Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



05
Δεκ
Νεα Σεληνη 7/12/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 7 Δεκεμβρίου στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη ή απαίτηση για μία μετακίνηση από τις στάσιμες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού μπορεί να μοιάζει  με μία εξαιρετικά ευχάριστη αφορμή για να κάνεις όνειρα απόδρασης, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε προβληματίσει αφού ίσως να μην έχεις ασχοληθεί επισταμένα με τις λεπτομέρειες αυτού. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό πιο σαφής με το χρονοδιάγραμμα, αφού είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που δεν είναι και τόσο εύκολο να τακτοποιηθούν.

Ίσως πάλι να προκύπτει  μία πρόταση που σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν είσαι σε θέση να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μία νέα γνωριμία ή  μία επαγγελματική πρόταση θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου και είναι πιθανό να δείξουν πως θα μπορούσες να πάρεις αποστάσεις από το σήμερα και να εστιάσεις στο μέλλον με νέα ματιά. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο ισχύουν αυτά που σου προτείνονται ή μήπως εξιδανικεύεις κάποιες παραμέτρους.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο που δεν περίμενες ή που δεν είναι υποχρεωτικό να γνωρίζεις πως φτάνει σε εσένα, που είναι σε θέση  να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από μία δύσκολη κατάσταση. Μία απόδραση αυτή την περίοδο θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου κάποιες σκέψεις που σε ταλαιπωρούν. Ίσως πάλι να λαμβάνεις κάποια σημάδια που σε κάνουν να εξιδανικεύσεις μία κατάσταση, με κίνδυνο να εμπιστευτείς κάποιο άτομο που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως εννοεί αυτά που λέει. Το μυαλό σου όμως φαίνεται να θέλει να ταξιδέψει, οπότε σε κάθε ευκαιρία που θα έχεις ώστε να αφήσεις την πραγματικότητα, θα μοιάζει με δώρο χωρίς αποστολέα έξω από την πόρτα σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα πρέπει να θέσει πάνω σε άλλη βάση  μία οικονομική κατάσταση που σε ταλαιπωρεί. Θα χρειαστεί να τολμήσεις να μιλήσεις ειλικρινά σε ένα άτομο που είναι καιρός να μπει η συνεργασία σου σε νέα καλούπια, ακόμα και αν αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη μεταξύ σας σχέση. Στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να κοιτάξεις την κατάσταση του σήμερα αντί να συνεχίσεις να ζεις για ένα μέλλον που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μπορέσεις να κατακτήσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να προκαλέσει μία είδους ανάφλεξη σε ζητήματα που εμπλέκεται και κάποιος/α άλλος/η, με αποτέλεσμα να προκύπτουν δυναμικές ισορροπίες στη ζωή σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, που καλείσαι να ασχοληθείς με πολλά αντικείμενα την ίδια χρονική στιγμή, οπότε χρειάζεται να βάλεις ταχύτητα στη ζωή σου. Αυτό το γεγονός όμως θα φέρει και βιασύνη, κάτι που είναι πιθανό να φέρει και κάποια λάθη ή διαπληκτισμούς. Αν τα μέτωπα που ανοίγεις είναι περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις, τότε πρόσεξε μήπως χάνεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σε κάποια από αυτά ή μήπως εξιδανικεύεις καταστάσεις που δεν είναι  όμως όπως ακριβώς φαντάζεσαι.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη μπορεί να αυξήσει τον όγκο της καθημερινής σου εργασίας και να σε κάνει να χάσεις την αίσθηση του χρόνου κάποιες στιγμές. Θα χρειαστεί όμως να προσέξεις μήπως ξεχνάς και άλλα κομμάτια της ζωής σου, αφού βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που επιδιώκεις να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε λοιπόν να θέσεις προτεραιότητες, γιατί είναι πιθανό να ανοίγεις μέτωπα που δεν είναι βέβαιο  πως θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις μέσα στον ενδεδειγμένο χρόνο τους. Ένα άλλο θέμα της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου είναι η υγεία σου και η ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου. Διαμόρφωσε εκ  νέου το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου, γιατί μπορεί να το έχεις φορτώσει με δραστηριότητες που σε καταπονούν περισσότερο από όσο αντέχεις.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να φέρνει μία συνειδητοποίηση σχετικά με την προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να αποσαφηνίσεις κατά πόσο επιλέγεις να ζεις με τα ουτοπικά πολλές φορές σχέδια που κάνεις στο μυαλό σου ή να διαλέξεις να ακολουθήσεις την πραγματικότητα που μπορεί να είναι και σκληρή. Θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε κάποιες επιλογές που εμπεριέχουν και την έννοια του κλεισίματος ενός κύκλου συμβιβασμών που έχεις κάνει, ώστε να κοιτάξεις την  πραγματικότητα κατά πρόσωπο. Αν συναντάς κάποιο άτομο που μοιάζει να αναστατώνει το βάλτωμα που πιθανότατα να χαρακτηρίζει τη ζωή σου, τότε είναι μάλλον καιρός να δοκιμάσεις να προκαλέσεις μία αναστάτωση για να εξετάσεις κατά πόσο βρίσκεσαι σε μία σχέση που βρίσκεται εν υπνώσει ή έχει λήξει και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να σε καλεί να πάρεις εσωτερικές αποφάσεις σχετικά με μία μετακίνηση που καλείσαι να κάνεις και  δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η για αυτή. Ξεκινά μία περίοδος που έχεις ανάγκη το να τεστάρεις τα νέα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί μπροστά σου πριν να λάβεις τις οριστικές σου αποφάσεις, οπότε φρόντισε να διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου ώστε να λάβεις τις απαντήσεις που αναζητάς. Αν πάλι έχεις κατά νου μία μετακόμιση, τότε είναι καιρός να ξεκινήσεις να φέρνεις εις πέρας αυτό το πλάνο, αφού θα υπάρξουν και κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχεις ακόμα στο νου σου και μπορούν να καθυστερήσουν τη διαδικασία, οπότε είναι φρόνιμο να τις αναγνωρίσεις αυτή τη χρονική στιγμή.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα ήθελες να μπορέσεις να βάλεις και νέες παραμέτρους στην καθημερινότητα σου. Θα χρειαστεί όμως να γίνεις περισσότερο ρεαλιστής/ρια σχετικά με το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις σε κάθε παράμετρο, να φροντίσεις να θέσεις στο περιθώριο ανθρώπους και περιστάσεις που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου και να μάθεις να ακούς και το ένστικτο σου. Μπορείς να γλυτώσεις από τον κόπο του να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια σε άσκοπες κατευθύνσεις, κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να προγραμματίσεις και μία  απόδραση την οποία μοιάζει να έχεις τεράστια ανάγκη.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει καλά νέα στον οικονομικό τομέα, αφού θα μπορούσε να είναι η έναρξη μίας περιόδου που θα δεις τα έσοδα σου να αυξάνουν. Ίσως βέβαια αυτή η αύξηση να μην είναι μόνιμη ή να αποτελεί μία τονωτική ένεση στην τσέπη σου, την οποία και θα πρέπει όμως να προφυλάξεις από επιδρομές τρίτων. Ίσως  πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις κάπως ριψοκίνδυνα, να ρισκάρεις με στόχο να αποκτήσεις κάτι που χρειάζεται τόλμη και θάρρος. Σε μία τέτοια περίπτωση, φρόντισε να έχεις στο μυαλό σου πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην έχεις ελέγξει όλες τις παραμέτρους και να αφήσεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να θέσεις σε εφαρμογή το σχέδιο που ετοιμάζεται εδώ και κάποιο καιρό και  απλά δεν έχει βρει τον τρόπο να εκφραστεί. Μπορεί να μην έχεις ολοκληρώσει ακόμα τα πλάνα σου, να παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες που σε μπερδεύουν, αλλά πιθανότατα να νιώθεις  σίγουρος/η πως θα καταφέρεις να κάνεις το πρώτο βήμα που έχεις κατά νου. Αν η παραπάνω διαδικασία εμπεριέχει την έννοια της μετακίνησης, τότε προσπάθησε να γνωρίζεις μέσα σου προς ποια κατεύθυνση θέλεις να μετακινηθείς. Αν αναζητάς ένα σπίτι, τότε εξήγησε στα άτομα που είναι κοντά σου τις επιθυμίες σου ώστε να μην προκύψουν διαφωνίες. Αν πάλι πρέπει να εκφράσεις την ανάγκη σου για μία καινούργια επαγγελματική πρόκληση, τότε γίνε όσο το δυνατότερο σαφής, ώστε να μην  αφήσεις απορίες στους γύρω σου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει ως στόχο να σου μάθει πως είναι καλύτερο να προχωράς σε πράξεις παρά να μιλάς πολύ και να δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι  βέβαιο πως θα μπορέσεις να κρατήσεις. Η επαφή σου με κόσμο αυτή την περίοδο μπορεί να είναι αρκετά έντονη, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει παγίδα αφού μπορεί να εκτεθείς μέσα από τις υποσχέσεις που είναι αρκετά πιθανό να μοιράσεις. Καλύτερα να επιλέξεις να παρατηρείς παρά να λαμβάνεις μέρος σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν παγίδες. Αν πάλι έχεις ανάγκη από μία απόδραση, τότε προσπάθησε να οριοθετήσεις το χρόνο που έχεις διαθέσιμο, γιατί είναι αρκετά πιθανό να χάσεις αυτή την ευκαιρία λόγω αδυναμίας εύρεσης των κατάλληλων ημερομηνιών.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να εμπλακείς σε συζητήσεις και σχεδιασμούς με πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού σου  κύκλου σχετικά με τα επαγγελματικά σου πλάνα. Μία συνάντηση με πρόσωπα που μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις είναι πιθανό να προσφέρει την ευκαιρία μία συνεργασίας, κάτι που όμως απαιτεί προσοχή  από εσένα. Θα χρειαστεί να θέσεις κάποια όρια ως προς τη συμμετοχή σου στην ομάδα, αφού είναι εύκολο να χαθεί το μέτρο στον οικονομικό τομέα. Ίσως πάλι να ξεκινά μία περίοδος που θα έχεις αρκετά  έξοδα, οπότε φρόντισε να προχωρήσεις σε έναν πραγματικό προϋπολογισμό γιατί μπορείς να χάσεις το μέτρο αρκετά εύκολα. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε βάζει στη διαδικασία να ξεκινήσει η  περίοδος που θα δώσει άλλη ταχύτητα στη ζωή σου. Μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία ώστε να φέρεις στην επιφάνεια μία άλλη πλευρά του εαυτού σου, και να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους κύκλους που κινείσαι. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μοιάζει να φέρνει  έντονες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και να σε γεμίζει με όνειρα. Τέλος, ένα ταξίδι που μπορεί να είναι και δώρο από  το άτομο που στέκεται δίπλα σου θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή  του επόμενου βήματος στη σχέση σας και να φέρει εξελίξεις που μπορεί να περιλαμβάνουν και την έννοια της μετακόμισης. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων