Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Ιουν
Ενταση
Από signingstar

Το μεγάλο Τ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Κριό, της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Ιουνίου μοιάζει να σηματοδοτεί μία ημέρα με έντονες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό δίνει τον επαναστατικό τόνο στην ημέρα και μπορεί να μεγαλώνει την ανάγκη της προσωπικής έκφρασης, της απαίτησης για σύγκρουση ώστε να αναδεχτεί το ισχυρό εγώ. Η διάθεση σου να περιαυτολογήσεις, να επιδείξεις αρετές και ικανότητες, μπορεί να γίνει απειλητική πράξη για άτομα που αναζητούν συνδέσεις, συνεργασίες και συσχετισμούς ώστε να ανακαλύψουν ασφαλές περιβάλλον. Η μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα που τραβούν διαφορετικούς δρόμους, οι οποίοι όμως τέμνονται μεταξύ τους, είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί σαν αναμέτρηση χωρίς όρια και περιορισμούς. 

Η έλξη ανάμεσα σε άτομα που διαθέτουν την ικανότητα να φαίνονται μέσα σε πλήθος είναι έκδηλη και αυτό σημαίνει πως άτομα με ισχυρή προσωπικότητα θα βρουν τον τρόπο να έρθουν σε επαφή. Μία φαινομενική αναμέτρηση προσωπικοτήτων μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική χημεία ολκής, μέσα από την διαρκή και ατελείωτη εναλλαγή του συναισθήματος της έλξης με την απέχθεια. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρεις να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι, μέσα βέβαια από τρόπους που μπορεί να μην είναι οι ιδανικοί, αλλά δεν παύουν να αποτελούν ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων