Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ03
Ιουν
Σπιθα, φλογα η πυρκαγια;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό τη Δευτέρα 4 Ιουνίου μοιάζει να τονίζει τη φοβία των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) απέναντι στις αλλαγές και τις προκλήσεις και την ανάγκη να κρυφτούν πίσω από λόγια και θεωρίες που αποφεύγουν τις πράξεις. 

Η ημέρα μοιάζει να φέρνει μαζί της αρκετές προκλήσεις για ομαδικές δραστηριότητες, να σε ωθεί να βρεθείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να τονίζει την ανάγκη να εκφράσεις μία συλλογική άποψη που θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Η αντίσταση στη διαφορετικότητα είναι ένα στοιχείο που θα καταλύσει την έναρξη συζητήσεων που μοιάζουν να ανεβάζουν τους τόνους, αφού μοιάζει απαραίτητο να υπάρξουν κουβέντες που τονίζουν την προσωπική άποψη. Και φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ εύκολο να τονίσει τις διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους ή ομάδες που στέκονται απέναντι.

Ίσως πάλι να είναι μία ημέρα που όσα λέγονται δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την αλήθεια και την πραγματικότητα. Μπορεί να προσπαθείς να καλύψεις την αλήθεια, να προστατέψεις τον εαυτό σου, προτιμώντας να εκφράσεις απόψεις που δεν είναι και πολύ κοντά σε όσα νιώθεις και αισθάνεσαι. Ίσως να επιδιώξεις να φέρεις στην επιφάνεια κάτι το διαφορετικό σε σχέση με αυτό που πραγματικά έχεις στο μυαλό σου, αφού θέλεις να τεστάρεις  την πραγματικότητα της άλλης πλευράς. Η πρόκληση είναι μέρος του  παιχνιδιού σήμερα και αυτή μπορεί να προέλθει πολύ εύκολα από μία απλή λέξη, η οποία ανάβει τη σπίθα της διένεξης ή του ενδιαφέροντος ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα που έχουν επιλέξει να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων