Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Ιουν
Αλλαγη θεωρησης της πραγματικοτητας
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης 13 Ιουνίου στην 22η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να αναζητά την τομή στο χρόνο που επιτρέπει να δράσεις παιδιάστικα και με αθωότητα απέναντι σε μία συντηρητική και καταπιεστική πραγματικότητα ενηλίκων. 

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να επεξηγήσεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική, να επιτρέψεις στον εαυτό σου να προσθέσει στη ζωή του μερική ανεμελιά. Ένας νέος άνεμος θεώρησης των πραγμάτων είναι  ήδη παρών και ζητά από την κοινωνία να κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις, να αντιληφθεί πως είναι καιρός να σκεφτεί διαφορετικά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όμως μπορούν να δημιουργηθούν και έντονες τριβές ανάμεσα στο παλιό και το νέο, να υπάρξουν αφορμές για να ξυπνήσουν διαμάχες που δείχνουν την αντίθεση της φιλοσοφίας απέναντι στα πράγματα. 

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη όμως μπορεί να οριοθετήσει και μία περίοδο έντονων μετακινήσεων και ταξιδιών, να ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών, να φέρει στην επιφάνεια νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και απόψεις. Προσπάθησε να βρεθείς σε περιβάλλοντα που κυριαρχούν οι νέες ηλικίες, να συναναστραφείς με κόσμο που συνεχίζει να βλέπει τα πράγματα μέσα από μία αθωότητα και αισιοδοξία, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποδεχτείς το γεγονός πως τα πράγματα αλλάζουν και δεν μπορείς να επιμένεις να κρατάς αντίσταση στη ροή της πραγματικότητας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων