Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



07
Σεπ
Νεα Σεληνη 9/9/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 9ης Σεπτεμβρίου στη 17η μοίρα της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, εξάγωνο με το Δία από το Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να εργαστούν πάνω σε ζητήματα που απαιτούν επιμονή και στοχοπροσήλωση.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιζητά την ειλικρίνεια και την αναζήτηση της πραγματικότητας, αποτελεί την έναρξη μίας εποχής που θα πρέπει να ασχοληθείς με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Θα πρέπει να αποφευχθούν οι ουτοπικές διαθέσεις, να παρακαμφθούν οι παρερμηνείες και να υπάρξει πλήρης εστίαση σε ότι μοιάζει με αληθινό. Οι φωνές που υπόσχονται εύκολες και γρήγορες λύσεις σε ζητήματα που είναι φανερό πως απαιτούν χρόνο, μοιάζουν με μία όαση νερού σε μία έρημο που έχει παραμείνει άνυδρη για πολλά χρόνια.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να ενταχθείς ομαλά σε μία καθημερινότητα που επανακάμπτει στη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις τις βάσεις μίας καλύτερης εργασιακής πρακτικής, να ξεκινήσεις μία ασχολία που θα μπορούσε να φέρει μία επαγγελματική άνοδο ή να φροντίσεις να κάνεις εκκαθαρίσεις στην καθημερινότητα σου. Καλό θα ήταν να παραμείνεις στη λογική πλευρά των συζητήσεων που θα γίνουν αυτή την εποχή και να αποφύγεις να εμπλακείς σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν είναι ξεκάθαρες, αφού είναι αρκετά πιθανό να μην μπορείς να αποδράσεις από τον ιστό που θα χτιστεί γύρω σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από νέα ή δράσεις που δείχνουν μία νέα αρχή. Η σχέση σου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να τολμά να δοκιμάσει το στάδιο της απόκτησης ενός παιδιού, αρκεί να έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις τις φοβίες σου σχετικά με τις ευθύνες που θα αναλάβεις στους ώμους σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι με έντονη ερωτική χροιά, αρκεί  να μπορείς να είσαι ειλικρινής με τα πραγματικά σου αισθήματα και να αποφύγεις να μπλέξεις τον ερωτισμό με τη φιλία. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις το χώρο που θα αποτελέσει το σπίτι σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Φρόντισε λοιπόν ώστε να κινείσαι σε ένα χώρο που είναι καθαρός, να έχει αρκετό φρέσκο αέρα και να λείπουν αντικείμενα και εικόνες που θυμίζουν ένα παρελθόν που προσπαθείς να απομακρύνεις από τον οπτικό σου ορίζοντα. Προσπάθησε να κάνεις κάποιες χρηστικές αλλαγές στη διακόσμηση και φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε πιθανό χώρο. Τέλος, καλό θα ήταν να γίνει μία κουβέντα με ένα άτομο που κινεί τα νήματα της ζωής σου ώστε να λυθούν κάποια προβλήματα που θα μπορούσαν να γεννηθούν από έλλειψη καθαρού λόγου και συνεννόησης. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αποτελεί μία ευκαιρία για να τακτοποιήσεις τις λεπτομέρειες για ένα ταξίδι, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία απόδραση που έχεις ανάγκη ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Μία γνωριμία αυτή την εποχή θα μπορούσε να φέρει νέο αέρα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να είσαι ειλικρινής και να μην προσπαθήσεις να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μία πρόταση που έχεις δεχτεί μπορεί να αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να σε προβληματίζει αφού μοιάζει να ανοίγει μία πόρτα που δεν είσαι βέβαιος/η πως μπορείς να διασχίσεις. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που δε χρειάζεται να παραμένουν ανοικτές αφού σε περιορίζουν στις κινήσεις που θα ήθελες να κάνεις. Φρόντισε να συμμαζέψεις τις οφειλές σου, να θέσεις προ των ευθυνών τους ανθρώπους που σου χρωστούν και να σταματήσεις να επιτρέπεις να σε εκμεταλλεύονται. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να συζητάς κάτι νέο που έχει προκύψει, να σκέφτεσαι κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά, έχοντας όμως κατά νου πως βρίσκεσαι σε μία εποχή που πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις και όχι απλά να σχεδιάσεις.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μία στιγμή που θα πρέπει να λάβεις μία ουσιαστική απόφαση στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, Θα πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να τολμήσεις να κάνεις κριτική στον εαυτό σου, θέλοντας να πάψεις να κρύβεις τις ευθύνες σου. Θα χρειαστεί να αναζητήσεις το άτομο που σε κάνει να πιστεύεις και πάλι στις σχέσεις, μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να αναμετρηθείς με τις παραλείψεις σε υπάρχουσες σχέσεις και λάθη του παρελθόντος. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ζητάς μία νέα πρόκληση που θα σε βοηθήσει  να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στη ζωή σου, που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο να σχεδιάζεις και να φέρνεις κάτι εις πέρας.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως θα πρέπει να κάνεις κάτι ώστε να επανέλθεις σε μία καλύτερη φυσική κατάσταση. Ίσως να είναι καιρός να ξεκινήσεις και πάλι να αθλείσαι, να δώσεις βαρύτητα στη σωματική σου ευεξία ή να κάνεις μία σειρά εξετάσεων για να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει. Ίσως πάλι  να είναι ώρα να βρεθείς απέναντι από ανθρώπους που είναι σε θέση να παίζουν με την πνευματική σου υγεία, που μπορούν να προκαλούν εκνευρισμό στην καθημερινότητα σου. Ίσως όμως να χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο από τον πολύ κόσμο, ώστε να έρθεις σε επικοινωνία με τον εαυτό σου και να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, αλλά δεν μπορείς να μοιραστείς για την ώρα.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αναλάβεις ένα νέο ρόλο μέσα σε ένα σύνολο που έχει ανάγκη από την ικανότητα σου να κινητοποιείς καταστάσεις, να προσφέρεις όραμα και να αναλαμβάνεις αρχηγικούς ρόλους. Η άποψη σου μπορεί να έχει ειδική βαρύτητα και να αποτελέσει τη βάση μίας συζήτησης που θα πρέπει να γίνει ώστε να τεθούν στόχοι και ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθούν. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που κρύβονταν τόσο καιρό πίσω από μία φιλία, που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται αφού υπάρχουν και ερωτικά ερεθίσματα που δεν μπορούν να κρυφτούν. Το τιμόνι όμως είναι στα χέρια σου και πρέπει εσύ  να οδηγήσεις το όχημα προς την κατεύθυνση που δείχνεις να επιλέγεις.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να σε καλεί να ασχοληθείς λεπτομερώς και με προσοχή με θέματα επαγγελματικού και οικονομικού περιεχομένου. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας κάποιες εργασίες που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες και λεπτούς χειρισμούς, πως μπορείς να βγεις μπροστά σε περιστάσεις που χρειάζεται κάποιος/α να αναλάβει ευθύνες και βάρη. Ίσως πάλι να πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα επαγγελματικό θέμα που θα πρέπει να εστιάσεις πάνω του, αφού μπορεί να σου ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές ώστε να τις αφήσεις στην τύχη τους και να γυρίσει εναντίον σου η όλη προσπάθεια στο μέλλον.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει  να πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια και ουσία απέναντι σε ανθρώπους που δεν μπορείς να τους επιτρέπεις να λειτουργούν ως κομήτες μέσα στη ζωή σου. Θα κληθείς να μιλήσεις ανοικτά και απροκάλυπτα, θέλοντας να κινητοποιήσεις σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν κολλήσει και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω. Ίσως πάλι να είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα ταξίδι που έχεις κατά νου αλλά δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις, θέλοντας να βρεθείς σε έναν τόπο που είσαι σε θέση να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις, λέξεις και φράσεις που σε έχουν βαρύνει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει προσοχή σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού μπορεί να υπερεκτιμήσεις κάποια στοιχεία. Μπορεί να παρουσιαστεί μία ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα που υπόσχεται καλά χρήματα, αλλά φρόντισε να διαβάσεις προσεκτικά τη συμφωνία που έχεις μπροστά στα μάτια σου. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις θέματα χρηματικού περιεχομένου, να καταφέρεις να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου μέσα από μία συμφωνία που βολεύει τόσο εσένα όσο και την άλλη πλευρά που βρίσκεται απέναντι σου. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα περίοδος ξεκινά, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να λειτουργήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, αποτελεί μία καλή προειδοποίηση ώστε να κοιτάξεις με περισσότερη ειλικρίνεια τη σχέση σου που δοκιμάζεται από αμφιβολία και ασάφεια. Θα πρέπει να δείξεις σημάδια ωριμότητας και να αναλάβεις ένα ρόλο που σου ταιριάζει, αφήνοντας στην άκρη ότι συνήθιζες να κάνεις μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να επιδείξεις ικανότητα αναλυτικής σκέψης σε ένα ζήτημα που δεν είναι εύκολο να φέρεις εις πέρας αν εξακολουθήσεις να το αντιμετωπίζεις με ελαφρότητα και αδιαφορία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων