Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Μαι
Αποφασιστικοτητα η οπισθοχωρηση;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 18 Μαΐου και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η διάθεση να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορεί να βρει εξαιρετικό σύμμαχο μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες εξέλιξης μίας κατάστασης τη σημερινή ημέρα. Ίσως να θελήσεις να κερδίσεις περισσότερο χρόνο, καθώς θα τολμάς να κάνεις ένα διάλειμμα από μία διαδικασία που σε εξοντώνει ή δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ίσως πάλι να δίνεις δίκιο σε ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί την εξουσία, συμβολίζει την ισχύ και τη δύναμη ή απλά αποφασίζει να θέσει τους κανόνες, με στόχο να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση μαζί του, κάτι που θα σε οδηγούσε σε αχρείαστη απώλεια δυνάμεων.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξεις μήπως χρειαστεί να λάβεις θέση σε μία διαμάχη ή αντιπαλότητα που φαίνεται να διαχωρίζει ξεκάθαρα δύο στρατόπεδα, με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι απέναντι στην άλλη πλευρά. Είναι φυσικό να δημιουργούνται αντιθέσεις, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθεις να λαμβάνεις θέση, καθώς δεν μπορείς να περιμένεις το χρόνο ώστε να δώσει απάντηση σε διλήμματα και δίπολα. Αν πιστεύεις αυτό που έχεις στο μυαλό ή την καρδιά σου, τότε εξέφρασε το χωρίς να φοβάσαι αν θα είναι η σωστή ή η λανθασμένη απάντηση. Αρκεί απλά να είναι η σωστή για εσένα απάντηση. 

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων