Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Ιουν
Μεταλλο ψυχης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τετάρτη 19 Ιουνίου μοιάζει με την ενεργοποίηση του παρελθόντος στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου γνώριμες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες θεωρούσες πως είχες επιλύσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια και ψυχραιμία τις αντίξοες συνθήκες που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, να αντέξεις να κάνεις συμβιβασμούς που θεωρούσες πως δε χρειάζεται να επαναφέρεις στο προσκήνιο και να βρεθείς απέναντι από πρόσωπα που θα ήθελες να ξεχάσεις. Μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να σε κουράσει, να σε εξοντώσει ή να σε θυμώσει, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις σου να είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να αποδείξεις πως διαθέτεις μέταλλο και χαρακτήρα και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα λάβεις, να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να πάρεις στους ώμους σου τα βάρη που κάποιοι άλλοι αρνούνται να αποδεχτούν. Μπορεί μία τέτοια συμπεριφορά να είναι αρκετά κουραστική, να σε κάνει να σκέφτεσαι πως φορτώνεις τον εαυτό σου και δεν υπάρχει ισονομία απέναντι σε άλλα πρόσωπα με τα οποία μπλέκονται οι δρόμοι σας, αλλά την ίδια στιγμή γεμίζεις με εμπειρία. Βρίσκεσαι σε διαδικασία εξέλιξης του ρόλου σου μέσα σε ένα περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι πιθανό να δημιουργεί κάποιες φορές εντάσεις τις οποίες δεν μπορείς να αποτρέψεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων