Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Αυγ
Με αλλον αερα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους τη Δευτέρα 6 Αυγούστου μοιάζει να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου κάποιες δύσκολες ισορροπίες που παλεύεις να διατηρήσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Η σημερινή ημέρα είναι σε θέση να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, να φέρει στο προσκήνιο την ευκαιρία για μία εκδρομή που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μία σχέση που έχει δοκιμάσει τις αντοχές της. Η αλλαγή της καθημερινότητας είναι μία εξαιρετική προοπτική για ζωές που έχουν συνηθίσει να κινούνται μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν ενδείξεις ενός βαλτώματος. Η επικοινωνία με άτομα που κινούνται με διαφορετικό τρόπο είναι επίσης μία καλή αφορμή για να γίνουν συγκρίσεις του τρόπου ζωής και να προκύψει το ενδεχόμενο μίας αλλαγής των προτεραιοτήτων. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με άτομα νεαρής ηλικίας, κάτι που μπορεί να προσφέρει την ευχέρεια για να αισθανθείς πολύ πιο ανάλαφρος/η. Τόλμησε να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που συμβολίζουν το παρελθόν και τη συντηρητική ματιά απέναντι στα πράγματα και θα καταφέρεις να πάρεις μερικές ανάσες που έχεις μεγάλη ανάγκη. Βέβαια να θυμάσαι πως κάποιες σκέψεις και υποσχέσεις σου μπορεί να μην έχουν μεγάλα περιθώρια πραγματοποίησης, οπότε προσπάθησε να μη γίνεσαι έντονα απόλυτος/η, αφού ίσως να είναι αδύνατο να βγεις από την παγίδα που ρίχνεις τον εαυτό σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων