Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
Τζένη
11 Νοε 2017 | 09:29
Απογοήτευση
Καλημέρα! Ο Οκτώβρης μου έφερε δύο ευχάριστα νέα, έστω προσωρινά, και μία απογοήτευση. Από τις 27/10 ως τώρα, επί δύο βδομάδες, συνεχώς κλαίω που εμπιστεύτηκα και πίστεψα σε λάθος άνθρωπο (όχι ερωτική σχέση, αυτές δεν υπάρχουν περίπου επτά χρόνια τώρα). Είμαι στα όριά μου. Να γίνω πιο σαφής... Αντιμετωπίζω μετά από χρόνια το ενδεχόμενο της ανεργίας και μαζί έχω να διαχειριστώ την απογοήτευση, τον θυμό, την αφέλεια, την απόρριψη και τον αποχωρισμό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, κύριε Γιώργο, αν μετά την καταιγίδα στα μάτια μου έρθει το ουράνιο τόξο. Το 2017 κλείνει με πόνο κι όσο κι αν αναρωτιέμαι δεν βρήκα να έχω σφάλλει κάπου. Τα όνειρά μου θέλησα να κυνηγήσω, δίχως να βλάψω κανέναν. Γιατί να με πληγώνουν;
Εικόνα ζωδίου signingstar
13-11-2017 στις 21:39
Καλησπέρα! Αυτό που συμβαίνει στο χάρτη σου είναι η επαφή με την πραγματικότητα, το τέλος μίας κατάστασης που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ουτοπική, αφού πιθανότατα να μην εμπεριέχει ακριβώς τα ταλέντα σου. Θα σου πρότεινα να κλείσεις το 2017 με τον πλέον ωφέλιμο για εσένα τρόπο, είτε αυτό σημαίνει να κάνεις μία κουβέντα που μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταλάβεις πως πρέπει να επικοινωνείς διαφορετικά τον εαυτό σου, είτε κλείνοντας την πόρτα μίας δουλειάς/καριέρας, λαμβάνοντας τα οικονομικά οφέλη που δικαιούσαι. Η αλήθεια είναι πως μπαίνεις σε μία περίοδο επανεφεύρεσης του εαυτού σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να σκεφτείς ποια είναι τα όνειρα που έχεις θάψει με στόχο να μπορείς να δουλεύεις όλο το περασμένο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να δώσεις σαφείς απαντήσεις στον εαυτό σου και να αποφασίσεις να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Τόλμησε να μιλήσεις για στόχους και φιλοδοξίες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ξεκινάς να χτίζεις από την αρχή την καριέρα σου, Μπορείς να λάμψεις αν δουλέψεις μόνη πάνω σε ένα αντικείμενο που θα πρέπει να θυμάσαι πως σε κάνει να προσφέρεις υπηρεσία σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Εικόνα ζωδίου signingstar
14-11-2017 στις 13:23
Εφόσον αυτό είναι το όνειρο σου, δεν μπορείς να πάψεις να προσπαθείς να το κάνεις και πραγματικότητα. Ξεκίνα να ζητάς τον τρόπο να το κάνεις πραγματικότητα και θα γίνει. Απλά θα πρέπει να μην ξεχνάς να το διατηρείς ψηλά στην ιεραρχία που θέτεις στη ζωή σου.
Θεσεις πλανητων