Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Αυγ
Αναταραχη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο το Σάββατο 4 Αυγούστου, μοιάζουν να ενεργοποιούν τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, με τρόπο που πολλές φορές μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτος. 

Η ανάγκη να γίνει κάτι διαφορετικό από ότι μοιάζει με συνήθεια και ρουτίνα είναι παρούσα και φαίνεται πως ενεργοποιεί αποφάσεις που μπορεί να μοιάζουν με ηλεκτροπληξία για κάποιους. Ο ενθουσιασμός της στιγμής μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να προκύψουν δράσεις που προκαλούν αναταραχή σε μία υπάρχουσα ισορροπία, που είναι όμως πιθανό να έχει μεταβληθεί σε λιμνάζοντα ύδατα. Αρκεί να κάνεις την πρώτη κίνηση και θα ακολουθήσει ένας χορός από εξελίξεις που είναι σε θέση να οδηγήσουν μία περίσταση σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. 

Αν πάλι θεωρείς πως ζεις σε μία κατάσταση που βασίζεται στη σταθερότητα, τότε καλά θα κάνεις να προσέξεις γιατί μπορεί να υπάρξουν αφορμές για αποσταθεροποίηση. Ο οργανισμός σου μπορεί να αντισταθεί στη διάθεση για φρένο στις εξελίξεις, στην επιθυμία σου για μία σταθερότητα που σε βολεύει. Μπορεί να νιώσεις κάποια αδιαθεσία ή να έχεις ένα μικρό ατύχημα που σε κινητοποιεί και σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως κάνεις κάτι λάθος. Ίσως πάλι να βρεθείς στο επίκεντρο ειδήσεων ή εξελίξεων που δείχνουν πως η ζωή τρίτων κυλά γρήγορα, με αποτέλεσμα να αναρωτηθείς μήπως έχεις παραδοθεί και απλά περιμένεις το χρόνο να περάσει, κάτι που βέβαια δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να ελέγξεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων