Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Αυγ
Χωρις ενοχες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 7 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα, να προκαλέσει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναταραχή, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει την απόλυτη διάθεση για σταθερότητα που προσπαθούν να επιβάλουν ο Άρης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. 

Με την έναρξη όμως της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την επισκόπηση μίας περιόδου τριών περίπου μηνών, κατά τη διάρκεια οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο χρειάστηκε να κρατηθούν γερά από τα σκοινιά για να αποφύγουν την πτώση λόγω των έντονων αναταράξεων. Αυτή η μάχη έχει σίγουρα φέρει στην επιφάνεια έντονη κόπωση, έχει χαράξει ρυτίδες στα πρόσωπα τους, με αποτέλεσμα τη σημερινή ημέρα να αποφασίζουν πως θέλουν να γίνουν και πάλι νέοι για να χαρούν κάποιες ανέμελες στιγμές. 

Σε μία τέτοια προοπτική λοιπόν, φρόντισε να τολμήσεις να κάνεις μία εξόρμηση την οποία και αναζητάς εδώ και πολύ καιρό, να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που μπορεί να είσαι άγνωστος/η μεταξύ αγνώστων. Η συναναστροφή σου με κόσμο που δε γνωρίζεις μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να φέρεις στην επιφάνεια και ένα διαφορετικό κομμάτι της προσωπικότητας σου, αυτό που αναγκάζεσαι να κρύψεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις ανάγκη να γίνεις ο πραγματικός σου εαυτός, και αυτό μπορεί να σημαίνει πως τολμάς να πετάξεις από πάνω σου ένα ρούχο που δε σου αρέσει πλέον. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων