Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ05
Αυγ
Με αλλον αερα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους τη Δευτέρα 6 Αυγούστου μοιάζει να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου κάποιες δύσκολες ισορροπίες που παλεύεις να διατηρήσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Η σημερινή ημέρα είναι σε θέση να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, να φέρει στο προσκήνιο την ευκαιρία για μία εκδρομή που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μία σχέση που έχει δοκιμάσει τις αντοχές της. Η αλλαγή της καθημερινότητας είναι μία εξαιρετική προοπτική για ζωές που έχουν συνηθίσει να κινούνται μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν ενδείξεις ενός βαλτώματος. Η επικοινωνία με άτομα που κινούνται με διαφορετικό τρόπο είναι επίσης μία καλή αφορμή για να γίνουν συγκρίσεις του τρόπου ζωής και να προκύψει το ενδεχόμενο μίας αλλαγής των προτεραιοτήτων. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με άτομα νεαρής ηλικίας, κάτι που μπορεί να προσφέρει την ευχέρεια για να αισθανθείς πολύ πιο ανάλαφρος/η. Τόλμησε να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που συμβολίζουν το παρελθόν και τη συντηρητική ματιά απέναντι στα πράγματα και θα καταφέρεις να πάρεις μερικές ανάσες που έχεις μεγάλη ανάγκη. Βέβαια να θυμάσαι πως κάποιες σκέψεις και υποσχέσεις σου μπορεί να μην έχουν μεγάλα περιθώρια πραγματοποίησης, οπότε προσπάθησε να μη γίνεσαι έντονα απόλυτος/η, αφού ίσως να είναι αδύνατο να βγεις από την παγίδα που ρίχνεις τον εαυτό σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων