Σχετικά με το Signingstars

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Σχετικά με το Signingstars

Σχετικά με το Signingstars

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2018/04/white_divider_top_horizontal.png

Θέλοντας να σας καλωσορίσω στο www.signingstars.gr θα ήθελα να σας διηγηθώ μία μικρή ιστορία σχετικά με την ενασχόληση μου με το χώρο της Αστρολογίας.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την έννοια της Ψυχολογικής Αστρολογίας κάπου στα τέλη του 2006, μην έχοντας καμία γνώση γύρω από τη γενικότερη έννοια της Αστρολογίας. Άλλωστε, οι γενικότερες σπουδές μου στον τομέα των Θετικών Επιστημών με είχαν στρέψει σε ένα εντελώς διαφορετικό χώρο, κάτι που συνεχίζει να αποτελεί ακόμα και σήμερα το βασικό αντικείμενο της επαγγελματικής μου ζωής.

Στις 2 Ιανουαρίου του 2011 αποφάσισα  να δημιουργήσω το blog signingstar.wordpress.com με στόχο να έχω το χώρο και το χρόνο να μοιράζομαι αστρολογικές προβλέψεις και κείμενα κάτω από το πρίσμα που αντιλαμβάνομαι την Αστρολογία. Τότε, θέλοντας να κάνω την παρουσίαση του εαυτού μου, έγραφα ανάμεσα σε άλλα τα εξής:

Θεωρώ ως η γνώση πρέπει να μοιράζεται και να εξελίσσεται, γι αυτό και δημιουργώ αυτό το blog. Μέσα από τις προβλέψεις και τις τάσεις της ημέρας, της εβδομάδας ή μίας εποχής θα προσπαθώ να μεταφράσω την κίνηση των πλανητών σε γλώσσα που καταλαβαίνει το μυαλό αλλά κυρίως η καρδιά και η ψυχή. Γιατί για εμένα η Αστρολογία θα μπορούσε να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την Ψυχολογία ως η φωνή της ψυχής…

Δε φανταζόμουν ποτέ πως τόσο σύντομα θα είχα τη δυνατότητα να μετατρέψω το blog σε site, αλλά η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά τη φαντασία. Οπότε, μέσα από το www.signingstars.gr θα μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε πιο άμεσα, πιο εύκολα και με περισσότερες δυνατότητες τόσο για εμένα όσο και για εσάς.

Σας ευχαριστώ που δεχτήκατε τόσο θερμά το signingstar.wordpress.com και εύχομαι να δεχτείτε ακόμα πιο ζεστά το www.signingstars.gr στη ζωή σας. Ξεκινάμε λοιπόν με τελική διαδρομή τα αστέρια και την ψυχή και του καθενός και της καθεμιάς από εσάς…

Καλό μας ταξίδι για άλλη μία φορά λοιπόν…

Γιώργος Σοφιάνης

https://signingstars.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo_n.png

Astrological Predictions with Psychological Touch by Giorgos Sofianis

©2024 – All rights reserved | Privacy Policy | Created by Vadal