Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ06
Αυγ
Χωρις ενοχες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 7 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα, να προκαλέσει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναταραχή, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει την απόλυτη διάθεση για σταθερότητα που προσπαθούν να επιβάλουν ο Άρης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. 

Με την έναρξη όμως της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την επισκόπηση μίας περιόδου τριών περίπου μηνών, κατά τη διάρκεια οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο χρειάστηκε να κρατηθούν γερά από τα σκοινιά για να αποφύγουν την πτώση λόγω των έντονων αναταράξεων. Αυτή η μάχη έχει σίγουρα φέρει στην επιφάνεια έντονη κόπωση, έχει χαράξει ρυτίδες στα πρόσωπα τους, με αποτέλεσμα τη σημερινή ημέρα να αποφασίζουν πως θέλουν να γίνουν και πάλι νέοι για να χαρούν κάποιες ανέμελες στιγμές. 

Σε μία τέτοια προοπτική λοιπόν, φρόντισε να τολμήσεις να κάνεις μία εξόρμηση την οποία και αναζητάς εδώ και πολύ καιρό, να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που μπορεί να είσαι άγνωστος/η μεταξύ αγνώστων. Η συναναστροφή σου με κόσμο που δε γνωρίζεις μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να φέρεις στην επιφάνεια και ένα διαφορετικό κομμάτι της προσωπικότητας σου, αυτό που αναγκάζεσαι να κρύψεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις ανάγκη να γίνεις ο πραγματικός σου εαυτός, και αυτό μπορεί να σημαίνει πως τολμάς να πετάξεις από πάνω σου ένα ρούχο που δε σου αρέσει πλέον. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων