Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Μαι
Αποφασιστικοτητα η οπισθοχωρηση;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 18 Μαΐου και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η διάθεση να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορεί να βρει εξαιρετικό σύμμαχο μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες εξέλιξης μίας κατάστασης τη σημερινή ημέρα. Ίσως να θελήσεις να κερδίσεις περισσότερο χρόνο, καθώς θα τολμάς να κάνεις ένα διάλειμμα από μία διαδικασία που σε εξοντώνει ή δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ίσως πάλι να δίνεις δίκιο σε ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί την εξουσία, συμβολίζει την ισχύ και τη δύναμη ή απλά αποφασίζει να θέσει τους κανόνες, με στόχο να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση μαζί του, κάτι που θα σε οδηγούσε σε αχρείαστη απώλεια δυνάμεων.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξεις μήπως χρειαστεί να λάβεις θέση σε μία διαμάχη ή αντιπαλότητα που φαίνεται να διαχωρίζει ξεκάθαρα δύο στρατόπεδα, με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι απέναντι στην άλλη πλευρά. Είναι φυσικό να δημιουργούνται αντιθέσεις, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθεις να λαμβάνεις θέση, καθώς δεν μπορείς να περιμένεις το χρόνο ώστε να δώσει απάντηση σε διλήμματα και δίπολα. Αν πιστεύεις αυτό που έχεις στο μυαλό ή την καρδιά σου, τότε εξέφρασε το χωρίς να φοβάσαι αν θα είναι η σωστή ή η λανθασμένη απάντηση. Αρκεί απλά να είναι η σωστή για εσένα απάντηση. 

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων