Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Ιουν
Αναζητωντας μια πιο καθαρη συνειδηση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς σε τροχιά κενή πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης 7 Ιουνίου θέλει να τονίσει την ανάγκη να μην υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις και δράσεις, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις, να αδειάσεις από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σου, να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις κατά πόσο αποτελούν σημαντικά ζητήματα ή όχι. Καλό θα ήταν επίσης να ασχοληθείς με την καθαριότητα χώρων που δεν έχεις ασχοληθεί μαζί τους ή να φροντίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μέσα από μία καλύτερη διατροφή ή περισσότερη άσκηση. Επίσης, ίσως να χρειαστεί να προσφέρεις τη συναισθηματική σου στήριξη σε άτομα που μοιάζουν αδύναμα και χρειάζονται ένα δεκανίκι για να πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους. 

Προς το τέλος της ημέρας όμως, με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και τη σύνοδο με το Χείρωνα, είναι πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις μετατραπεί στο/η θεραπευτή/ρια των γύρω σου έχοντας αφήσει τον εαυτό σου στην άκρη. Μπορεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου αφού δεν τον προσέχεις όσο θα έπρεπε, να αισθανθείς μία έντονη κόπωση και αδυναμία που σε οδηγεί στο κρεβάτι σου για να κοιμηθείς περισσότερες από τις συνηθισμένες ώρες ή να θελήσεις να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου. Θα θελήσεις να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως θα ιεραρχείς τον εαυτό σου ψηλότερα από ότι συνήθως κάνεις, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για μία υπόσχεση που θα μπορέσεις να κρατήσεις πολύ εύκολα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων