Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Αυγ
Προβληματισμοι
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 8 Αυγούστου θα ενεργοποιήσει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Ζυγό. 

Το δίλημμα για ανάληψη δράσης ή για ένα βήμα προς τα πίσω που βοηθά να κερδίσεις χρόνο είναι και πάλι παρόν και προσπαθεί να μπερδέψει τη ζωή σου. Η προσωπική όμως απαίτηση για ασφάλεια και σιγουριά σε κάνει να δειλιάζεις ώστε να αναλάβεις δράση, ώστε να τολμήσεις να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, αφού το μυαλό φέρνει στο προσκήνιο ένα παρελθόν που έχει καταγράψει δύσκολες εικόνες. Καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις προκλήσεις, ξεπερνώντας προβολές του παρελθόντος πάνω στο σήμερα, μέσα από μία ωριμότητα την οποία είναι σε θέση να προσφέρει η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο που αυξάνει την επιμονή απέναντι σε ένα στόχο που μοιάζει να μην μπορείς να κατακτήσεις. Μπορεί να επιμείνεις να περάσει η δική σου άποψη ή επιθυμία, οδηγώντας την άλλη πλευρά σε έναν εκνευρισμό που μεγαλώνει. Κάποιες δύσκολες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να κινούνται πάνω σε τεντωμένο σκοινί, με αποτέλεσμα να μοιάζει έτοιμη επικίνδυνη αυτή η ισορροπία τρόμου για έναν εξωτερικό παρατηρητή. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να λάβεις τη γνώμη του ενός τέτοιου ατόμου, που λειτουργεί ανιδιοτελώς και με γνώμονα την ειλικρίνεια, αφού αυτή η γνώμη μπορεί να σε γλιτώσει από μία κίνηση που καταστρέφει ότι έχει δομηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων