Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Αυγ
Αδιεξοδα και λυσεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 9 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί απορίες και ανησυχίες στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που εκδηλώνονται με τρόπο που δεν είναι απόλυτα εμφανής στο περιβάλλον τους. 

Είναι αρκετά πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι πολύ κοντά στο κλείσιμο ενός κύκλου, στη συνειδητοποίηση πως μία προσπάθεια που καταβάλεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δεν είναι σε θέση να αποφέρει τα οφέλη που έχεις κατά νου. Μπορεί λοιπόν να τα βάλεις με τον εαυτό σου, επειδή δεν έφτασες στο επιθυμητό αποτέλεσμα ή λόγω της αποτυχίας της κατάκτησης του στόχου. Μπορεί όμως και να αντιληφθείς πως δεν αξίζει να συνεχίσεις να ασχολείσαι με ένα άτομο ή μία κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις πως μειώνεις τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να δώσεις οριστικό τέλος.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να βλέπεις πως λαμβάνεις αρνητικά σχόλια και αδιέξοδο από την άλλη πλευρά, να αναγνωρίζεις πως έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που δε φαίνεται διατεθειμένο να σου επιτρέψει να εισχωρήσεις στη ζωή του. Σε μία τέτοια περίπτωση, μπορεί να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με περισσότερο σκοτεινό και ύπουλο τρόπο, με στόχο να κατακτήσεις το στόχο σου χωρίς να φαίνεται η προσπάθεια σου να φτάσεις κοντά του. Από την άλλη όμως πλευρά, ίσως να πρέπει να σκεφτείς πως μπλέκεις σε μία κατάσταση που κουβαλά αρκετά προβλήματα μαζί της, με αποτέλεσμα να τα φορτώνεσαι στους ώμους σου. Και το θέμα δεν είναι αν αντέχεις, αλλά αν θέλεις να κουβαλήσεις τα προβλήματα άλλων

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων