Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Ιουν
Ξεκαθαριζοντας καταστασεις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τρίτη 5 Ιουνίου σε συνδυασμό με την απόλυτη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στους Διδύμους, μοιάζει να δημιουργεί ένα χάσμα ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στην ησυχία και το θόρυβο μπορεί να είναι ένα από τα κύρια γεγονότα της ημέρας, αφού τα δύο αυτά αντίπαλα στρατόπεδα παλεύουν να κυριαρχήσουν απέναντι στην έννοια του χρόνου. Η εσωτερική ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη που πρεσβεύει η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς μοιάζει να διακόπτεται από ένα πολύβουο πλήθος που βρίσκεται γύρω σου και προσπαθεί να διασπάσει την προσοχή σου. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, οι εικόνες που εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια σου και ο θόρυβος γύρω σου είναι στοιχεία μίας άλλης πραγματικότητας που δεν μπορείς να αποφύγεις. 

Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξεις να ζήσεις μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή πληροφοριών, θα πρέπει να προσέχεις μήπως παρακούσεις κάποια πληροφορία ή μπερδέψεις τον ήχο που φτάνει στα αυτιά σου σε σχέση με τον ήχο που προέρχεται από μέσα σου. Η διαίσθηση είναι παρούσα και μπορεί να στέλνει σινιάλα που είναι αδύνατο να αγνοήσεις, αλλά ταυτόχρονα πολύ εύκολο να μπερδέψεις με όσα ακούς. Θα χρειαστεί να παλέψεις ώστε να φέρεις σε συνεργασία το μυαλό με το ένστικτο και να παντρέψεις τη λογική με την ψευδαίσθηση, αφού και τα δύο αυτά κομμάτια θα πρέπει να εκφραστούν τη σημερινή ημέρα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων