Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Νοε
Οι Δεσμοι της Σεληνης στον αξονα Παρθενου-Ιχθυων
Από signingstar

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης (Βόρειος/Νότιος Δεσμός) μετατοπίζεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τα ξημερώματα της 12ης Νοεμβρίου 2015 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Μαΐου 2017. Όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στην Παρθένο και ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς, κάτι που σημαίνει πως Παρθένοι/Ιχθείς, Δίδυμοι/Τοξότες (κατά κύριο λόγο) θα αντιμετωπίσουν καρμικές προκλήσεις στη ζωή τους που σηματοδοτούν αλλαγές στις άμεσες διαπροσωπικές τους σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το μάθημα του άξονα των δεσμών της Σελήνης έχει να κάνει με την ενδεδειγμένη χρήση ταλέντων, γνώσεων και ικανοτήτων με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη τους χωρίς να μένει κάποιος/α δέσμιος/α σε αυτά αλλά και χωρίς να τα αφορίζει, με στόχο να μπει σε ένα μέλλον χωρίς να αισθάνεται γυμνός/η αλλά ούτε και κουβαλώντας βαρίδια μαζί του/ης. Ο Βόρειος Δεσμός ανοίγει πόρτες, παράθυρα ή μονοπάτια για το παρακάτω της ζωής ενώ ο Νότιος Δεσμός κρατά τα δεσμά με το παρελθόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο Βόρειος Δεσμός υμνείται και ο Νότιος Δεσμός πρέπει να καεί στην πυρά.

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο εκφράζει την ανάγκη για καθαρισμό, εξυγίανση και αποκρυστάλλωση ιδεών, απόψεων, δραστηριοτήτων, συνηθειών με στόχο να καθαρίσει μία καθημερινή τελετουργία που μπορεί να εστιάζει στο δέντρο και να χάνει το δάσος. Το θέμα όμως είναι να γίνει κατανοητό πως όλα τα δέντρα δεν είναι ίδια (Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) και πως σημασία έχει να επιλέξει κάποιος το δέντρο που ταιριάζει με την υγιή ισορροπία σώματος και πνεύματος (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο). Ο διαχωρισμός ανάμεσα στο χρήσιμο και το περιττό, ανάμεσα στο λίπος και το θρεπτικό συστατικό, ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία, ανάμεσα στην αιτιολόγηση και τη συγκάλυψη, ανάμεσα στο χτίσιμο του σώματος-φορέα ψυχής και τη διάλυση της ψυχής μέσω της απαξίωσης του σώματος είναι δραστηριότητες που θα γεννήσουν δίπολα με το τη δική τους ένταση, δυναμική και απαίτηση για πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω στην κεντρική σκηνή.

Οι εποχές που η μάχη ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία, την αλήθεια και το ψέμα, το δέντρο και το δάσος θα ενταθούν είναι εκείνες κατά τις οποίες υπάρχουν εκλείψεις πάνω στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (9 Μαρτίου 2016 Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, 16 Σεπτεμβρίου 2016 Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς, 26 Φεβρουαρίου 2017 Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς), αλλά και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης παραμονής του Άρη στον Τοξότη (χονδρικά από 6 Μαρτίου 2016 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2016 συμπεριλαμβανομένου ενός διαστήματος με ανάδρομη κίνηση του Άρη), αλλά και το διάστημα Δεκέμβριος 2015-Ιούλιος 2016 που Δίας και Βόρειος Δεσμός θα βρεθούν σε στενή ή πιο ευρεία σύνοδο στην Παρθένο.

 

Κριός

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων και 6ου/12ου Ηλιακού οίκου σου μεταφέρει το σκηνικό στα παρασκήνια της ζωής σου. Καλείσαι να αρχίσεις να διώχνεις από τη ζωή ανθρώπους, μνήμες, αντικείμενα που σε βαραίνουν, να ανοίξεις ντουλάπες που κρύβεις κάτι που σε στοιχειώνει, να αρχίσεις να ασχολείσαι και με την ψυχή σου θέλοντας να εκλογικεύσεις όσα αισθάνεσαι. Από την άλλη πλευρά, στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σου δοθεί ένας ρόλος με την έννοια της καθημερινότητας και ρουτίνας μέσα του, με στόχο να υπηρετήσεις και να συμμετέχεις σε ομάδες, με σκοπό να εξετάσεις κατά πόσο αντέχεις να μην έχεις το τιμόνι στα χέρια σου. Επειδή λοιπόν αλλάζει η σκηνή στην οποία πέφτουν πλέον τα φώτα, είναι καιρός να κοιτάξεις και την υγεία σου, να κόψεις συνήθειες στη διατροφή σου που σε βαραίνουν, να αθληθείς ανάλογα με τις ικανότητες σου και να τολμήσεις να ιεραρχήσεις διαφορετικά τη ζωή σου, αφού θα αλλάξουν και οι ρυθμοί που κινείσαι. Μεγάλη αποστολή αυτό το τελευταίο αφού θα σε φέρει μπροστά σε επιλογές που δε σου βγήκαν και θα πρέπει να παραδεχτείς λάθη και παραλείψεις σου.

Ταύρος

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 5ου/11ου Ηλιακού σου οίκου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να γεννηθεί ή να ξεκινήσει κάτι όμορφο στη ζωή σου. Με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση σου, με την απόκτηση ενός παιδιού να είναι ένα από τα πιθανά βήματα ή να αναζητήσεις εκ νέου τον έρωτα που έχει χαθεί. Επειδή όμως είσαι πρακτικός άνθρωπος, δεν υπάρχει έρωτας χωρίς λογική, δε νοείται να αφεθείς σε συναισθήματα χωρίς να εξετάσεις την καθημερινότητας μίας πιθανής σχέσης. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να γίνεις η φωνή της λογικής σε μία ομαδική προσπάθεια και λειτούργησε σαν το πρόσωπο που θέτει χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνει ομαδικές αποστολές. Στον επόμενο ενάμιση περίπου χρόνο μπορείς να δεις τη ζωή σου να ανθίζει, αρκεί να ισορροπήσεις λογική και ευαισθησία μέσα στην καθημερινότητα και όχι βιώνοντας την παραπάνω φράση σαν τον τίτλο ταινίας.

Δίδυμοι

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σηματοδοτεί μία εποχή ενάμισι περίπου έτους που θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στο δίπολο σπίτι/δουλειά, καριέρα/οικογένεια, γονείς/γάμος. Επειδή θα βρεθείς κάτω από την επίδραση πιέσεων και αλλαγών, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως θα πρέπει να κάνεις συχνές εκκαθαρίσεις στις σκέψεις σου, να απομακρύνεις τοξικές απόψεις και ανθρώπους που δε σου προσφέρουν κάτι, να τολμάς τομές με το παρελθόν και να κοιτάζεις κατάματα το μέλλον. Μπορεί κάποιες στιγμές να μπερδευτείς ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, να παρασυρθείς από συνεχείς αλλαγές χωρίς ορατό σκοπό, να βουτήξεις σε ένα χάος στόχων χωρίς σύνδεση μεταξύ τους, γι αυτό καλό θα ήταν να διατηρείς κοντά σου ανθρώπους με ξεκάθαρη ματιά στο μέλλον. Η σχέση σου φαίνεται να βρίσκεται σε κομβικό σημείο οπότε καλό θα ήταν να έχεις ανοικτά τα μάτια σου μπροστά στην πρόκληση για το επόμενο βήμα. Τέλος, να θυμάσαι πως τα θεμέλια που θα θέσεις στην καριέρα σου, φαίνεται να είναι πολύ σημαντικά ώστε να κάνεις το βήμα της εξέλιξης σου.

Καρκίνος

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων αποτελεί μία καλή για εσένα είδηση αφού θα χαλαρώσει το διάστημα της προηγούμενης διετίας που ένιωσες να πρέπει να λάβεις αποφάσεις που δεν μπορούσες να αναβάλεις ή προσπεράσεις. Το επόμενο χρονικό διάστημα ενάμισι έτους σου προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να εστιάσεις σε ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο που θα σου αποφέρει και μία πιστοποίηση, να αλλάξεις τόπο κατοικίας λόγω σπουδών ή επειδή αποφασίζεις να εργαστείς πάνω σε διαφορετικό αντικείμενο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος και να φανείτε χρήσιμοι η μία για την άλλη πλευρά ή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα σας. Τέλος, φρόντισε να προσθέσεις περισσότερα ταξίδια στη ζωή σου καθώς μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για γνωριμίες που έχουν πολλά να σε διδάξουν.

Λέων

H παρουσία και παραμονή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 2ου/8ου Ηλιακού σου οίκο προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που είναι σε θέση να αλλάξουν τις προτεραιότητες σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι καιρός να κοιτάξεις το συμφέρον σου, να εστιάσεις στην αμοιβή και την υλική σου ανταμοιβή και να αφήσεις τα καλά λόγια στην άκρη ή στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Θα πρέπει να ιεραρχήσεις έξοδα και ανάγκες σου, να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Είναι πάλι πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσεις διλήμματα ερωτικού περιεχομένου ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη λογική, ανάμεσα στον έρωτα που τυφλώνει και τη σχέση που προσγειώνει. Τον επόμενο ενάμισι χρόνο μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο ώστε να αποσαφηνίσεις τις προτεραιότητες σου, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, ώστε να ξέρεις και τι σου λείπει για να νιώσεις ολοκληρωμένος/η.

Παρθένος

Η είσοδος και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου (και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς) σηματοδοτεί μία έντονα καρμική εποχή για τη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να ορίσεις στόχους, να επιλέξεις κατευθύνσεις, να κάνεις εκκινήσεις, να επιλέξεις συντροφιά, να παθιαστείς τη στιγμή της λογικής και να εκλογικεύσεις πάθη σου. Θα αισθανθείς την ανάγκη να θέσεις τον εαυτό σου σε πρώτο πλάνο και να εκφράσεις όχι μόνο όσα σκέφτεσαι, αλλά και όσα αισθάνεσαι και αποτελούν και τα ταλέντα σου. Μπορεί να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια ή να χωρίσεις για να ακολουθήσεις την καρδιά σου που αναζητά εκ νέου έρωτα. Μπορεί να ανέβεις επαγγελματικά ή να παραιτηθείς από μία δουλειά ρουτίνας για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Τελικά όμως αυτό που έχει σημασία είναι να μη μείνεις μόνος/η, αλλά να γίνεις ένα σε μία σχέση που ορίζει διαφορετικά τα όνειρα σου για το παρακάτω της ζωής.

Ζυγός

Η είσοδος των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 6ου/12ου Ηλιακού σου οίκου θα πάρει τα φώτα από πάνω σου και θα σου ζητήσει να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία σώματος/ψυχής. Πιθανότατα να πρέπει να κάνεις εκκαθαρίσεις σε εργασιακά ζητήματα ή να διαχωρίσεις τη θέση σου από συναδέλφους που σε ενοχλούν. Ίσως να τελειώσει ο τρόπος που δουλεύεις και να πρέπει να αλλάξεις αντικείμενο ή περιβάλλον. Ίσως πάλι να νιώσεις πως είναι ανάγκη να ασχοληθείς με το σώμα σου, να αθληθείς, να αλλάξεις τη διατροφή σου, να αρχίσεις νέες δίαιτες, να χρειαστεί να εστιάσεις σε κάποιες θεραπείες. Αυτό όμως που τελικά έχει σημασία είναι να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να καθαρίσεις τη ζωή σου από τοξικές παρουσίας, αραχνιασμένες μνήμες και αδιέξοδα σχέδια.

Σκορπιός

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 5ου/11ου οίκου είναι μία πολύ καλή είδηση σε σχέση με όσα βίωσες τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, αφού σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις στην κοινωνία, να εμπλακείς σε ομάδες, να ερωτευτείς και να το φωνάξεις, να βρεις και πάλι δημιουργικά πατήματα στη ζωή σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα παιδί, αλλά ταυτόχρονα να θυμάσαι να θέτεις και επαγγελματικά όνειρα κυρίως μέσα σε ομάδες. Μπορεί να βρεις ένα νέο έρωτα που σε παρασύρει και σε κάνει να ονειρεύεσαι, αλλά ταυτόχρονα να έχεις κοντά σου άτομα του φιλικού κύκλου που σε προσγειώνουν και μιλούν τη γλώσσα της λογικής. Μπορεί να πέσεις σε πλάνες και παραμύθια, αλλά ταυτόχρονα να διατηρείς και προσγειωμένους στόχους ώστε να μην πέσεις στο έδαφος με θόρυβο. Τον επόμενο ενάμισι χρόνο μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ όμορφο από εσένα, αρκεί να πατάς πάνω στη Γη όταν ονειρεύεσαι.

Τοξότης

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 4ου/10ου Ηλιακού σου οίκου φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στο δίπολο καριέρα/οικογένεια, να οδηγεί σε αποφάσεις που επηρεάζουν και τους δύο παραπάνω τομείς ίσως και την ίδια περίοδο. Πιθανότατα να έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, να ανέβεις στη βαθμίδα της ιεραρχίας ή να φύγεις από ένα περιβάλλον θέλοντας να δημιουργήσεις κάτι δικό σου. Αυτό που πρέπει όμως να θυμάσαι είναι πως σημασία έχει ο ρεαλισμός και να παραμένεις προσγειωμένος/η σε γήινα σχέδια. Από την άλλη πλευρά, αν αλλάζει κάτι στο σπίτι σου (ένας γάμος και ένα παιδί, μία μετακόμιση, μία αλλαγή τη ζωή των γονιών σου), τότε απέφυγε να λειτουργήσεις ενστικτωδώς και προσπάθησε να δημιουργήσεις το κατάλληλο πλαίσιο για να λειτουργήσει και πάλι αρμονικά η ζωή σου. Φαίνεται πως ειδικά το 2016 έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή σου και βρίσκεσαι σε ισορροπίες που δύσκολα γίνονται διαχειρίσιμες.

Αιγόκερως

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 3ου/9ου οίκου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από ταξίδια και εκπαιδευτικές πράξεις. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ζορίστηκες μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, έφτασε η ώρα να ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου και να τολμήσεις μία απόδραση που μπορεί να αλλάζει και το επαγγελματικό σου στάτους. Μία μετακόμιση τον επόμενο ενάμισι χρόνο σε βοηθά να θέσεις εκ νέου βάσεις στη ζωή σου και να ανακαλύψεις λόγους για να αγαπάς τη δουλειά σου. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε ένα νέο αντικείμενο ή τομέα, κάτι που σε βοηθά να αναπτύξεις την οπτική σου για τη ζωή και να ανακαλύψεις νέους λόγους να αισιοδοξείς για το παρακάτω.

Υδροχόος

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 2ου/8ου οίκου θα φέρει εξελίξεις σε οικονομικό κυρίως επίπεδο, αφού πρέπει να συνδυάσεις την οπτική σου απέναντι σε καινοτομίες και νέα δεδομένα με κινήσεις που δε στερούνται λογικής βάσης. Συνεργάσου με πρόσωπα που πατάνε γερά στα πόδια τους και φρόντισε να συνδυάσεις ιδέες και δουλειά, ένστικτο και λογική ώστε να επιτύχεις καλά αποτελέσματα στη νέα σου επαγγελματική προσπάθεια. Στον ερωτικό τομέα, το σεξ αποτελεί μία πολύ καλή δοκιμασία σχετικά με το αν νιώθεις καλά στη σχέση σου, αφού μπορεί να παρασυρθείς από μία γνωριμία με πολλά λόγια και όνειρα χωρίς να γνωρίζεις αν η σωματική χημεία με το άλλο πρόσωπο είναι αυτή που θα μπορέσει διατηρήσει ζωντανή τη μεταξύ σας σχέση.

Ιχθείς

Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο, Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) σηματοδοτεί καρμικές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή σου. Από τη μία πλευρά έχεις τα εφόδια του πλούσιου συναισθηματικού σου κόσμου που γίνονται η βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί μία μοναδική ερωτική σχέση. Από την άλλη όμως πλευρά, χρειάζεται να προστεθεί και η λογική, είτε από εσένα είτε από το έτερο ήμισυ, ώστε να αντιμετωπιστεί η σχέση ως ένα μέρος της συνολικής ζωής. Από τη μία πλευρά υπάρχει η έμπνευση που οδηγεί σε δημιουργικές καλλιτεχνικές και επαγγελματικές εκφράσεις. Από την άλλη όμως πλευρά υπάρχει η αμοιβή για τις υπηρεσίες σου, η αξία του ταλέντου σου που πρέπει να υπολογιστεί. Η παρουσία των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου είναι μία ευκαιρία να μετατρέψεις σε χάος σε ουσία και να προσθέσεις έμπνευση στη γήινη διάσταση της ζωής. Θα το τολμήσεις;

16 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
23 Αυγ 2016 | 20:57
:) :) :) καθορισε χρονικές περιόδους, τύπε με το τςιγκελωτο μουςτακι. Ποιοι ποτε και πως
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 20:52
O Σκορπιός dear Mavla μετά την διέλευση του Κρόνου και αφού διαφύγει της τριγωνικής απομυθοποίησης, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι η καλύτερη ντόπα που κυκλοφορεί στην πιάτσα του σύμπαντος ... "I don't do drugs I am drugs" ..."Είναι μέρες που νομίζω ότι θα πεθάνω από υπερβολική δόση αυτοϊκανοποίησης" Salvador Dali. enJOY ;) https://www.youtube.com/watch?v=zqKZ_WIK5ms
Εικόνα ζωδίου
Mavla
23 Αυγ 2016 | 16:51
...και ξαφνικά χτύπησε η πόρτα της σκέψης μου. Ανοίγω και... Καλώς όρισες Μια καποια Σ'ευχαριστω για διαγαλαξιακα σου ταξίδια
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 12:17
Εσύ Σκορπιός - απέναντι, σχέσεις Ταύρος, αυτός Ιχθύς - απέναντι, σχέσεις Παρθένος, Καρκίνος - απέναντι , σχέσεις Αιγόκερως. το βρόμικο παιχνίδι - τρίγωνο: Πλούτωνας στον Αιγόκερω και Δίας στην Παρθένο. Στη συγκεκριμένη συγκυρία πέρασε από την Παρθένο ένα ουράνιο σώμα απίστευτης δυναμικής να φωτίζει ή καταδυναστεύει συνειδήσεις. Προφανώς ο Ιχθύς διέβη το Ρουβίκωνα και θα καταλήξει να τρώει τις σάρκες του... γι' αυτό σου είπα είσαι πολύ "τυχερή" ή πιο σωστά διαθέτεις πολύ καλές ποιότητες Δία;)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 12:17
μιας και η Σελήνη είναι σήμερα στον Ταύρο και πλησιάζει το περίγειο της εκτιμώ πως θα σε βοηθήσει το focus στον τομέα των σχέσεων. Από αστρονομικής άποψης το ηλιακό σύστημα οφείλει την σταθερότητα του στον Δία, ο Δίας απορροφούσε στη μάζα του όλα τα ουράνια σώματα που περιφέρονταν επικίνδυνα σ' αυτό με αποτέλεσμα να προστατεύει τους υπόλοιπους πλανήτες αυξάνοντας συνεχώς τη μάζα του. αστρολογικά, ένας ποιοτικός Δίας προστατεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έλκοντας το "κακό" και απορροφώντας το ενώ ένας κακής ποιότητας Δίας λειτουργεί αντίστροφα, αλαζονικά.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 02:45
Ήλιος από σήμερα στην πεντακάθαρη πλέον Παρθένο. όπως μπορώ να βοηθήσω στο project σου, με μεγάλη μου ευχαρίστηση, αφιλοκερδώς εννοείται. τελικά γνωριζόμαστε ;; η απάντηση μπορεί να είναι και ΝΑΙ σ' ένα άλλο επίπεδο ;) πάρε και ένα τραγουδάκι για αύριο - σήμερα : https://www.youtube.com/watch?v=2jamTrbEWy0
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 02:44
Αν αναφερθώ αναλυτικά στο παιχνίδι το βρόμικο - βρώμικο (όπως γράφεται τέλος πάντων) της Παρθένου (απέναντι από τον Ιχθύ - σχέσεις) σίγουρα θα τρομάξει πολύς κόσμος, πάντως το "κακό" πάει πέρασε, ευτυχώς !!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 02:42
...περί παιχνιδιού, ο τύπος Ιχθύς σωστά;; τριγωνάκι Ιχθυς - Καρκίνος - Σκορπιός, τα τρίγωνα είναι "παιχνιδιάρικες" όψεις , ειδικά στα νερά, θύτη - θύματος - σωτήρα, με εμπλοκή Ποσειδώνα ...ΤΟ παραμύθιασμα...γι αυτό σου λέω ΔΕΝ θα τον σώσουμε εμείς τον τύπο σωστά;; ...σωστά!!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 02:41
χαχαχα...όχι βρε δεν γνωριζόμαστε απλά πιάνω τα vibes σου ...καθαρά ανθρώπινα...με πετυχαίνεις όμως και σε μια συγκυρία όπου αφού έχω φάει ΤΟ σφυρηλάτημα και χάσιμο από όλους τους εξωκρόνιους πλέον είμαι "ανοιχτή"... Uranus, Neptune, Pluto all in ONE σε συσκευασία δώρου. Τα άστρα όντως εκπέμπουν ενέργεια στην ψυχή μας με μαθηματική ακρίβεια μάλιστα, δεν έχω καμιά αμφιβολία γι' αυτό, σε διαβαθμίσεις όμως ανάλογα με την εξέλιξή μας. Σε τρομάζω ;;; Σκορπιός και να την τρομάζει ο κυβερνήτης της ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω;; αυτές είναι φοβικές συνήθειες των μικροκοσμικών ζωδίων, από Παρθένο και κάτω.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
23 Αυγ 2016 | 01:11
Πω πω. Πολυ μπερδεμένο διαβάζεται το τελευταίο μου σχόλιο
Εικόνα ζωδίου
Mavla
23 Αυγ 2016 | 01:09
Speechless...... Δεν εχω λόγια. Με τρομάζεις..... Σε θαυμάζω.... Αναρωτιέμαι.... Και ξεκινάω απο το τέλος. Αναρωτιέμαι αν με γνωρίζεις. Αν γνώριζες την κατάσταση και πραγματικά λες αυτά που πιστεύεις βλέποντας/ζώντας τα γεγονότα. Σε θαυμάζω γιατι ακόμα και αν αναρωτιέμαι, χτυπάς την ουσία χωρις φόβο αλλα με πάθος. Με τρομάζεις γιατι, ενώ πίστευω στη διαίσθηση των ανθρώπων, ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ να "διαβαζω" το υποσυνείδητο μου/εσένα . Τελικά μιλούν τα άστρα και ο ουρανός; Η διαίσθηση; Η απλά γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα και έτυχε να τα συζητάμε τυχαία και ίσως και μοιραία εδω; Κλείνοντας, τι εννοεις το παιχνίδι που παίχτηκε απέναντι στην Παρθένο ήταν βρώμικο; Βλέπεις δεν κατανοώ ακόμα την αστρολογία. Εξαιτίας σου όμως, αλλα και του Γιώργου αρχίζω να την ασπάζομαι. Ελπίζω σε ένα project που εχω κατα νου (να δω ποτε θα αρχίσω να το οργάνωνω) να σε εχω δυνατό συνεργάτη, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει Τελικά με γνωρίζεις;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Αυγ 2016 | 00:34
είσαι πολύ τυχερή Mavla που ξεμπέρδεψες, πολύ τυχερή όμως, το παιχνίδι που παίχτηκε απέναντι, στην Παρθένο, ήταν πολύ βρόμικο, μιλάμε για βρομιααααά, στην καλύτερη περίπτωση ο τύπος με το"κάτι νέο" να καταλήξει να τρώει τις σάρκες του ΑΛΛΑ αυτό δεν μας ενδιαφέρει, total BLACK...σωστά;; ...σωστά!!! Λίλιθ για όλο το 2016 focus...f o c u s.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
22 Αυγ 2016 | 23:21
Απλα κάλυψε τις ανασφάλειες του. Το φως όχι απλά δεν το εχει ανακαλύψει αλλα δεν ξέρει που ειναι ο διακόπτης. Και αφού τα άστρα -και πλέον το πιστεύω- σου δείχνουν τον δρόμο ποτε "τάζουν" σε έναν Ιχθύ να κάνει ουσιαστικό απολογισμό; Μέχρι ποτε θα εχω την χαρά να φιλοξενώ την Λιλιθ στο ζώδιο μου; Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Αυγ 2016 | 22:26
Mavla, τα μαθηματικά σημεία της Σελήνης, Δεσμοί, περίγειο, απόγειο (Λίλιθ) είναι σημεία που "μοιραία" μας εξωθούν να τινάζουμε τις σκιές από πάνω μας ώστε να ανακαλύπτουμε το Φως μέσα μας, όταν δεν το πράττουμε εμείς συνειδητά τότε "μοιραία" το Σύμπαν στέλνει κάποιον να το κάνει για μας. Τώρα η Λίλιθ είναι στον Σκορπιό, ό,τι καλύτερο για τον Ήλιο στον Σκορπιό. Focus on YOU...F o c u s.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
22 Αυγ 2016 | 21:28
Και εδω έρχομαι να προσθέσω ότι δεν το τόλμησε και εκείνος και τώρα προσπαθεί να χτίσει κατι νέο πανω στα συντρίμμια τριων ψυχών που άφησε. Απλά και ξαφνικα
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
08 Νοε 2015 | 11:08
να το τολμήσω ;; ...πριιιιτς!!!! ας τολμήσει και κάποιος άλλος...έτσι για αλλαγή ;)
Θεσεις πλανητων