Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Αυγ
Χωρις δεσμευσεις
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό σε τροχιά κενή πορείας την Παρασκευή 3 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να δηλώσει πως καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε κάτι που θέλεις να έχει διάρκεια, αλλά να περάσεις όσο το δυνατό πιο ανέμελα τη σημερινή ημέρα, ειδικά αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) των ζωδίων/ωροσκόπων. 

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, να αφήσεις στην άκρη τους γύρω σου και τις υποχρεώσεις που σε φορτώνουν. Προσπάθησε να μη δώσεις σημασία σε όσα λέγονται και καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις κάποιες σοβαρές κουβέντες που είναι σε θέση να σε γεμίσουν με προσμονή αυτή την εποχή. Φρόντισε να εκτονώσεις την ανάγκη για φυσική άσκηση και προσπάθησε να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου μέσα από τη σωματική επαφή με το άλλο άτομο. 

Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να μπορείς να διατηρήσεις αποστάσεις από τα σχέδια που κάποιοι προσπαθούν να σου φορτώσουν, αφού δεν μπορείς να συγκρατήσεις το βάρος από πλάνα αυτή την εποχή. Αν θέλεις να κάνεις φανερή την παρουσία σου, τότε μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, χωρίς όμως να χρειαστεί να υπερβάλεις. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την υπομονή και την εμπιστοσύνη κάποιων, τότε μπορείς να παίξεις με τα όρια αυτών, γνωρίζοντας όμως πως θα μπορούσαν να σπάσουν αρκετά εύκολα αυτή τη χρονική στιγμή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων