Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 20
Μαρ
Νεα Σεληνη 21/3/2023
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου στην 1η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή μοιάζει να δημιουργεί ένα κλίμα εκκίνησης και ενάρξεων στη ζωή των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να τρέξεις προς μία κατεύθυνση που δοκιμάζει την ετοιμότητα σου και τη διάθεση σου να μπεις σε ανταγωνισμό με τους γύρω σου. Ίσως να θελήσεις να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να αναλαμβάνεις ευθύνες και υποχρεώσεις, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τη δέσμευση σου απέναντι σε συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις. Τέλος, ίσως απλά να θελήσεις να σπάσεις το πλαίσιο της μονότονης καθημερινότητας και να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που σε βοηθούν να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με την ευκαιρία επανεκκίνησης και έναρξης δράσης μετά από μία μακρά περίοδο σκέψης, σχεδιασμού και προσπάθειας διαμόρφωσης αποφάσεων. Θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε αιτιάσεις που μοιάζουν να επηρεάζουν την ασφάλεια σου και να είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις κομμάτια που σου έχουν πάρει. Ίσως πάλι να θελήσεις να αποκτήσεις εκ νέου την αυτονομία σου και να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε έχει κουράσει και σε έχει κάνει να αισθάνεσαι φυλακισμένος/η.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείς συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Καλείσαι να πάρεις απόσταση από παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις και να πάψεις να προφυλάσσεις τρίτους από τις ευθύνες και υποχρεώσεις τους. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν ετοιμότητα να πάρεις στις πλάτες σου τις ευθύνες που σου αναλογούν και να πάψεις να στηρίζεσαι σε άτομα που δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να βρεθείς μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που σε βοηθά να νιώσεις και πάλι μέλος μίας ομάδας. Είναι καιρός να σταματήσεις να λειτουργήσεις ατομικά και αλαζονικά και να αποφασίσεις να αναμιχθείς με πρόσωπα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να δεις πέρα από το προφανές. Ίσως τέλος να είναι απαραίτητο να λάβει χώρα μία κουβέντα με ένα φιλικό σου πρόσωπο για να λυθεί μία παρεξήγηση που αποτελεί τροχοπέδη στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, σε δράσεις που θα σε βγάλουν από το τέλμα που νιώθεις τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι δυνατό να παραμένουν σε τρίτους ή να ζητήσεις κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου. Στον οικογενειακό τομέα, είναι καιρός να βγεις μπροστά και να μιλήσει σχετικά με τις προθέσεις σου, αφήνοντας την ασάφεια στην άκρη.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία σου να βγεις από ένα στενό πλαίσιο σκέψης και κίνησης και να τολμήσεις να προχωρήσεις σε δράσεις που σε κάνουν να διαφοροποιείσαι από τους γύρω σου. Μπορεί να θελήσεις να δώσεις το παράδειγμα της ανάληψης ατομικής πρωτοβουλίας, να κάνεις μία κίνηση που σε διαφοροποιεί από το σύνολο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να πάρεις απόσταση από γνωστούς και φίλους θέλοντας να βρεις εκ νέου τα πατήματα σου. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο κίνησης μέσα σε ένα σύστημα στο οποίο βρίσκεσαι και σε απασχολεί. Μπορεί να δημιουργείται μία νέα συνθήκη στον εργασιακό χώρο και να έρχεσαι πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε μεν διαφορές, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσατε να συνεργαστείτε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο αφού προσφέρετε διαφορετικά στοιχεία ο καθένας από εσάς. Ίσως πάλι να είναι καιρός να εξεταστεί το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να αναρωτηθείς μήπως χρειάζεται να μπεις σε διάλογο με την άλλη πλευρά για να αποφασίσετε πως θα προχωρήσετε παρακάτω και μέσω ποιου τρόπου. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την επισημοποίηση της έναρξης μίας κατάστασης που σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα για εσένα. Μπορεί να προχωράς σε μία σχέση που αλλάζει τις προτεραιότητες σου, να μετακινείσαι σε ένα καινούργιο μέρος στο οποίο θα βάλεις τις βάσεις της ζωής σου. Μπορεί να αποχωρείς από μία σχέση που δοκιμάστηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφού συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω, αρκεί να είσαι βέβαιος/η πως μπορείς να αντέξεις τους έντονους ρυθμούς που θα προκύψουν και θα δοκιμάσουν την αντοχή σου σε ρυθμούς που μπορεί να γίνονται ενίοτε πολεμικοί. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί το πέρασμα σου σε μία νέα φάση καθημερινότητας, σημαίνει πως είναι καιρός να εστιάσεις στη σωματική σου υγεία και να πάψεις να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά σε καινούργια δεδομένα. Ίσως να είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε κάποιες εξετάσεις τις οποίες έχεις ανάγκη για να μετρήσεις κάποιες παραμέτρους τις οποίες έχεις αγνοήσει. Ίσως πάλι να αλλάζει απλά ο εργασιακός σου ρυθμός και αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητο να φροντίσεις να ασχοληθείς με τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές, πριν να οδηγηθείς σε καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Προστάτεψε τον οργανισμό σου και φρόντισε τη διατροφή σου για να μη δημιουργήσεις μελλοντικά προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδα.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει να σου προσφέρει την απαραίτητη ώθηση ώστε να προχωρήσεις σε κινήσεις στον αισθηματικό τομέα της ζωής σου. Μπορεί να είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις γνωστό στους γύρω σου την απόφαση σου να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση, να θελήσεις να εντάξεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον το άτομο που θα είναι δίπλα σου από εδώ και πέρα. Μπορεί πάλι να προχωράς την υπάρχουσα σχέση μέσω της απόκτησης ενός παιδιού, μετά από μία μακρά περίοδο δοκιμασίας και προσπάθειας να κατανοήσεις αυτά που έχεις μέσα σου. Να θυμάσαι όμως πως η παιδικότητα είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται να κουβαλά η σχέση σου για να μπορέσει να αντέξει στο χρόνο. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μοιάζει να αποτελεί την απόφαση σου να ταρακουνήσεις τα θεμέλια της ζωής σου, να κάνεις μία κίνηση που σε βγάζει από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να κάνεις κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα, που θα αποτελέσει τη βάση της νέας σου ζωής. Ίσως να μετακομίζεις ή να αλλάζεις επαγγελματικό περιβάλλον, να κάνεις μία κίνηση που θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις πιο κοντά στα δεδομένα της εποχής σου. Αν από την άλλη πλευρά, κάποιοι προχωρούν σε κινήσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, να έχεις κατά νου πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον ανθρώπων που αποφάσισαν να τραβήξουν το δρόμο τους.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να μιλήσεις και να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, χωρίς να τα φιλτράρεις και να προσπαθείς να ωραιοποιήσεις κάποιες δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Είναι πιθανό να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, να δοκιμάσεις να λύσεις μία παρεξήγηση με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να περάσεις σε μία νέα εποχή της ζωής σου. Σε περίπτωση που προκύπτει μία απόδραση, να θυμάσαι πως μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να δεις την προσωπική σου ζωή μέσα από μία νέα εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως τα οικονομικά σου θα περάσουν σε μία νέα εποχή. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, να αποφύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που μοιάζουν ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες και δύσκολα διαχειρίσιμες. Καλό θα ήταν επίσης να είσαι προετοιμασμένος/η να συζητήσεις δύσκολες συζητήσεις που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα και είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν μπορείς να κρίνεις με λογική τη δεδομένη χρονική περίοδο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων