Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



27
Μαι
Πανσεληνος 29/5/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 29ης Μαΐου στην 8η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με τον Ερμή από τους Διδύμους και σε ευνοϊκό τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα (και εξάγωνο με το Νότιο Δεσμό από τον Υδροχόο) μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου κατά κύριο λόγο.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μπορεί να δώσει την ευκαιρία για μία εκδρομή ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα, για μία τομή στην καθημερινότητα που είναι απαραίτητη ώστε να χωνευτούν κάποια κομμάτια που έχουν αλλάξει τις ισορροπίες την τελευταία εποχή. Η αναζήτηση προσωπικής ταυτότητας αυτή την περίοδο συμπίπτει με την πρόκληση για συμμετοχή σε καινούργιες δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γίνει μία αξιολόγηση του προσωπικού χρόνου και της στάθμης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για να γίνεις μέλος σε μία ομάδα που προκαλεί να εκφράσεις τη φιλοσοφία σου απέναντι στη ζωή.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί τέλος να αποτελέσει την αφορμή για λεκτικές διαμάχες που θα πρέπει να οδηγήσουν σε αποφάσεις. Κάποιες ισορροπίες είναι πλέον δύσκολο να διατηρηθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να λεχθούν σκέψεις που είναι πιθανό να φέρουν αντίδραση, αντίλογο και κριτική που θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η  να αντιμετωπίσεις.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που αφορά την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό. Μπορεί βέβαια να νιώσεις πως θα πεις κάποια πράγματα που είναι απόλυτα, άκαμπτα και δύσκολα να χωνευτούν, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει η ανάγκη για απόλυτη ειλικρίνεια. Θα μπορούσες πάλι να επωφεληθείς από ένα σεμινάριο ή ένα πτυχίο που μπορεί να λάβεις αυτή την εποχή, που θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου στον επαγγελματικό τομέα. Τέλος, ένα ταξίδι μπορεί να ανοίξει πόρτες που δε φανταζόσουν, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να δεχτείς πως μοιάζει  με την είσοδο σου σε ένα νέο κόσμο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να σε δυσκολέψει αφού σε αναγκάζει να στραφείς προς κινήσεις οικονομικού περιεχομένου που σε αγχώνουν αφού διαθέτουν ταχύτητα και απαίτηση για ανάληψη ρίσκου. Κάτι τέτοιο είναι φυσικό να σε τρομάζει, αφού λειτουργείς πολύ καλύτερα όταν όλα γίνονται βάσει πλάνου και στρατηγικής, αλλά έχει μάλλον φτάσει η ώρα να κάνεις κάποιες κινήσεις που μοιάζουν με ταρακούνημα κάποιων δομών. Στον ερωτικό τομέα, η σωματική επαφή είναι κάποιες φορές πολύ πιο αποτελεσματική από ένα διάλογο που δεν οδηγεί κάπου, γι αυτό επιδίωξε να την φέρεις στο  προσκήνιο. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να επιλύσεις ένα θέμα προσωπικού ή επαγγελματικού περιεχομένου με το άτομο που έχετε στενή επαφή. Θα χρειαστεί να εκφράσεις την άποψη σου, να πάψεις να κρύβεις τις σκέψεις σου, να αντιπαρατεθείς με στόχο να διαμορφώσεις εκ νέου αυτή τη σχέση που μοιάζει να είναι στον αέρα. Ίσως πάλι να είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να συζητήσεις ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου στον επαγγελματικό τομέα, να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που λαμβάνεις και θεωρείς πως δεν είναι αρκετό σε σχέση με τις προσπάθειες που καταβάλεις. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αυξάνει τα νεύρα σου και μπορεί να σε αναγκάζει να συμπεριφερθείς με τρόπο που δε συνηθίζεις απέναντι σε πρόσωπα που δουλεύετε μαζί ή χρειάζεται να συναναστραφείς για να υπάρξει μία ομαλή ροή στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να έχεις αρκετές λεκτικές εξάρσεις ακόμα και απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζεις και  πολύ καλά, αφού μέσω αυτών καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τον εσωτερικό σου θυμό που αφορά τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ταλαιπωρούν. Καλό θα ήταν όμως να προσέξεις και την υγεία σου, αφού ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι ειλικρινής προς τις κατευθύνσεις που επιβάλλεται να είσαι, με αποτέλεσμα να καταπίνεις αρκετό θυμό που σε δηλητηριάζει. 

Λέων

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για ένα ταξίδι συντροφιά με ένα άτομο που φαίνεται να έχει βρεθεί στο δρόμο σου για να πείσει πως μπορείτε να συνεννοηθείτε και να περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί. Θα πρέπει βέβαια να καταφέρεις να δημιουργήσεις χρόνο για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο, αφού υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις, λόγω των υποσχέσεων που έχεις δώσει. Ίσως όμως να πρέπει ταυτόχρονα να αλλάξεις και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου, με στόχο να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε νέα ταχύτητα. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει μία αναστάτωση μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αφού είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με πρόσωπα που μοιάζει να σκέφτεστε πάνω σε άλλη βάση και να μιλάτε ταυτόχρονα διαφορετικές γλώσσες. Η χημεία σου με κάποια άτομα δεν είναι συμβατή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ηλεκτρικές εκκενώσεις σε σχέσεις που καλούνται να ανακαλύψουν νέα πατήματα. Κάποιες ενοχλήσεις λοιπόν μπορεί να γίνουν αφορμές για να συζητήσεις κάποια θέματα με άτομα του φιλικού σου κύκλου, οπότε φρόντισε να έχεις ανοικτά τα αυτιά σου σε πρόσωπα που μπορούν να σου μιλήσουν τη γλώσσα που καταλαβαίνεις και σε βάζει και πάλι σε διαδικασία λογικής διαχείρισης των προκλήσεων.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να δυναμιτίζει την απόφαση που καλείσαι να λάβεις σχετικά με ένα ταξίδι ή μία κοντινή απόδραση, αφού θα πρέπει να διαπραγματευτείς με άτομα του άμεσου κύκλου σου. Η ανάγκη να βρεθείς σε έναν τόπο που περνάς καλά είναι μεγάλη, και αυτό μπορεί να φανεί και από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στο σπίτι σου ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία περίοδο που οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο είναι τεταμένες, τότε πρόσεξε μήπως κάνεις το λάθος βήμα της απομάκρυνσης τη στιγμή που θα έπρεπε να είσαι παρών/ούσα. Αν πάλι υπάρχουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο σπίτι σου, τότε ίσως να πρέπει να αναρωτηθείς  αν έχει φτάσει η ώρα να αλλάξει ακόμα και ο τόπος κατοικίας σου.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σου φαίνεται να αποτελεί μία σημαντική στιγμή σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά σου, να δηλώνει πως θα ήταν καλό να πέσουν υπογραφές σε ένα καινούργιο συμβόλαιο. Φρόντισε όμως να έχεις ως σύμμαχο και  τη γνώμη ενός κοντινού προσώπου, να μην είσαι μόνος/η σε αυτή την πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να υπάρχουν σκέψεις και προσπάθειες να γίνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, κάτι που σε αγχώνει αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις γνώμες ανθρώπων που θέλουν να έχουν άποψη για τις επιλογές που σκέφτεσαι να θέσεις σε εφαρμογή.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μπορεί να σε ωθήσει σε μία συζήτηση με ένα άτομο που μπορεί να διαφωνείτε σε ένα κομβικό θέμα, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν κάποιας μορφής σεισμικές δονήσεις στην ισορροπία ανάμεσα σας. Δεν είναι όμως εφικτό να συνεχίσετε να ζείτε με ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι σας, να επιμείνετε να παλεύετε να κρύψετε κάποια δεδομένα που προκαλούν ηλεκτρική εκκένωση στη σχέση σας. Αν θεωρείς πως νιώθεις εγκλωβισμένος/η  σε αυτό το περιβάλλον, τότε μπορείς να ανακαλύψεις ευκαιρίες γύρω σου, αρκεί να κοιτάξεις πέρα από το προφανές και να είσαι έτοιμος/η να πραγματοποιήσεις κάποιες κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να μεγαλώσει τη σωματική και πνευματική κούραση της περιόδου που βιώνεις και να αυξήσει την εσωτερική σου ένταση. Αν βιώνεις μία περίοδο που χρειάζεται να κάνεις υπομονή και να καταπιείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούν, τότε δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσεις να ζεις με τον ίδιο τρόπο. Θα θελήσεις να εκφραστείς ανοικτά, να τολμήσεις να φέρεις στην επιφάνεια την ενόχληση ή τα παράπονα σου, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει με κομψό και αρμονικό τρόπο. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό επαγγελματικό σημείο, τότε θα ανακαλύψεις πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να εστιάσεις σε κατευθύνσεις που μέχρι σήμερα θεωρούσες πως δε συνιστούν απειλή για εσένα.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να αξιολογήσεις εκ  νέου τη θέση σου  μέσα σε ένα φιλικό και  κοινωνικό κύκλο που μπορεί να παραμένει σταθερός, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως εσύ θέλεις να διατηρήσεις τον ίδιο ρόλο. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε μία ευρεία αξιολόγηση των επιλογών σου, να επιδιώκεις να απομακρυνθείς από άτομα που συναναστρέφεσαι με στόχο να δημιουργήσεις χώρο για νέες επιλογές. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως κάνοντας βήματα στην προσωπική σου ζωή, καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις και τον κοινωνικό σου κύκλο, αφού αναλαμβάνεις νέους ρόλους και αυτό περιορίζει ή μετασχηματίζει το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για άλλες δραστηριότητες. Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ικανοποίηση και την κοινωνική συμμετοχή φαίνεται να αλλάζει αυτή την εποχή.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν την προσωπική σου ταυτότητα. Είναι αρκετά πιθανό να καλείσαι να ισορροπήσεις αποφάσεις που επηρεάζουν πολλούς τομείς της ζωής σου και να μην είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα βήμα που σε εκθέτει. Από την άλλη βέβαια πλευρά, αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αγνοείς όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου και σε επηρεάζουν έμμεσα, με αποτέλεσμα να καλείσαι να εκφράσεις προσωπική άποψη. Θα πρέπει να δεσμευτείς απέναντι σε πρόσωπα που είναι γύρω σου, γιατί διαφορετικά θα περάσει ο χρόνος μέσα στον οποίο πρέπει να δώσεις απαντήσεις και  θα παραμείνεις σε ένα σταθμό που θα βλέπεις τρένα να περνούν χωρίς να αποφασίζεις να ταξιδέψεις μαζί τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων