Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html01
Αυγ
Αναγνωριζοντας τον κινδυνο
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό και η προετοιμασία του τετραγώνου με τον Πλούτωνα  από τον Αιγόκερω προς το τέλος της Πέμπτης 2 Αυγούστου, μοιάζει να ολοκληρώνει μία προσπάθεια να καταφέρεις να αποκτήσεις τον έλεγχο καταστάσεων, ειδικά αν ανήκεις στο σταυρό των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι πιθανό να προσπαθήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που δείχνουν πως θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, πως αναδεικνύεις ατέλειες και αστοχίες, πως προσπαθείς να κάνεις μία τελευταία προσπάθεια να κατακτήσεις τον επιθυμητό στόχο. Με τη Σελήνη στον Κριό, η συγκεκριμένη προσπάθεια και απόπειρα είναι ευθεία και ειλικρινής, μοιάζει με κατά μέτωπο επίθεση ή σύγκρουση, μπορεί να χαρακτηριστεί και απειλητική κάποιες φορές. Οι αντιστάσεις όμως του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ μεγάλες, ώστε να αποτελέσουν ένα εύκολο θύμα μίας τέτοιας προσπάθειας. 

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο λοιπόν να κατανοήσεις τα όρια εντός των οποίων καλείσαι να λειτουργήσεις χωρίς να οδηγηθείς στην αναμέτρηση με ένα σταθερό τείχος. Πιθανότατα να αναγνωρίζεις πως οι αντοχές σου δεν είναι πλέον αρκετές, πως αναζητάς την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αρνηθείς να αναμετρηθείς με κάτι που μοιάζει πολύ πιο δυνατό από τις δικές σου ικανότητες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αν μπορείς να λειτουργήσεις με τη συγκεκριμένη ψυχραιμία, τότε φρόντισε να το κάνεις και πράξη, αφού δεν είναι καλή  εποχή να ανοίξεις και νέα μέτωπα στη ζωή σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων