Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ05
Ιουν
Ερεθισματα απο πολλες κατευθυνσεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους μοιάζει να δυσκολεύει την εξωτερική αλλά και την εσωτερική επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Ιουνίου. 

Η ευχέρεια που προσφέρεται ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς τις διαθέσεις και επιθυμίες των άλλων μπορεί να μετατραπεί και σε μία παγίδα ολκής, αφού θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς με δικά τους ζητήματα, τα οποία όμως μπορεί να μην είναι διατεθειμένοι να αναπτύξουν. Η προσωπική σου ματιά απέναντι στα πράγματα μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου, αφού είναι πιθανό να επιμένεις σε μία άποψη που μοιάζει να είναι αντίθετη με τις δικές τους διαθέσεις, με αποτέλεσμα να προκύπτουν κάποιες λεκτικές αναμετρήσεις. Μπορείς όμως να ρίξεις τους τόνους, αν επιλέξεις να μαλακώσεις το ηχόχρωμα της φωνής σου, αν επιλέξεις τη σιωπή από την αύξηση της έντασης, αν χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος αντί για τις λέξεις. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και την ανάγκη για μία κοντινή απόδραση, για κάποιες στιγμές μακριά από το θόρυβο της καθημερινότητας σου. Είναι φανερό πως αναζητάς το χρόνο και  το χώρο που θα μπορέσεις να κατεβάσεις την ταχύτητα του μυαλού σου, που θα αδειάσεις τη σκέψη σου από τα θέματα που επιμένουν να σε προβληματίζουν και θα επιλέξεις να αφεθείς στη στιγμή που σε οδηγεί εκεί που θέλει εκείνη. Κάποιες στιγμές επιλέγεις να οδηγηθείς εκεί που πηγαίνει ο άνεμος, κάτι που δεν είναι απαραίτητα μία ένδειξη αδυναμίας να ορίσεις τη ζωή σου, αλλά μία ένδειξη ευφυΐας ώστε να ακούσεις την ψυχή σου και όχι το μυαλό σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων