Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ15
Μαρ
Νεα Σεληνη 17/3/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 17ης Μαρτίου στην 27η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με το Χείρωνα, τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και τρίγωνο με το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια παθογένειες και μεθόδους επιδιόρθωσης ή θεραπείας τους. Μπορεί να μοιάζει με μία ένα άσχημο νέο σε περίοδο ηρεμίας, με μία ενοχλητική κατάσταση που επιμένει να σπάει τη σιωπή, με ένα εμπόδιο στη μέση του δρόμου που δεν είναι κανείς διατεθειμένος να μετακινήσει. Μπορεί πάλι να αποτελέσει την αφορμή για να τσεκάρεις την υγεία σου, να αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου, στις συνήθειες και τις δραστηριότητες σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις περισσότερο κόσμο που έχει ανάγκη στήριξης, που είναι ανήμπορος και αναζητά μία κουβέντα ή πράξη που θα τον βοηθήσει να δει και πάλι φως.

Από την άλλη όμως πλευρά, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα γεννήσει νεύρα, θα αυξήσει τον εσωτερικό πόλεμο ανθρώπων που βρίσκονται σε μετάβαση, θα ενοχοποιήσει συμπεριφορές και θα στοχοποιήσει ενοχές που λειτουργούν ως εφαλτήρια λανθασμένων επιλογών. Είναι καιρός να κόψεις τον ομφάλιο λώρο που σε κρατά δέσμιο/α μίας πραγματικότητας που έχει λήξει προ πολλού, γι αυτό μη διστάζεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που φοβίζουν κάποιους.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε καλεί να κάνεις έναν τελευταίο έλεγχο στην υγεία σου, να εξετάσεις τον οργανισμό σου και τη δυναμική του να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που είναι πλέον μπροστά σου. Θα χρειαστεί να διώξεις από το μυαλό και την καρδιά σου εκκρεμότητες και υπολείμματα από ένα παρελθόν που έχει σβήσει. Καλό θα ήταν να φροντίσεις τη διατροφή σου και να εντάξεις σε αυτή τροφές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την άμυνα του οργανισμού σου. Τέλος, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος,  γιατί πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια όποια διπροσωπία θα μπορούσε να εμφανιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ακόμα και από άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σε αποτελέσει το καμπανάκι πως θα πρέπει να στηρίξεις άτομα του φιλικού σου κύκλου. Φρόντισε να περάσεις το ενδιαφέρον σου σε άτομα που σε έχουν ανάγκη, να εξετάσεις με προσοχή αυτά που εκφράζουν ή κρύβουν πίσω από μία μάσκα χαράς, να μιλήσεις μαζί τους για να συνειδητοποιήσεις φοβίες και ανασφάλειες τους. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να θεωρήσεις πως χάνεις χρόνο που θα μπορούσες να επενδύσεις στον εαυτό σου, αλλά κερδίζεις ανθρώπους που έχεις ανάγκη και ταυτόχρονα αποκτάς εμπειρία στη στήριξη των αναγκών άλλων. Αν όμως θεωρείς πως ο κύκλος της σχέσης σου με κάποια πρόσωπα έχει κλείσει, τότε μη διστάσεις να μιλήσεις για οριστική απομάκρυνση, αρκεί να το εννοείς και να μπορείς να το εφαρμόσεις. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε προβληματίσει αφού μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μπορεί να παρατηρήσεις πως δεν έχεις την ισότιμη σχέση που είχες κατά νου, πως υπάρχουν κομμάτια αυτής της σχέσης που την κάνουν να μην μπορεί να ισορροπήσει. Η επικοινωνία σου με αυτό το άτομο μπορεί να κουβαλά δυσκολίες και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι εφικτό να έχεις πάντα το πάνω χέρι. Αν πάλι κατανοείς πως το περιβάλλον που βρίσκεσαι δεν είναι  όπως ακριβώς το είχες σκεφτεί, τότε είναι μάλλον η ώρα να καταλάβεις πως κάποιοι κανόνες δεν μπορούν να είναι τόσο ελαστικοί όσο θα ήθελες, με αποτέλεσμα να αναζητάς διέξοδο διαφυγής. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να παίξει με την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ελευθερία και την απαίτηση να κινείσαι εντός καθορισμένων ορίων. Η δυσκολία να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου ή για τις δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν φαίνεται να σε ζορίζει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις εντάξει στη ζωή σου καλούπια που είναι αδύνατο να σπάσουν. Η επικοινωνία με ένα άτομο μπορεί να δυσκολέψει και αυτό να σε κάνει να εξετάσεις κατά πόσο έχεις οριοθετήσει τη ζωή σου με τρόπο που είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει. Μπορεί να παραδεχτείς κάποιες παθογένειες, αλλά φρόντισε να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για να τις αλλάξεις και να μη μείνεις στις διαπιστώσεις και τις υποσχέσεις. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σε ταλαιπωρήσει αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το συναίσθημα που σε αναγκάζει να κινηθείς προς κάποιες κατευθύνσεις που η λογική δεν αποδέχεται. Η συνύπαρξη σου με ένα άτομο μπορεί να μοιάζει δύσκολη και έντονα απαιτητική, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεις εμπόδια και αδιέξοδα που είναι αδύνατο να αγνοήσεις. Μπορεί να σκέφτεσαι μία απόδραση, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζεις πως υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε πιέζει, αλλά ταυτόχρονα κατανοείς πως προσφέρει μία οικονομική ασφάλεια που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη έτσι εύκολα και απροκάλυπτα. Μπορεί να ζορίζεσαι, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να συμβεί αν χάσεις κάποιες συνήθειες που είναι και σταθερές της ζωής σου. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού πρέπει να διαχειριστείς τις δυσκολίες της σχέσης σου χωρίς να κάνεις κινήσεις που είναι παράτολμες και ανατρεπτικές. Η ανοικτή πληγή είναι παρούσα και ορατή από αρκετό κόσμο, οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις παιχνίδια με μία κατάσταση που θεωρείς πως είναι εφικτό να την αγνοείς. Η συμμετοχή σου όμως σε μία σχέση ή συνεργασία που έχει ατέλειες αποτελεί και μία πολύ καλή ευκαιρία να νιώσεις πως συνεισφέρεις στη βελτίωση καταστάσεων τις οποίες θα ήθελες να φέρεις στα μέτρα σου. Μη θεωρείς λοιπόν πως είναι καλύτερα να συμμετέχεις σε περιστάσεις που εμπεριέχουν την έννοια της τελειότητας, αφού αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις το ενδιαφέρον σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της υγείας σου, να βελτιώσεις κομμάτια της διατροφής και της άσκησης σου με στόχο να νιώσεις καλύτερα μέσα στο πλαίσιο που κινείσαι. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου σε νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να απορρίψεις από το διαιτολόγιο σου κάποια συστατικά που αναγνωρίζεις πως δεν είναι ωφέλιμα για εσένα. Στον εργασιακό τομέα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτόν, εκτός και αν αποφάσισες να έρθεις σε άμεση ρήξη με κάποια πρόσωπα με στόχο να λυθούν θέματα με τρόπο όμως που δεν μπορεί να είναι διπλωματικός και ειρηνικός.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρήσεις στην αποδοχή κάποιων στοιχείων της προσωπικότητας του ατόμου που έχεις απέναντι σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα. Ίσως πάλι  να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και με θέματα που τα απασχολούν, ακόμα και με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία τους. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να αγαπήσεις και πάλι αυτό που κάνεις, γιατί διαφορετικά μοιάζει σαν να εγκλωβίζεσαι σε ένα περιβάλλον που μέχρι πριν από λίγο καιρό φαινόταν ως πεδίο διασκέδασης για εσένα.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να σου τονίζει πως πρέπει να βρεις τον τρόπο να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες  που υπάρχουν στη ζωή σου και σε μπερδεύουν πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιείς. Καλείσαι να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις ανοικτά αυτή την περίοδο και χρειάζεται να αφήσεις κάτι να φύγει από τα χέρια σου, ακόμα και αν δείχνει πως βγαίνεις ηττημένος/η. Βλέπεις, υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα που δεν μπορείς να θέσεις σε δεύτερη μοίρα, οπότε καλό θα ήταν να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο για αυτά. Σταμάτα να λειτουργείς χαοτικά, γιατί κάποιοι κουράστηκαν από αυτή τη συμπεριφορά σου και είναι κρίμα να πάρετε αποστάσεις.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να σου υπενθυμίσει να γίνεις περισσότερο μαλακός/η με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, να προσπαθήσεις να αποφύγεις να πληγώσεις συναισθήματα προσώπων που είναι γύρω σου. Η παρόρμηση της στιγμής μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που δεν εννοείς ή που δεν ακούγονται όπως ακριβώς εννοούνται, γι αυτό μέτρησε τα λόγια σου. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίσεις να υποβιβάζεις τη νοημοσύνη σου και να αποφύγεις να ρίξεις φως σε υποθέσεις που τόσο καιρό κινούνται στο σκοτάδι. Καλύτερα να ξεσκεπάσεις κάποια στοιχεία που σε κάνουν να μοιάζεις με θύμα, παρά να φοβάσαι μήπως θεωρήσουν πως δεν είσαι εχέμυθος/η. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να έχει αποτέλεσμα στον οικονομικό τομέα αφού σε αναγκάζει να μετρήσεις τα έξοδα σου με στόχο να αποφύγεις να πέσεις σε υποσχέσεις που είναι σε θέση να σε ζορίσουν στο μέλλον. Κάποιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αφού δεν έχεις υπολογίσει πολύ προσεκτικά το θέμα των εξόδων σου. Κάποιες υποσχέσεις που δίνεις σε άτομα του φιλικού κύκλου θα πρέπει να τις πάρεις πίσω, αφού δεν μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τους λόγω έλλειψη χρόνου και πόρων. Και τέλος, καλύτερα να ζητήσεις τεκμήρια από άτομα που σου υπόσχονται πολλά, παρά να παραμείνεις σε λόγια που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα πράξεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να σου ζητά να υπολογίσεις το κόστος μίας απόφασης που θα επηρεάσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να αποδεχτείς αν συμβιβάζεσαι με μία σχέση που σε ζορίζει ή θέλεις να σπάσεις δεσμά που θεώρησες πως σου ταιριάζουν και να αναζητήσεις εκ νέου την έξαψη της νέας γνωριμίας. Καλό θα ήταν επίσης να αποφασίσεις αν μπορείς να αποδεχτείς μία επαγγελματική πρόκληση που σε ιντριγκάρει, αλλά ταυτόχρονα θα ζητήσει πολλές υποχρεώσεις από την πλευρά σου. Καλείσαι να δείξεις αποφασιστικότητα και να πάψεις να λειτουργείς φοβισμένα και χωρίς να δείχνεις σημάδια επιλογής. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων