ενός κύκλου της ζωής σου, κάτι που μπορεί να σου χτυπά την πόρτα εδώ και μερικούς μήνες χωρίς όμως να δίνεις τη σημασία που επιβάλλεται. Από εδώ και πέρα, θα χρειαστεί να αντιληφθείς πως καλείσαι να σταθείς στα πόδια σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, χωρίς να μοιράζεσαι χωρίς μέτρο και ουσία δεξιά και αριστερά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων