Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



02
Δεκ
Κρονος στον Αιγοκερω 20/12/2017 - 17/12/2020
Από signingstar

Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω πραγματοποιείται την 20η Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι την 22η Μαρτίου του 2020 οπότε και περνά στον Υδροχόο. Το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι και τη 17η Δεκεμβρίου 2020 ο Κρόνος θα βρεθεί και πάλι στον Αιγόκερω πριν περάσει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου για την επόμενη τριετία.

Η τριετία από το τέλος του 2017 μέχρι και το τέλος του 2020 είναι μία έντονη τριετία για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού εκτός της παρουσίας στου Κρόνου στον Αιγόκερω, ο Πλούτωνας αλλά και ο Δίας (Δεκέμβριος 2019- Δεκέμβριος 2020) θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, ενώ ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης θα βρίσκεται στον Καρκίνο/Αιγόκερω το διάστημα 6 Νοεμβρίου 2018 – 5 Μαΐου 2020, ενώ και οι Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις της διετίας 2018 – 2020 λαμβάνουν χώρα στον ίδιο άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν σοβαρές ενδείξεις πως θα βρεθούμε μπροστά στο κλείσιμο ενός κύκλου ζωής όπως τον έχουμε μάθει και στη γέννηση μίας νέας πραγματικότητας, μέσα από τη μεταμόρφωση της έννοιας της εξουσίας, του κατεστημένου, της ηγεσίας και της οικογένειας. Θα υπάρξουν αλλαγές στη δομή μεγάλων επαγγελματικών οργανισμών, μετάβαση της εξουσίας σε νέα χέρια και προσπάθεια χειραγώγησης της επαναστατικής ματιάς της νεότητας απέναντι στα πράγματα από ανθρώπους και κατεστημένα που έχουν ως μοναδικό στόχο τη διατήρηση της ισχύος στα χέρια τους. Η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και το νέο θα γίνει αδυσώπητη και θα έρθουν εκ νέου στο προσκήνιο τα γεγονότα του 2008 και του 2009, τότε που ξεκινούσε η πορεία της αλλαγής της ανθρωπότητας. Ειδικά τις περιόδους των εκλείψεων του 2018, του 2019 και του 2020 (Ιούνιος-Ιούλιος, Δεκέμβριος-Ιανουάριος) η ισχύς της αλλαγής και της έντασης που θα εκδηλώνεται θα είναι τεράστια και μπορεί να υπάρξουν κλεισίματα κύκλων που θεωρούνταν αδιανόητα μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω όμως, θα γεννηθούν και νέες φωνές, καινούργια μυαλά, φρέσκες ιδέες και φιλοσοφίες που θα αποτελέσουν το σπόρο της έναρξης μίας νέας εποχής της ανθρωπότητας. Η ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και το άυλο κομμάτι του ανθρώπου θα διαταραχθεί με στόχο να ξεπηδήσουν νέες αξίες και δομές πάνω στις οποίες θα θεμελιωθούν σχέσεις και συνεργασίες. Τα οικοδομήματα που θα χτιστούν αυτή την τριετία θα πρέπει να βασίζονται σε θεμέλια μίας άλλης εποχής, που στηρίχθηκε στην ανάγκη του ανθρώπου για συμπόνια μετά από μία περίοδο πολέμων, εμπλουτισμένα με την κοινωνική αρωγή και το μοίρασμα του πλούτου με νέο τρόπο. Άλλωστε, το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο δηλώνει πως το χρήμα αποκτά νέα ταυτότητα, οπότε όποιος/α θεωρεί πως οι δομές του παρελθόντος θα συνεχίσουν να κυβερνούν, φαίνεται να ζει σε μία πραγματικότητα που σαπίζει αργά και σταθερά μέχρι το 2020.

Αναλυτικά, η επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε κάθε ένα ζώδιο, φαίνεται παρακάτω

 

Κριός

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου δηλώνει δύο πράγματα: το πρώτο έχει να κάνει με το οριστικό κλείσιμο μίας ζωής που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα ή/και ένα συγκεκριμένο οικογενειακό πλαίσιο. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να δεις τους γονείς σου τουλάχιστον να μεγαλώνουν, ίσως και να περνούν μέσα από μία νέα φάση της υγείας τους που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως αλλάζουν οι ισορροπίες. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξει επίπεδο η σχέση σου, να περάσεις σε μία νέα κατάσταση, στην οποία θα πρέπει όμως να γνωρίζεις πως δεν υπάρχει απόλυτη ισορροπία και ισονομία, αλλά πως υπάρχει ένα άτομο που έχει τον ηγετικό ρόλο. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι η ώρα της ανόδου σου αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού σου ανατίθεται ένας ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος, που έχει όμως να κάνει με την καθοδήγηση μίας ομάδας την οποία αναλαμβάνεις να βγάλεις σε νέα μονοπάτια. Αν πάλι αφήνεις στην άκρη τη δουλειά που συνήθισες να έχεις, τότε δεν αναζητάς απλά ένα νέο πόστο, αλλά το νέο σου ρόλο μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο που αλλάζει εκ βάθρων. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να ξεθάψεις από μέσα σου ένα ταλέντο που κάποτε έκρυψες, αφού μέσω αυτού του δρόμου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό αποτύπωμα που δε θα μοιάζει με όσα έχεις περπατήσει μέχρι σήμερα.

Να θυμάσαι πως το 2020 δε θα πρέπει να σε βρει απλά με νέα γκαρνταρόμπα, σπίτι ή γραφείο, αλλά με μία νέα ταυτότητα η οποία θα είναι αυτή που διαμορφώσει όλο το σκηνικό γύρω από εσένα.

 

Ταύρος

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για εσένα ώστε να ξεκινήσεις να χτίζεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου τη νέα σου ζωή, που μπορεί να ξεκινά μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Μπορεί να επενδύσεις σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μάκρος, να αποφασίσεις να βρεθείς μακριά από  το σπίτι σου για να προετοιμάσεις την καινούργια σου εικόνα που θα στηριχθεί πάνω σε γνώσεις που απαιτούν χρόνο και μεθοδικότητα. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κλείσεις τους παλιούς σου  λογαριασμούς μέσα από το δρόμο της δικαιοσύνης, μέσα από μία διαδικασία που θα κρατήσει αρκετό καιρό και δε φαίνεται να μοιάζει με κάτι πολύ απλό.

Το μεγαλύτερο ζητούμενο όμως της παρουσίας του Κρόνου στον Αιγόκερω είναι να θεμελιώσεις εκ νέου την πίστη στον  εαυτό σου, χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις το βάρος μίας αποτυχίας σε δυνάμεις που βρίσκονται μακριά από εσένα. Μπορεί η κοινωνία να βρίσκεται σε μία έντονα μεταμορφωτική φάση, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να περιμένεις τις εξελίξεις από τρίτους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθεις να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, να εμπιστεύεσαι την κρίση και τις γνώσεις σου, να τολμάς να βγαίνεις μπροστά και να λειτουργείς ηγετικά, να καλλιεργείς ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της υπομονής και στοχοπροσήλωσης που διαθέτεις και μπορούν να αποτελέσουν το όχημα της προσωπικής σου εξέλιξης. Η τριετία μέχρι το 2020 σε μεταμορφώνει σε έναν άνθρωπο που μπορεί  να εμπνεύσει τους γύρω του, αφού καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή του χωρίς να κολλά σε αποτυχίες και παραλείψεις.

 

Δίδυμοι

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω φαίνεται να φέρνει νομοτελειακές λήξεις στη ζωή σου που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Μπορεί να παρατηρήσεις ανθρώπους γύρω σου να μεγαλώνουν και να μην είναι σε θέση να λειτουργήσουν με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει να τους βλέπεις, και αυτό σε λυπεί. Μπορεί πάλι να αντιληφθείς πως είναι η ώρα που θα πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου απομεινάρια ενός παρελθόντος που σου έχουν κληροδοτήσει και δεν επιθυμείς να συνεχίσεις να τα βλέπεις ως προίκα, αλλά ως βάρος που πρέπει να ξεφορτωθείς. Η προσωπική σου ζωή θα περάσει σε άλλη φάση, αφού καλείσαι να ανακαλύψεις νέους λόγους για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου, να της προσθέσεις θεμέλια που είναι σε θέση να τη στηρίξουν για πολλά χρόνια ή να την αφήσεις να σαπίσει και να χαθεί καθώς περνά ο χρόνος.

Το κυριότερο όμως στοιχείο που καλείσαι να πράξεις είναι να πάψεις να στηρίζεσαι σε αρωγή ανθρώπων που επιμένουν να μετατρέπονται σε κατεστημένο, γιατί με αυτό τον τρόπο κινδυνεύεις να ερωτευτείς τους δολοφόνους της νεανικότητας σου. Μην πέσεις στην παγίδα να γεράσεις, ακόμα και αν νομοτελειακά αυτό συμβαίνει πάνω σου, αφού αυτό που μετρά είναι να βλέπεις τις ημέρες που έχεις μπροστά σου και όχι αυτές που αφήνεις πίσω σου.

 

Καρκίνος

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, θα αποτελέσει την τεράστια ευκαιρία για να βάλεις τα θεμέλια της επόμενης δεκαπενταετίας της ζωής σου. Θα χρειαστεί να κάνεις ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να επιλέξεις τι είδους άτομα αναζητάς για να προχωρήσετε παρακάτω τη ζωή σας. Αν έχεις κουραστεί να βιώνεις μία στεγνή επανάληψη, τότε μπορεί να αποφασίσεις να κλείσεις κεφάλαια και να τολμήσεις να δραπετεύσεις κάπου μακριά που μπορείς να ξεκινήσεις εκ νέου τη ζωή σου, ακόμα και αν αυτά τα κεφάλαια αναφέρονται σε άτομα του άμεσου οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ασφαλώς και αυτό σημαίνει πως θα πεις το τελευταίο αντίο σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία γεννιέται η νέα ζωή για το παρακάτω. Αν πάλι έχεις βρει το άτομο που θεωρείς πως κουμπώνετε μεταξύ σας, τότε ίσως να βρίσκεσαι μπροστά στη σχέση της ζωής σου, σε αυτή που θα σε οδηγήσει και στον τομέα της δημιουργίας οικογένειας πέρα από την ανταλλαγή συναισθημάτων.

Η νέα τριετία που ανοίγεται μπροστά σου φαίνεται να σε έχει πρωταγωνιστή/ρια καθώς καλείσαι να τολμήσεις να μιλήσεις για το πέρασμα της κοινωνίας στην επόμενη φάση της. Η έννοια της οικογένειας θα μετασχηματιστεί και είναι κρίμα να μη βρίσκεσαι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δώσουν εικόνα στη νέα της μορφή. Μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις τη συνειδητή και ασυνείδητη σοφία που κουβαλάς ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις, αφού με αυτό τον τρόπο θα νικήσεις αδιέξοδες μάχες με σχέσεις που οδηγούν σε γκρεμό και δεν καταφέρνουν  να σωθούν. Φρόντισε να σπάσεις το καβούκι σου, να εκφράσεις τα αισθήματα σου και όχι μόνο τις φοβίες σου, και τόλμησε να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου αναζητώντας και δημιουργώντας τις συνθήκες της ζωής που όχι μόνο ονειρεύτηκες, αλλά έχεις πειστεί πως μπορείς και να ζήσεις.

 

Λέων

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μία νέα τριετία έντονων αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα που έχουν ως στόχο την ευθυγράμμιση σου με τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές, τη συνειδητοποίηση πως ο χρόνος είναι παρών και δεν μπορείς να αποφύγεις τις συστάσεις μαζί του. Θα υπάρξουν δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, που έχουν να κάνουν με τη δυσκολία συνεννόησης με συναδέλφους, με αποτυχίες σε ευθύνες που αναλαμβάνεις, με τη συνειδητοποίηση πως μπορεί να υπάρχουν αφεντικά πάνω από εσένα που δεν μπορείς να θέσεις στο περιθώριο. Είναι επίσης πιθανό να χάσεις μία δουλειά και να χρειαστεί να σκαλίσεις μέσα σου ώστε να βρεις τα ταλέντα που έχεις θάψει και αρνείσαι να φέρεις στην επιφάνεια, αφού χρειάζονται καλλιέργεια από την πλευρά σου και εσύ βαριέσαι να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία. Είναι όμως η ώρα που θα πρέπει να κάνεις μία τομή στη ζωή σου ώστε να δώσεις την υπόσχεση πως ετοιμάζεις το νέο σου επαγγελματικό βήμα που κουβαλά μαζί του την απαίτηση για μία νέα δημόσια επαγγελματική ταυτότητα.

Στον τομέα της υγείας, καλό θα ήταν να προσέξεις τον εαυτό σου και να φροντίσεις κάποια σωματικά θέματα που θα πρέπει να βελτιώσουν την ισορροπία σου και την επαφή σου με τη Γη. Μπορεί να προκύψουν κάποιες επεμβάσεις που θα πρέπει να κάνεις ή να ασχοληθείς με τον αθλητισμό με τρόπο που δείχνει πως ακούς τις απαιτήσεις του σώματος σου. Τέλος, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως μπορεί να παρατηρήσεις γύρω σου ηλικιωμένα άτομα που αρρωσταίνουν ή να μεγαλώνουν και αυτό σημαίνει πως ο κύκλος της ζωής είναι παρών και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον ανατρέψεις.

 

Παρθένος

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον τομέα της δημιουργικής σου έκφρασης, είναι ένα θετικό για εσένα στοιχείο σχετικά με την επόμενη τριετία της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις ουσιαστικά θεμέλια στη ζωή σου, να χτίσεις μία ερωτική σχέση που μπορεί να οδηγήσει στην οικογένεια και να δεις το οικοδόμημα σου να μεγαλώνει και να γίνεται ολοένα και πιο υγιές. Ασφαλώς και θα αναγνωρίσεις κάποια σημάδια γήρανσης πάνω σου, θα αντιληφθείς πως ο χρόνος περνά κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν το νόημα της ζωής είναι η δημιουργία οικογένειας και η γέννηση και καθοδήγηση των παιδιών σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να θεωρήσεις πως είναι καιρός να χτίσεις ένα δικό σου επαγγελματικό οικοδόμημα, κάτι που θα το δεις σαν το παιδί σου, κάτι που θα κουβαλά την προσωπική σου σφραγίδα.

Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως η γέννηση και η δημιουργία, είτε αφορά τον έρωτα είτε τα επαγγελματικά, δεν είναι μία αυτοτελής πράξη. Αποτελεί μία διαδικασία με καθορισμένα βήματα και διαδικασίες, εμπεριέχει την έννοια της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και της αποδοχής της προσωπικότητας της άλλης πλευράς και θα σε φέρει σε επαφή με αντιλήψεις, θεωρίες και πράξεις των γονιών σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να γεννηθεί κάτι που θα φέρει την προσωπική σου σφραγίδα, αλλά ταυτόχρονα θα καταλάβεις πως η ταυτότητα σου δεν είναι ένα απλό έγγραφο που κουβαλάς από τη στιγμή που ενηλικιώθηκες, αλλά μία διαδικασία που εξελίσσεται και αλλάζει με την πάροδο των χρόνων.

 

Ζυγός

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου, σηματοδοτεί μία έντονα πιεστική περίοδο μίας τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να κάνεις εκκαθαρίσεις στη ζωή σου με στόχο να διατηρήσεις γερά θεμέλια μετά από μία τουλάχιστον δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις δει μεγάλες αλλαγές. Καταρχάς, φαίνεται να αλλάζει η δομή της έννοιας οικογένεια, αφού θα υπάρξουν αντικαταστάσεις προσώπων σε γνώριμους ρόλους, λόγω κάποιων αποχωρήσεων. Οι παλιές δομές φαίνεται να κάνουν στην άκρη με στόχο να γεννηθούν νέα σχήματα, κάτι που βέβαια σημαίνει πως η παλιά γενιά παροπλίζεται, με κάθε πιθανό τρόπο. Μία μετακόμιση, ένας χωρισμός, μία επαγγελματική αλλαγή πολλών μοιρών είναι μεταξύ των πιθανοτήτων που μπορεί να βιώσεις τη συγκεκριμένη τριετία.

Το σημαντικότερο όμως θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι η επίλυση αποριών και ενοχών που συνεχίζεις να κουβαλάς στη ζωή σου και αφορούν την  παιδική σου ηλικία ή το πατρόν πάνω στο οποίο έζησαν οι πρόγονοι σου. Θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις ασυνείδητες επιλογές του παρελθόντος, να εξιλεωθείς για χρόνια που έζησες με έναν τρόπο που δε σε εκφράζει και να διώξεις από πάνω φοβίες σου που σε κρατούν σε σχέσεις που σε παγώνουν, σε μία μοναξιά που σε εγκλωβίζει ή σε ένα επάγγελμα που σε στεγνώνει. Είναι καιρός να βουτήξεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις ταλέντα και κλίσεις, για να επιλέξεις να ζήσεις και όχι απλά να επιβιώσεις. Αν τα θεμέλια είναι σαθρά, τότε δεν αρκεί  μία αλλαγή του υλικού τους, αλλά ένα ξερίζωμα είναι η καλύτερη λύση, ακόμα και αν δεν την επιλέξεις, αλλά στην επιβάλουν.

 

Σκορπιός

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να ασχοληθείς με την εκπαίδευση που έχεις αφήσει στη μέση ή που ποτέ δεν τόλμησες να βάλεις στη ζωή σου. Η επόμενη τριετία μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να θέσεις πολύ γερά θεμέλια για μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, για να καταφέρεις να κάνεις το άλμα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως αποφασίζεις να δεσμευτείς να πάρεις μέρος σε μία διαδικασία που δεν είναι καθόλου εύκολη και μοιάζει να τεστάρει τις αντοχές σου απέναντι στην πίεση και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τις δοκιμασίες.

Επίσης, θα χρειαστεί να αλλάξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου είτε επειδή δημιουργείται χιλιομετρική απόσταση ανάμεσα σας, είτε επειδή αλλάζει ο δικός σου ρόλος μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Θα παρατηρήσεις κάποια άτομα να μεγαλώνουν και να έχουν εμφανή σημάδια γήρανσης πάνω τους και αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως κάποιο χρειάζονται τη στήριξη σου. Αν όμως θεωρείς πως είναι η ώρα που θα ανοίξεις τα φτερά σου, τότε πάρε αποστάσεις από το περιβάλλον που συνήθισες να ζεις και δοκίμασε να πετάξεις μακριά.

 

Τοξότης

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα βάλει σε δοκιμασία τον τομέα των οικονομικών σου για την επόμενη τριετία αφού θα χρειαστεί να λάβεις κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που βγάζεις χρήματα. Ίσως να αποφασίσεις πως είναι ώρα να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση και να επενδύσεις σε προσωπικά ταλέντα. Ίσως πάλι να αρχίσεις να πιέζεσαι στη δουλειά σου αφού δε λαμβάνεις την αμοιβή που ανέμενες ή είχες συμφωνήσει, χωρίς όμως να πρέπει απλά να κοιτάξεις μία δουλειά κάπου αλλού. Αυτό που έχει σημασία είναι να αλλάξεις την ισορροπία εσόδων και εξόδων σου και όχι να κοιτάζεις μόνο τον τομέα των εσόδων.

Αυτό όμως που κατά κύριο λόγο συμβαίνει είναι πως βρίσκεσαι σε μία φάση αλλαγής των αξιών σου, πως αρχίζεις να διαμορφώνεις μία νέα φιλοσοφία σχετικά με τις προτεραιότητες σου και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τη ζωή γενικότερα. Το υλικό κομμάτι της ζωής είναι παρόν και σου ζητά να ασχοληθείς μαζί του, όχι ως μέσο διασφάλισης της παρουσίας σου αφού θα μπορούσες να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αγορές για να νιώσεις πως πατάς καλά στα πόδια σου. Αυτό που χρειάζεται να δουλέψεις είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, όχι τόσο ως προς τον τομέα των ιδεών που κουβαλάς, αλλά ως προς το κομμάτι της πίστης στο χρόνο και της υπομονής ώστε να έρθει το αποτέλεσμα του στόχου σου. Η έννοια του χρόνου αποκτά νέα διάσταση  και καλείσαι να μάθεις να επικοινωνείς μαζί του.

 

Αιγόκερως

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, εκτός του Πλούτωνα, του Δία και των εκλείψεων μέσα στην επόμενη τριετία, σηματοδοτούν μία χρονική περίοδο που θα έχεις την ευκαιρία να οδηγηθείς στην κορυφή της ζωής σου. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλεις ώστε να εκπληρώσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου μπορεί να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου και να τολμήσεις να ζητήσεις αυτό που θεωρείς πως αξίζεις. Ο χρόνος αρχίζει να περνά και αυτό φαίνεται πάνω σου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς απλά να συνεχίσεις να σχεδιάζεις πράγματα για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα να εκτελείς και να απολαμβάνεις και το αντάλλαγμα του κόπου σου. Μία επαγγελματική επιτυχία σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων και πλέον πρέπει να δείξεις την απαραίτητη σοφία ώστε να διαχειριστείς όλες τις διαφορετικές προσωπικότητες που στηρίζονται πάνω σου ώστε να υπάρξει ομαδική επιτυχία. Στον προσωπικό τομέα, μία μεγάλη αλλαγή είναι προ των πυλών, κάτι που σημαίνει πως αν δε βλέπεις μέλλον στη σχέση σου, τότε ένας χωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος και βαρύς, αλλά ανοίγει και το μονοπάτι για το επόμενο κομμάτι της ζωής σου.

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου σημαίνει πως μπορείς να γευτείς τους κόπους τόσων ετών, ακόμα και  μίας δεκαπενταετίας, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις και την ευθύνη της αποτυχίας και της ήττας. Ο χρόνος είναι πάντα σύμμαχος σου, αλλά τώρα καλείσαι να αντιληφθείς πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να τον νικήσεις, οπότε είναι ώρα να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως αλλάζεις επίπεδο, πως θέλεις να ζήσεις περισσότερο σύμφωνα όμως με τις προτροπές του σώματος και του μυαλού σου, και όχι απαραίτητα με τις επιταγές του κοινωνικού γίγνεσθαι.

 

Υδροχόος

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω δεν είναι ασφαλώς και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, αλλά είναι μία πολύ χρήσιμη αφορμή ώστε να σκαλίσεις μέσα σου κομμάτια ζωής που δεν έχουν οδηγηθεί εκεί που θα ήθελες και τα κρατάς χωρίς να γνωρίζεις πως δηλητηριάζουν εσένα τον/ην ίδια/α. Θα χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή ενδοσκόπηση, αφού  είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με θέματα της υγείας σου, και να ανακαλύψεις πως υπάρχουν κλειδωμένες ντουλάπες μέσα στην καρδιά και την ψυχή σου που είναι σε θέση να σε δηλητηριάζουν. Η επαφή σου με ένα γονιό ή με άτομα εξουσίας θα σε βοηθήσει να πετάξεις από πάνω σου κομμάτια παρελθόντος που σε στοιχειώνουν, μέσα από μία διαδικασία βέβαια που δεν είναι καθόλου εύκολη και ευχάριστη.

Το δεύτερο ζητούμενο της τριετίας είναι να καταφέρεις να αποκρυσταλλώσεις τις μεγάλες κοινωνικές αλλαγές που συντελούνται και έχουν ως στόχο να σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κομμάτια της επαγγελματικής σου ζωής. Φρόντισε να δεις γρήγορα τη στροφή που καλείσαι να κάνεις,  ώστε να αποφύγεις δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις στο υπάρχον επαγγελματικό πλαίσιο, αφού έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις κάτι που φέρει την προσωπική σου σφραγίδα. Αυτό όμως σημαίνει πως πρέπει να επενδύσεις χρόνο και συνέπεια στα νέα δεδομένα, αποφεύγοντας να δώσεις υποσχέσεις που δε θα κρατήσεις, γιατί έχεις κοντά σου κριτές που δεν αστειεύονται. Και ένας από αυτούς είναι η ίδια η υγεία σου, που θα σου χτυπήσει καμπανάκι αν δεν καταλάβεις πως μπορεί να κολυμπάς αμέριμνος/η προς τα μυτερά βράχια.

 

Ιχθείς

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω για την επόμενη τριετία φαίνεται να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την οπτική που καλείσαι να διατηρήσεις σχετικά με τα κοινωνικά δρώμενα και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε φιλικό επίπεδο. Σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, φαίνεται να είναι η κατάλληλη ώρα για να αλλάξει η δομή των φιλικών σου σχέσεων, ακόμα και μέσα από το τέλος φιλιών που έχουν διατηρηθεί στο χρόνο, αλλά δεν είναι ικανές να προχωρήσουν παρακάτω. Ίσως πάλι να αναλάβεις ένα νέο ρόλο μέσα στον κύκλο των φιλικών σου σχέσεων, προσπαθώντας να γίνει η φωνή της λογικής και μεταμορφωτικής εμπειρίας για τους άλλους, χωρίς όμως αυτό να είναι πάντα επιτυχημένο.

Σε ευρύτερο πλαίσιο, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σε κάνει περισσότερο σκεπτικιστή/ρια για την κοινωνία, αφού θα πρέπει να παρατηρήσεις το δρόμο που ακολουθεί και τις αξίες που αποδέχεται, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μία δυστυχία. Αν παρατηρείς την  κοινωνία να στρέφεται προς συντηρητικές καταστάσεις και βλέπεις το κατεστημένο να κυριαρχεί, τότε η επόμενη τριετία μπορεί  να σε προβληματίσει έντονα και να σε αναγκάσει  να σκεφτείς μήπως η συγκεκριμένη κοινωνία δε σου ταιριάζει και αναζητάς μία μετακίνηση σε ένα διαφορετικό τόπο.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Lena
04 Δεκ 2017 | 03:19
Είμαι λέων συνεπως ο διας επηρεάζει θετικα τον 4ο οίκο μου, παράλληλα όμως, έχοντας ωροσκοπο ζυγό έρχονται δυσκολίες στον 4ο απο τον Κρόνο. Θα υπάρχουν δηλαδή σχεδόν ταυτόχρονα γεγονότα διαφορετικού τύπου ή απλά μετριάζεται η κατάσταση;
Εικόνα ζωδίου
Lena
03 Δεκ 2017 | 23:29
Ποια περίοδο επιρεάζεται το πρώτο δεκαήμερο και ποιά το δεύτερο;
Εικόνα ζωδίου
MARA
03 Δεκ 2017 | 22:57
ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΌΚΕΡΩ ΣΤΗΝ 1 ΜΟΙΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΚΡΟΝΟς ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ?
Θεσεις πλανητων