Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



21
Ιουν
Ακουγοντας οσα δε λεγονται
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα προσπαθήσει να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και να επιτρέψει στη θετική διάθεση να δώσει λύσεις σε προβλήματα που μοιάζουν αδύνατο να λυθούν για την ώρα. 

Η ευκαιρία να κάνεις ερωτήσεις που γνωρίζεις πως μπορεί να μην έχουν απάντηση, να λειτουργήσεις σαν ανίδεος/η μπροστά σε περιστάσεις που είναι δύσκολες οπότε θέλεις να αποφύγεις να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες φοβάσαι, είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο της σημερινής ημέρας. Το μυαλό σου  μπορεί να λειτουργεί υπερβολικά γρήγορα και περίεργα, με αποτέλεσμα να έχεις τη διάθεση να μάθεις πράγματα που θα μπορούσαν όμως να ενοχλήσουν τρίτους. Η παιδιάστικη ματιά απέναντι στις καταστάσεις αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να δείχνει πως αντιμετωπίζεις τα πράγματα χωρίς σοβαρότητα. 

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να παρατηρήσεις γι γίνεται γύρω σου, αφού θέλεις να καταφέρεις να ελέγξεις τους γύρω σου για να κάνεις μία κίνηση που δεν αναμένουν. Μη βιαστείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου και μην προσπαθήσεις να εκβιάσεις καταστάσεις, αφού το σωστό timing είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία των σχεδίων που έχεις κατά νου. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι οξυδέρκεια ώστε να αναγνωρίσεις την ευκαιρία που παρουσιάζεται και να αποφύγεις να συνδιαλλαγείς με ανθρώπους που λένε πολλά χωρίς να έχουν αποδείξεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων