Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώΕικόνα ζωδίου
Αγγελική
13 Μαρ 2019 | 00:33
Έφτασε η ώρα για αλλαγή...
Έχω γεννηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 1982, στην Αθήνα, 9.05 το πρωϊ.
Εικόνα ζωδίου
Αγγελική
13 Μαρ 2019 | 00:30
Έφτασε η ώρα για αλλαγή...
Καλησπέρα σας.Είμαι έτοιμη να κάνω το σημαντικότερο βήμα της ζωής μου,να φύγω στο εξωτερικό για να ανοίξω επιτέλους τα φτερά μου....Υπάρχει φόβος για το άγνωστο,όμως αισθάνομαι ότι για πρώτη φορά θα αναλάβω τα ηνία της δικής μου ζωής και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.Ήρθε η ώρα για την προσωπική μου δικαίωση?Θέλω επιτέλους να βρω συναισθηματική και επαγγελματική ισορροπία.Θα βρω αυτά που ζητάω?Σας ευχαριστώ πολύ.
Εικόνα ζωδίου
aqua75
15 Δεκ 2017 | 09:14
Πραγματική ώρα γέννησης για οροσκόπο
Καλημέρα σας. Επανέρχομαι με μια ερώτηση σχετικά με τους οροσκόπους. Τι πιστεύετε για την δηλωμένη ώρα γέννησης που αναγράφεται στο πιστοποιητικό? Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και τα 5' διαφορά στον αστρολογικό χάρτη είναι ικανά να τον διαφοροποιήσουν εντελώς! Στην δική μου περίπτωση με ωρα γέννησης 15.20 εχω μεσουράνημα στο Κριο στις 00 μοίρες. Με 5' νωρίτερα όμως, αλλάζει εντελώς η οικοθεσία με εμπεριεχόμενο οίκο κ μεσουράνημα στους Ιχθυεις.Οπου διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά κ παρατηρώντας τη προσωπικότητα μου, μου "ταιρίαζει" περισσότερο εκεί. Εχετε αναρωτηθεί εαν η δηλωμένη ώρα γέννησης είναι η πραγματική κι οχι εκείνη που σημείωσε κατα προσέγγιση ο γιατρός αφότου είχαμε ήδη βγεί, λίγο αργότερα; Οι διαφορές στο χάρτη μου με ημ. γέννησης 07 φεβρ 1975, 15.20' όπως αναγράφεται, αντί για 15.15' είναι σημαντικές νομίζω. Ευχαριστώ
Εικόνα ζωδίου
aqua75
18 Απρ 2017 | 19:15
(Απαντήθηκε!)
Αποτέλεσματα διέλευσης Πλούτωνα απο 7 οίκο
Διάβαζα και ξαναδιάβαζα για τον Πλούτωνα, τι θα συμβεί όταν θα διασχίσει τον 7 οίκο κάνοντας σύνοδο με το κατερχόμενο μου,για θάνατο σχέσεων ζωής,αναγέννηση κτλ.Στην πρώτη του διέλευση κ επειτα αναδρομή, δεν κατάλαβα τίποτα, παρα μόνο κάποιους τσακωμούς με τον έπι 10 χρόνια σύντροφο μου, πράγμα που συνέβαινε σπάνια διότι είμασταν πολύ καλά μεταξύ μας. Στην ορθοδρόμηση του ομως και έχοντας μπει για 2 μοίρες στον 7 οίκο μου, ηρθα αντιμέτωπη με ενα εντελώς ξαφνικό χωρισμό που άλλαξε τη ζώη μου κ τη καθημερινότητα μου σε ενα βράδυ. Επειτα απο 10 χρόνια συμβίωσης σε μια σχέση που δεν εδειχνε να έχει ιδιαίτερα προβλήματα,ο σύντροφος μου ,μου ζήτησε να χωρίσουμε διότι θέλησε το χώρο του και να συνεχίσει διαφορετικά τη ζωή του. Μην έχοντας μέρος να μείνω αμεσα, επέστρεψα στο πατρικό μου μέχρι να δω τι θα κάνω. Η σημαντικότερη διέλευση που έχει εκείνος,αυτο το διάστημα είναι ουρανός συνοδος με ήλιο κ ουρανός τετράγωνο οροσκοπο (17/4/74,11:30). Εγώ (7/2/75,15.20) πέρα απο τη σύνοδο του πλούτωνα με το κατερχόμενο μου, δεν νομίζω οτι έχω κάποια άλλη ιδιαίτερα σημαντική όψη. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να μου πείτε βάση του χάρτη μου, εαν στο συναισθηματικό κομμάτι, θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μένα κάποια στιγμή, έπειτα απο αυτή τη ξαφνική εξέλιξη.Ευχαριστώ
Εικόνα ζωδίου
toro
17 Ιουν 2016 | 00:59
Επανεκκίνηση
'Έχοντας περάσει μια τριετία περίπου όπου όλα ισοπεδώθηκαν προσπαθώ να επιτύχω όνειρα και στόχους μέσα από απίστευτες δυσκολίες. Θέλω να ξαναβάλω τη ζωή μου σε μία τάξη, επαγγελματικά και προσωπικά. Θα μπορέσω να βρω διέξοδο απο αυτό το χάος;; ημ/νια γεννησης 28/04/83 12:15 αθήνα
Εικόνα ζωδίου
Αγγελική
16 Ιουν 2016 | 17:40
(Απαντήθηκε!)
Αλλαγή πορείας
Εδώ και τρία χρόνια έχω μπει σε φάση εσωτερικής αλλαγής και αναζήτησης,δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται αστρολογικά,αλλά έτσι αισθάνομαι.Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξουν σοβαρές ευκαιρίες επαγγελματικά και συναισθηματικά.Σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για να βρω δουλειά.Έχω γεννηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 1982 στις 9,05 το πρωϊ στην Αθήνα.Ευχαριστώ πολύ.
Εικόνα ζωδίου
aqua75
04 Μαρ 2016 | 13:31
Διέλευση Πλούτωνα απο Οροσκόπο
Καλησπέρα σας, Εδώ και λίγο διάστημα ο Πλούτωνας ξεκίνησε όψη αντίθεσης με τον οροσκόπο μου (και συνόδου με το κατερχόμενο). Εχω επίσης γεννέθλια οψη τετραγώνου μεταξύ πλουτ-οροσκ. Ψάχνοντας , διάβασα τα χείροτερα οταν πραγματοποιείται μια τέτοια όψη...χωρισμούς,θανάτους,καταστροφές κτλ. και θα ήθελα τη άποψη σας για το τι άλλο να περιμένω απο δω και πέρα! Απο το 2009-2015 που ο Πλούτωνας πέρασε πανω απο τη Σεληνη μου,Αρη,Κρονο,Γ.Πλουτωνα μου άλλαξε τα φώτα..εχασα τη δουλειά μου,άλλαξε η καθημερινότητα μου κ η διαβίωση μου προς το χειρότερο,τσακώθηκα με την πατρική οικογένεια μου,πέρασα κατάθλιψη κ είχα μια αποβολή. Βέβαια μου πρόσφερε απίστευτη δύναμη κ υπομονή οταν έκανε σύνοδο με τον Αρη. Για την ώρα, η σχέση μου κ η υγεία των δικών μου έχουν γλυτώσει, 2 τομείς που θα πληγούν με την αντίθεση Πλ-Οροσκ όπως διάβασα κ με έχει θορυβήσει πολύ.Ελπίζω η "αναγέννηση" του Πλούτωνα να μην προκύψει απο τέτοια πλήγματα. Eυχαριστώ πολύ. (7/2/75, 15:20)
Εικόνα ζωδίου
ΚΑΤΙΑ
04 Φεβ 2015 | 07:17
Δεύτερη φορα
Καλημέρα σε σας καληνύχτα σε μας. Ειναι η δεύτερη φορά που σας γράφω. Το αναφέρω γιατί την πρώτη φορα ακολούθησα ακριβώς ´αυτο που γράψατε. Μου είχατε γράψει να κανω στροφή ζωής και εγω το εκανα. Τωρα ομως έχω φτάσει στο σημείο καμπής οι αποφάσεις δυο να επιμείνω στην απόφαση που πηρα όσο δύσκολη και αν ειναι η να γυρίσω στις παλιές μου συνήθειες με οτι κυρώσεις εχει ´αυτο. Στη ζωή αυτη δεν ειμαι μόνη έχω μια οικογενεια με τρία παιδια ο σκοπός που εκανα αυτη την αλλαγή ήταν τα οικονομικά και το μέλλον των παιδιών. Δύσκολη για μένα αλλα σκοπός ζωής τα παιδια. Ζητάω την συμβουλή σας τα τελευταία δυο χρόνια έχω περάσει πολλα και εγω και ο σύζυγος. Ειμαι γεννημένη 01/02/1977 23:15 ημέρα στην Αθήνα. Ειναι πολυ σημαντική για μένα η πρόβλεψη σας. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
Εικόνα ζωδίου
Έλενα
21 Μαι 2014 | 14:35
Καλησπέρα, Είμαι νέο μέλος αλλά διαβάζω καθημερινά τα άρθα σας εδώ και πολύ καιρό. Έχω γεννηθεί στις 04/02/1991 στις 12.00 p.m στη Κύπρο. Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στoν αισθηματικό τομέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
Εικόνα ζωδίου
olga
25 Φεβ 2014 | 17:20
υδροχοος σε κριση
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 31/01/1980 ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ 11-12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΗ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΘΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ?
Θεσεις πλανητων