Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Ιουν
Νεα Σεληνη 13/6/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου στην 22η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η μάχη ανάμεσα στην ελαφρότητα και τη σοβαρότητα είναι παρούσα και μοιάζει να θέλει να ισορροπήσει χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό. Βλέπεις, η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να βρουν πεδίο έκφρασης και τα δύο αυτά κομμάτια της προσωπικότητας σου, αφού δεν μπορείς να τα παντρέψεις μεταξύ τους στις ίδιες περιστάσεις. Μπορείς όμως να προσθέσεις εναλλαγές στην καθημερινότητα σου με στόχο να επιτρέψεις στο σύνολο της προσωπικότητας σου να εκφραστεί.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει και μία καλή αφορμή για μία εκδρομή η οποία μπορεί να μοιάζει με βάρος που καλείσαι να σηκώσεις στους ώμους σου, αλλά την ίδια στιγμή γίνεται και μία πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις τις παραστάσεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική ευκαιρία ώστε να βρεις το χρόνο και τον τρόπο για να αποδράσεις κάπου μακριά, για να τολμήσεις να σπάσεις μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Ίσως να έχεις ανάγκη να συναναστραφείς ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή με περισσότερο ανάλαφρη ματιά, ώστε να απομακρύνεις από τη σκέψη σου τις δύσκολες συγκυρίες. Ίσως πάλι απλά να πρέπει να επικοινωνήσεις με διαφορετικό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στα αυτιά ανθρώπων που δε θα σε άκουγαν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών μπορεί να φέρει κάποια έσοδα που περιμένεις καιρό ή δεν υπολόγιζες τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού που έχεις κατά νου. Αν πάλι πρέπει  να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να αφήσεις έξω από το κάδρο της ζωής σου θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, ζητήματα αγορών και ανακαίνισης, τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να στηρίξουν τις επιλογές που κάνεις στον προσωπικό τομέα τον τελευταίο καιρό. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει από την αρχή η προσωπική σου ζωή, να προσπαθήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση που έχει κολλήσει στην καθημερινότητα. Καλείσαι βέβαια να αντιληφθείς πως χρειάζεται να αναλάβεις ένα ρόλο που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας η άλλη πλευρά, να λειτουργήσεις συμπληρωματικά σε μία σχέση που υπάρχουν δύο άτομα με διαφορετικούς χαρακτήρες. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να ρυθμίσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου ώστε να ξεπεραστούν εμπόδια που δεν είναι και τόσο σοβαρά. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε δυσκολέψει στον τομέα της έκφρασης, θα σε ζορίσει ώστε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και σοβαρότητα απέναντι σε ένα πρόσωπο που γνωρίζεις πως δεν πρέπει να κρυφτείς. Θα πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα που σε αφορούν, να μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς αλλά να φέρεις στην επιφάνεια την αλήθεια χωρίς περιστροφές. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις σε μία διαπροσωπική σχέση και να αναζητάς τρόπους να ξεγλιστρήσεις χωρίς να φανείς ασυνεπής. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, εκτός και αν επιλέξεις τον εύκολο δρόμο μίας επιλογής που σε οδηγεί σε ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν σαφή ημερομηνία λήξεως. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς με άτομα του φιλικού και ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου για να αφήσεις για λίγο στην άκρη θέματα εργασιακής καθημερινότητας. Η ανάγκη που έχεις ώστε να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο είναι ολοένα και πιο δυνατή, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να εντάξεις στη ζωή σου και νέες δραστηριότητες, ώστε να σπάσεις την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, τότε είναι αρκετά πιθανό να γίνονται βήματα στη σχέση σου ή να γνωρίζεις ένα πρόσωπο που επαναφέρει την ερωτική σπίθα στη ζωή σου.   

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε αναγκάσει να στραφείς στον επαγγελματικό τομέα και  να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για εσένα. Καλείσαι να αναδείξεις την ικανότητα σου  να διαχειρίζεσαι και να δίνεις λύσεις σε περιστάσεις κρίσης, να μπορείς να λειτουργείς συμβουλευτικά απέναντι σε ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από πίεση και να είσαι σε θέση να νουθετήσεις άτομα νεαρής ηλικίας που συμπεριφέρονται παρορμητικά. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να ζορίζεσαι να εντάξεις μέσα στη σχέση σου στοιχεία που αποτελούν τα κομμάτια του παζλ που αποτυπώνει την εικόνα της κοινωνίας απέναντι σε μία ευτυχισμένη σχέση, αφού μοιάζει να αναζητάς κάτι άλλο σε σχέση με αυτή την εικόνα.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει σε ένα δίλημμα που έχει να κάνει με μία εκδρομή σε σχέση με την ανάγκη να βρίσκεσαι στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον  και να μην μπορείς να αποδράσεις. Μπορεί να συζητήσεις την προοπτική διακοπών, μίας απόδρασης μακριά από τα  συνηθισμένα, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζεις πως βρίσκεσαι σε μία περίοδο που αλλάζουν κάποια βασικά κομμάτια της ζωής σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να κάνεις πράξη τα όνειρα σου. Ίσως όμως να πρέπει να βρεις τον τρόπο ώστε να σπάσεις την επαναλαμβανόμενη πράξη της τελευταίας περιόδου, να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες στιγμές που θα καταφέρνεις να απομακρύνεις τη σκέψη σου από το ίδιο μοτίβο.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα των οικονομικών σου απολαβών από το εργασιακό περιβάλλον που θεωρείς πως σε ζορίζει. Είναι καιρός να ζητήσεις κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας βέβαια πως θα πρέπει να παίξεις με το μυαλό της άλλης πλευράς ώστε να πείσεις για πράγματα  που είναι αρκετά εύκολο να θεωρηθούν αλαζονικά. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα δημιουργηθεί μία τεχνητή κρίση μέσα σε μία ερωτική ή επαγγελματική σχέση ώστε να φανούν τα όρια και τα στεγανά μίας ισορροπίας που αναζητά τον τελευταίο καιρό τον τρόπο ώστε να γίνει περισσότερο σταθερή μέσα από δύσκολες όμως προκλήσεις.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση που θα πρέπει να μάθει να μιλά με διαφορετικό τρόπο. Η πρώτη κίνηση μπορεί να γίνει από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ανοίξει μία κουβέντα με στόχο να απαντήσεις και να δώσεις και τη δική σου οπτική. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι φρέσκο αέρα, γι αυτό μην αρνηθείς πολύ γρήγορα την προοπτική που σου παρέχεται, ακόμα και αν μοιάζει με μία πράξη που μπορεί να σε προβληματίζει ως προς το οικονομικό σκέλος που καλείσαι να σηκώσεις στους ώμους σου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μία μικρή αναταραχή στον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, να σε κάνει να χάσεις για λίγο τα πατήματα σου αφού θα πρέπει να εμπλακείς σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Είναι πιθανό να αισθανθείς πως αρρωσταίνεις και αυτό οφείλεται σε λόγια που δεν εκφράζεις ή σε πράξεις που δεν έχουν τη δική σου προσωπική σφραγίδα. Θα πρέπει όμως να μάθεις να συνεργάζεσαι χωρίς να έχεις το πάνω χέρι, να συμμετέχεις χωρίς να υπάρχουν εξαιρέσεις και να λειτουργείς ομαδικά ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς θα ήθελες να είναι. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία συζήτηση με το έτερο ήμισυ που θα μπορούσε να επιλύσει κάποια θέματα που τελικά δεν έχουν και μεγάλη ουσία. Καλείσαι να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος/η, παρά το γεγονός πως μπορεί να ξαφνιάσεις με αυτά που θα πεις ή που θα προτιμήσει η άλλη πλευρά να μην ακολουθήσει το δικό σου παράδειγμα. Αν πάλι προκύπτει μία γνωριμία αυτή την εποχή, τότε προσπάθησε να δεις κατά πόσο πρόκειται για ένα άτομο που μπορεί να έχει μέλλον ή απλά για μία γνωριμία της οποίας ο ενθουσιασμός θα ξεφουσκώσει αρκετά γρήγορα.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέλει να σου υπενθυμίσει πως θα πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους να αποβάλεις από τις συνήθειες σου κάτι που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις το στόχο σου, να μην είσαι σε θέση να βάλεις προτεραιότητες που σε εξυπηρετούν. Πατώντας σε δύο βάρκες ταυτόχρονα μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, αλλά την ίδια στιγμή δε δίνεις την εικόνα της εμπιστοσύνης απέναντι σε άτομα που θέλουν να καταλάβουν αν εννοείς αυτά που λες ή απλά μιλάς χωρίς να βουτάς τη γλώσσα στο βάθος του μυαλού σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων