Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Νοε
Χωρις σαφες πλανο
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και η απουσία σημαντικών όψεων με άλλους πλανήτες, δείχνει πως η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για κάποιες στιγμές που δεν εμπεριέχουν έννοιες που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. 

Αν έχεις καταφέρει να βρεθείς σε έναν τόπο μακριά από τα προβλήματα σου, τότε φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να λειτουργήσεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζεις. Φρόντισε να επισκεφτείς μέρη που δεν έχεις ξαναδεί και να γεμίσεις την ημέρα σου με επαφές με ανθρώπους που είναι πιθανό να σε βοηθήσουν να αποβάλεις από το μυαλό σου ότι είναι αυτό που σε βαραίνει. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία ώστε να πάρεις κάποιες πληροφορίες που είναι χρήσιμες στην προσπάθεια σου να διαλευκάνεις ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή και σε μπερδεύει. 

Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία ημέρα με πολλές δουλειές και υποχρεώσεις, τότε προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, αφού δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα πάντα μέσα στον ενδεδειγμένο χρόνο. Ο ενθουσιασμός σου απέναντι σε κάποιες ασχολίες που προκύπτουν μπορεί να αποτελέσει σημαντική παράμετρο ως προς τον τρόπο που θα ιεραρχήσεις τα δεδομένα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ξεκινήσεις. Ο αρχικός ενθουσιασμός μπορεί να σβήσει αρκετά γρήγορα, οπότε μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να διατηρήσεις σε βάθος χρόνου. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Νοε 2018 | 12:03
...από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η πλέον καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνια, σημείο ανάφλεξης 121,60 W.  Συμπέρασμα, η στάση των υπολοίπων "επιστημών" απέναντι στην μητέρα αστρολογία αλλά και στην ανθρωπότητα είναι εγκληματικά ανόητη.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Νοε 2018 | 21:51
Δύο πραματάκια σήμερα. Σήμερα με true RA Node στην 2η μοίρα του Λέοντος (ή 122η ή 32η μοίρα) με RA Δία στην 28η του Σκορπιού και RA Άρη στην 29η του Υδροχόου ( ή 58-59η και αντίστοιχη αντισκιά 31-32η μοίρα) όταν η Σελήνη στον Τοξότη βρέθηκε σε παραλληλία με Δία, η Κύπρος εξέδωσε navtex για την διενέργεια γεωτρήσεων με το γεωτρύπανο να καταφθάνει  εντός 48 ωρών στο οικόπεδο 10, μεταξύ του 31ου και 32ου παράλληλου. Πατάλληλα, με RA Ήλιο σε τρίγωνο με RA Ποσειδώνα, φτυαράκια  και κουβαδάκια  να ξεκουβαλιούνται  σε άλλες παραλίες ... πιο εξωτικές γιατί εδώ τα νερά είναι άπατα ...μην έχουν κανένα ατύχημα   https://youtu.be/9auJYwvUd8E
Θεσεις πλανητων