Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Ιουν
Συγκρουση
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 8 Ιουνίου φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία ημέρα με έντονη τη μυρωδιά αναμέτρησης ανάμεσα στις προσωπικές ικανότητες και τα κοινωνικά όρια που τίθενται, ειδικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι αρκετά πιθανό να εμπλακείς σε αναμετρήσεις που μπορεί να μοιάζουν αδιέξοδες, αλλά στην πραγματικότητα θα σε βοηθήσουν να τεστάρεις τις ικανότητες σου. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει  ξεκάθαρος στόχος, να είναι ολοφάνερο το εμπόδιο μπροστά στα μάτια σου, αλλά είναι αρκετά χρήσιμο να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες για να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου. Μπορεί να προκαλείς εκνευρισμό σε ένα πρόσωπο με κύρος και εξουσία, κάτι που όμως είναι αρκετά χρήσιμο σε αυτή τη χρονική περίοδο, αφού δοκιμάζεις την επιρροή σου απέναντι σε άτομα που είναι πιθανό να αισθανθούν κάποια μορφή απειλής. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναλάβεις το ρόλο του χωροφύλακα και να προσπαθήσεις να φρενάρεις ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να λειτουργήσουν παρορμητικά και με άγνοια κινδύνου. Αν αυτή η πράξη σου έχει ως στόχο να αναδείξει τη χρησιμότητα της σοφίας της εμπειρίας και του χρόνου, τότε φρόντισε να ακουστείς σαν να είσαι μέντορας και να μη γίνεις το κόκκινο πανί στα μάτια ανθρώπων που διαθέτουν τον ενθουσιασμό της ανάληψης δράσης. Αν όμως θέτεις απαγορευτικά απέναντι σε αυτά τα άτομα, επειδή φοβάσαι μήπως υπάρξουν εισβολές στον προσωπικό σου χώρο ασφάλειας, τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το φόβο σου, αφού μέσα από μία ειλικρινή κουβέντα μπορεί να αποφευχθούν λεκτικές κόντρες που μπορούν να γίνουν καταστροφικές συγκρούσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων