Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



28
Ιαν
Σεληνιακη εκλειψη 31/1/2018
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να θέλει να ξεκαθαρίσει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που δε διαθέτουν τα κατάλληλα εχέγγυα ισορροπίας.

Αν ανήκεις στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις για να γνωρίζεις τι είναι δικό σου και τι προσφέρεται από άλλη πηγή. Το ξεκαθάρισμα σε μία σχέση μοιάζει με ανάγκη για να μάθεις το μέλλον σου, για να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχει κοινή προοπτική σε κάποιες μελλοντικά σχέδια. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να μοιάζει με δώρο από τον ουρανό, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως διαθέτεις τη διαύγεια για να κρίνεις κάτι τέτοιο.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να επαναπροσδιοριστούν κάποια δεδομένα αμοιβής και ρόλου, να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε αδικίες που δηλητηριάζουν το κλίμα σε ένα περιβάλλον που προσπαθεί να βρει καθαρό αέρα. Δε χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά αποφασιστικότητα ώστε να επιλύσεις θέματα που οδηγούν κάποιες προσπάθειες σε αδιέξοδο.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα με την Αφροδίτη παρούσα από τον Υδροχόο, σηματοδοτεί μία αναταραχή στην προσωπική σου ζωή η οποία φαίνεται να οφείλεται στις ερωτικές διαθέσεις που ξυπνούν. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα ταράξει την ισορροπία της προσωπικής σου ζωής και μπορεί να δημιουργήσει και κάποια όνειρα που είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κουβαλούν πραγματικότητα μαζί τους. Από την άλλη πλευρά, αν ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα στη σχέση σου, τότε οι εξελίξεις μπορεί να σε προλάβουν και να πρέπει να επισπεύσεις κάποιες αποφάσεις που έχεις λάβει. Να θυμάσαι όπως πως η παρόρμηση της στιγμής μπορεί να μη διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα αποσταθεροποιήσει το κλίμα στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα της ζωής σου. Μία αποφασιστικής σημασίας συνάντηση είναι σε θέση να ορίσει τα επόμενα βήματα ενός περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δε φαίνεται να χαρούν όλοι όσοι βρίσκονται μέχρι σήμερα. Μπορεί να αναζητήσεις ένα νέο τόπο διαμονής αφού η ερωτική σου ζωή αλλάζει επίπεδο ή να χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τα επαγγελματικά σου αφού αναλαμβάνεις ένα ρόλο που κουβαλά μεγαλύτερες ευθύνες για την καθημερινότητα σου. Να θυμάσαι όμως πως την ίδια στιγμή θα πρέπει να γυρίσεις να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση των γονιών σου ή του στενότερου οικογενειακού σου κύκλου, αφού αντιλαμβάνεσαι πως η απόσταση ανάμεσα σας μεγαλώνει. 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να σχεδιάσεις ή πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα μπορούσε να σε φέρει πολύ πιο κοντά προς ένα άτομο που μοιάζει να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τη σχέση σας. Η ερωτική σου ζωή έχει την ανάγκη μίας απόδρασης για να εμπλουτιστεί με φρέσκο αέρα, γι αυτό μην αρνηθείς μία τέτοιου είδους πρόταση ή να προκαλέσεις μία τέτοια προοπτική. Στον επαγγελματικό τομέα θα ήταν χρήσιμο να αναζητήσεις χώρο και χρόνο εκτός του συνήθους περιβάλλοντος που βρίσκεσαι, αφού η συναναστροφή με κόσμο θα σε βοηθήσει  να δεις τα πράγματα μέσα από νέα οπτική. 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να τονίζει την ανάγκη σου να αποκτήσεις εκ νέου υπόσταση μέσα από αυτά που κατέχεις, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου, μέσα από αυτά που μπορείς να κατακτήσεις και να χαρίσεις σε άλλους χωρίς να είναι απαραίτητο να ζητάς αντάλλαγμα. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να παλεύεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνεις και όσα λαμβάνεις από μία σχέση, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο να βρεις την ισορροπία που αναζητάς. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να δέχεσαι μία νέα πρόταση η οποία δεν είναι καθόλου αδιάφορη, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να αφήσεις κάτι στη μέση, κάτι για το οποίο έχεις παλέψει και δεν είσαι διατεθειμένος/η να χαρίσεις σε άλλους.  

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, η οποία επηρεάζει ιδιαίτερα τους/ις γεννημένους/ες στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου, μοιάζει σαν τη συνειδητοποίηση ενός μονοπατιού που θα σε βγάλει σε μία νέα φάση της ζωής σου. Μία αλλαγή στον προσωπικό τομέα είναι πλέον φανερή στους γύρω σου και αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχεις αποφασίσει να αλλάξεις πολλά από τα δεδομένα της ζωής σου. Αναζητάς τον τρόπο να φωνάξεις πως θέλεις ευτυχία, οπότε αν την έχεις βρει, δε χρειάζεται να συνεχίσεις να κρύβεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα, μη βαδίσεις το παρακάτω μόνος/η, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις δίπλα σου τα άτομα που θεωρείς πως αξίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό που μοιάζει με το μαγικό σου δημιούργημα.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα υγείας τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα ακόμα και αν μοιάζουν με απειλή που δεν περίμενες να σκάσει. Είναι ώρα να κάνεις τομές στην καθημερινότητα σου, να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που συμβαδίζει με την ηλικία και τις αντοχές σου και να αφήσεις στην άκρη ένα πατρόν διαβίωσης που είναι πολύ μακριά από αυτό που πλέον είσαι. Στον εργασιακό χώρο καλό θα ήταν να προσέξεις αυτά που γίνονται στο σκοτάδι, γιατί παραμονεύουν πισώπλατα μαχαιρώματα, ακόμα και από πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας. 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να φέρει εξελίξεις στον ερωτικό τομέα μέσα από μία νέα γνωριμία που ίσως να ξεκινά από ένα ευρύτερο φιλικό περιβάλλον και να καταλήγει να αποκτήσει και ερωτική χροιά. Μπορεί να δεις με διαφορετική ματιά ένα πρόσωπο που γνωρίζεστε εδώ και καιρό αλλά πλέον η σχέση σας μπορεί να περάσει σε άλλη κατάσταση. Ίσως όμως πάλι να έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα μέσα από την υπάρχουσα σχέση σου και να συζητήσεις το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού. Σε γενικότερο πλαίσιο, προσπάθησε να κοιτάξεις τη θετική πλευρά της ζωής, κυρίως μέσα από τη συναναστροφή σου με άτομα που συνηθίζουν να αποφεύγουν στερεότυπα και κοινωνικά μοτίβα, με αποτέλεσμα να ζουν όπως προστάζει η καρδιά τους.  

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου δηλώνει πως είναι καιρός να πάψεις να κρύβεσαι και να τολμήσεις να μιλήσεις για την πραγματική δημόσια εικόνα σου, όπως αυτή προκύπτει μέσα από την καριέρα σου ή τον τομέα της οικογένειας. Μπορεί να έχει φτάσει η ώρα ώστε να κάνεις μία επαγγελματική κίνηση που έχει ως στόχο να αποδείξει κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να δείξεις συνέπεια στις υποσχέσεις που έχεις δώσει. Ίσως πάλι να είναι ώρα να επιλέξεις την πρόταση που σου προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και να πάψεις να δένεσαι με περιβάλλοντα που έχουν κάνει τον κύκλο τους στη ζωή σου. Στον οικογενειακό τομέα, είναι μάλλον ώρα να αλλάξει ο ρόλος σου και να περάσει η σκυτάλη σε ένα άλλο άτομο, εκτός και αν είσαι εσύ αυτός/η που καλείται να συνεχίσει μία παράδοση ετών.  

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να θέλει να σου φωνάξει πως είναι καλό να τολμήσεις να βγεις εκτός πλαισίου, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις κόσμο, να ενθουσιαστείς από μία συνάντηση που θα μπορούσε να φέρει μία νέα στροφή στη ζωή σου. Μοιάζει σαν να θέλεις να αποδράσεις από το γνώριμο περιβάλλον σου, χωρίς όμως αυτό να είναι και πολύ εύκολο, αφού επιμένεις να διατηρείς κάποιες ρίζες που αρνείσαι να ξεριζώσεις, παρά μόνο τις κόβεις τακτικά. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεται ένας κύκλος εκπαίδευσης που σε έχει δυσκολέψει και να αναζητάς την ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο με άτομα που συμπαθείς, ίσως ακόμα και να υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ σας, μία πράξη που θα μπορούσε να σου αλλάξει ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεσαι σχετικά με τις σχέσεις.  

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να προκαλέσει μία δύσκολη στιγμή στη ζωή σου, αφού καλείσαι να χωνέψεις το τέλος μίας κατάστασης, χωρίς να μπορείς να αρνηθείς πως υπάρχει και μία ήττα ή απώλεια που ζημιώνει την τσέπη ή την καρδιά σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνεις όσο το δυνατό περισσότερο εστιασμένος/η στα γεγονότα, να κοιτάξεις την πραγματικότητα και να αποφύγεις να ακούσεις πλάνες φωνές και ψεύτικες υποσχέσεις. Μπορεί να ζορίζεσαι ώστε να αποδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να δείξεις στους γύρω σου. Λειτούργησε με γνώμονα την καρδιά σου και θα δεις πως θα αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα.  

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου είναι μια σημαντική στιγμή για τη ζωή σου αφού σου προσφέρει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσεις τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ειδικά αν ανήκεις στο πρώτο μισό του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια στο άτομο που έχεις απέναντι σου και να πείσεις πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση που έχεις κατά νου. Μπορεί όμως να πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που αποφάσισε να ορθώσει το ανάστημα του, να αναδείξει την πυγμή του και να δηλώσει πως επιζητά χώρο μέσα στο κοινό πλαίσιο. Δε χρειάζεται να νιώσεις πως απειλείσαι και να αναζητήσεις μία νέα ερωτική ή επαγγελματική ευκαιρία, αφού δεν είναι ώρα για βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να δηλώνει με κάθε μεγαλοπρέπεια πως καλό θα ήταν να κοιτάξεις θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και να αποφύγεις να λάβεις αψήφιστα κάποιες ενδείξεις που λαμβάνεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να ξοδεύεις τον εαυτό σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε φθείρουν, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά, δε χρειάζεται να επαναπαυθείς περισσότερο στο μαξιλάρι που έχεις καθίσει και να θεωρείς πως κάποιοι δεν παρατηρούν τη συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να κερδίζεις χρόνο. Η συγκεκριμένη έκλειψη δείχνει πως υπάρχει μία μορφή πληγής την οποία δεν μπορείς να αγνοείς ή να επιμείνεις να προκαλείς στους γύρω σου χωρίς να περιμένεις πως θα υπάρξει και αντίδραση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων