Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Ιουν
Με παθος
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Άρη από τον Υδροχόο στο ξεκίνημα της Δευτέρας 11 Ιουνίου θα δώσει τη θέση του στην αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό από το μεσημέρι και μετά, δίνοντας τον τόνο σε μία έντονα κινητική ημέρα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). 

Αν υπάρχει το ενδεχόμενο αγορών ή διεκπεραίωσης οικονομικών εκκρεμοτήτων, τότε θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που διαθέτουν επιμονή και πείσμα ως προς τις αιτιάσεις τους. Αυτό μπορεί και να σημαίνει πως προκύπτουν έντονες κουβέντες, που κουβαλούν μαζί τους δείγματα επιμονής και εμμονής. Ίσως πάλι να είναι μία εξαιρετική ημέρα για να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει κάποια πράγματα, να επιλέξεις ένα καλό και πλούσιο γεύμα ή να περάσεις στιγμές με το έτερο ήμισυ που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Η σωματική επαφή μέσα σε μία σχέση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, και θα ήταν αρκετά χρήσιμο να βασιστείς πάνω της για να βελτιώσεις το κλίμα σε μία σχέση που έχει παγώσει. 

Η σημερινή όμως ημέρα αποτελεί και μία καλή ευκαιρία να αναρωτηθείς μήπως θα πρέπει να πετάξεις από τη ζωή σου κάποια δεδομένα που σε βαραίνουν, αφού μπαίνεις σε μία εποχή που καλό θα ήταν να δίνεις την ευκαιρία στο μυαλό σου να λειτουργεί με ευελιξία. Η συσσώρευση δεδομένων και σκέψεων μπορεί να βαραίνει τον οργανισμό σου και να τον δηλητηριάζεις με τοξικά στοιχεία που δε σου επιτρέπουν να προχωράς παρακάτω. Χρειάζεσαι χώρο και χρόνο στη ζωή σου ώστε να εντάξεις σε αυτή ανθρώπους και καταστάσεις που σου παρέχουν απλή ευχαρίστηση, να ζήσεις περιστάσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος όλες οι αισθήσεις σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων