Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Ιαν
Ηλιακη εκλειψη 6/1/2019
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερου στο μεσοδιάστημα του Κρόνου και του Πλούτωνα, αποτελεί μία σημαντική στιγμή στη ζωή του δευτέρου δεκαημέρου των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση που ανοίγει την προοπτική μίας νέας ζωής κάπου μακριά από το σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μετακομίζεις κάπου μακριά για λόγους επαγγελματικής μετεγκατάστασης, αφήνοντας πίσω σου ένα γνώριμο και ασφαλές παρελθόν, μέσα από μία πράξη που μπορεί να σημαίνει και ένα μικρό θάνατο. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας χωρισμός που σε αναγκάζει να μετακινηθείς σε ένα νέο τόπο και να χρειαστεί να ξεκινήσεις τη ζωή σου από την αρχή. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις σημάδια γήρανσης σε εσένα ή σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σου, και να αντιλαμβάνεσαι πως η σκυτάλη περνά από τη μία γενιά στην επόμενη.

Το σημαντικό ζητούμενο είναι να επενδύσεις στο χρόνο, να θέσεις γερά θεμέλια σε ότι ξεκινάς και να είσαι διατεθειμένος/η να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις και διαθέσεις σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τις ανάγκες σου και να συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα έχεις ανάγκη, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να μάθεις πως γεύεσαι τους κόπους μίας προσπάθειας στον κατάλληλο χρόνο και σταματάς να θέτεις ολοένα και μεγαλύτερους στόχους εξασθενώντας έναν οργανισμό που έχει ανάγκη από ένα διάλειμμα.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στη 15η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μοιάζει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσεις να εξελίξεις τη δημόσια εικόνα σου από εδώ και πέρα. Φαίνεται πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία απόφαση μετάβασης, στην οποία καλείσαι να αποφασίσεις αν θα οδηγήσεις τις εξελίξεις ή θα αφήσεις άλλους να τις ορίσουν. Περνάς από τις Συμπληγάδες της υποχρεωτικής και ίσως βίαιης ωρίμανσης, μέσα από μία διαδικασία βαθιάς εσωτερικής μεταμόρφωσης. Αυτό βέβαια σημαίνει πως υπάρχουν απώλειες σε πρόσωπα που έχεις κοντά σου, αλλά ταυτόχρονα γεννιέται χώρος για να ανθίσει στο μέλλον κάτι που θα κουβαλά αισιοδοξία και ομορφιά. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να δηλώνει πως βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο εκπαίδευσης, πως καλείσαι να αφομοιώσεις κάποιες γνώσεις που σε δυσκολεύουν. Ίσως να βρίσκεις δυσκολίες σε ένα μονοπάτι γνώσης, να συναντάς αδιέξοδα τα οποία θα ξεπεραστούν μόνο αν καταφέρεις να δεις τις καταστάσεις μέσα από διαφορετική οπτική. Ίσως πάλι να κλείνει ένας δρόμος προς το εξωτερικό ή μία κατεύθυνση που έμοιαζε με ευκαιρία, και αυτό να σε δυσκολεύει να το χωνέψεις, αλλά παράλληλα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να διαλέξεις τους ανθρώπους που θέλεις να βρίσκονται δίπλα σου από εδώ και πέρα. Θα χρειαστεί να θυμάσαι πως αν προκύπτουν ζητήματα με δικηγόρους και δικαστήρια, δεν εισέρχεσαι σε μία κατάσταση που θα λήξει γρήγορα και αναίμακτα.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι μία σκληρή στιγμή για εσένα, αφού είναι πιθανό να βλέπεις μπροστά σου το κλείσιμο μίας περιόδου, το τέλος μίας εποχής. Αν έχεις κοντά σου ηλικιωμένα άτομα, τότε μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες του περάσματος του χρόνου από πάνω τους, ακόμα και μέσα από θέματα υγείας που δεν είναι καθόλου εύκολα να αντιμετωπίσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε έναν οικονομικό διακανονισμό ο οποίος σε πιέζει και αγχώνει, με αποτελέσματα να αισθάνεσαι πως ασφυκτιάς μέσα σε ένα περιβάλλον που θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου μοιάζει με το καμπανάκι σε μία πορεία που καλείται κάποια στιγμή να φτάσει σε έναν τερματισμό. Δεν μπορείς να επιμείνεις να βρίσκεσαι σε μία διαπροσωπική σχέση η οποία δεν έχεις στόχους και συγκεκριμένο πλάνο, κάτι που μπορεί να σου γίνει ξεκάθαρο μέσα από τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Ένας χωρισμός αυτή την εποχή μπορεί να είναι σκληρός και επίπονος, αλλά ταυτόχρονα θα σε διδάξει κάποια πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να εφαρμόσεις στο επόμενο βήμα της ζωής σου. Μία δέσμευση αυτή την εποχή μπορεί να σε βοηθά να αισθανθείς ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα κουβαλάς μαζί σου αρκετές ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να ζυγίσεις καλά πριν δώσεις την οριστική σου απάντηση. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε βάλει μπροστά στη διαδικασία να αποδομήσεις μία καθημερινότητα που περιλαμβάνει δράσεις που θεωρείς πως σε κρατούν ακμαίο/α, αλλά ίσως να λειτουργούν εντελώς αντίστροφα. Είναι καιρός να παρατηρήσεις τα σημάδια που δείχνουν πως ζεις με τρόπο που έχει άμεση επίδραση στην καλή σου διάθεση ή την υγεία σου. Η εργασιακή καθημερινότητα είναι πιθανό να μην είναι πλέον μία ευχάριστη διαδικασία και να προβληματίζεσαι μήπως είναι καιρός να ανοίξεις τις προοπτικές που μοιάζουν με πρόκληση και σε καλούν κάπου μακριά από το περιβάλλον που κινείσαι. Ένα ταξίδι αυτή  την εποχή μπορεί  να σε βοηθήσει να λύσεις διλήμματα, γι αυτό προσπάθησε να μην απορρίψεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέτει την προσωπική σου ζωή σε διαφορετική τροχιά. Μία σχέση που διατηρείς θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα, μέσα από τη δέσμευση που είναι πιθανό να προκύπτει και από την προοπτική της απόκτησης ενός παιδιού. Αυτό βέβαια σημαίνει πως προχωράς σε μία απόφαση που δεν είναι τυχαία, αλλά έχεις πειστεί πως έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θα σε στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του. Αν είσαι μόνος/η, τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία γνωριμία, αλλά φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η με τον εαυτό σου σχετικά με την επιλογή που θα κάνεις. Αναζητάς κάτι εφήμερο ώστε να ξεπεράσεις ένα δύσκολο παρελθόν ή μία σταθερότητα για να απαλύνει  την αβεβαιότητα της ζωής σου; 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί μία δύσκολη στιγμή για τη ζωή σου, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις με θάρρος το κλείσιμο ενός κύκλου που επηρεάζει τη ζωή σου. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους γονείς σου, με την υγεία τους ή με το γεγονός πως απομακρύνεσαι από το σπίτι που έζησες τα τελευταία χρόνια. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μπεις σε έναν σκληρό αλλά ειλικρινή διάλογο με το έτερο ήμισυ σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, αφού υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να αποδεχτείς. Φρόντισε να προχωράς σε πράξεις που καθαρίζουν τα θολά τοπία της ζωής σου και όχι να περιπλέκεις περισσότερο τα πράγματα.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που αφορά κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα ώστε να διαχωρίσεις τη θέση σου από  τις απόψεις και αποφάσεις τους. Μπορεί βέβαια να είσαι περισσότερο σκληρός/η και απόλυτος/η από όσο μπορούν να αντέξουν, να εκφράσεις σκέψεις που στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα, να θέσεις τελεσίγραφα, αλλά στην πραγματικότητα αναζητάς λύσεις που δεν έχουν βρεθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Να θυμάσαι όμως πως μπορεί να δημιουργήσεις αντιπάλους που δεν είναι βέβαιο πως είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις, αφού γνωρίζουν να επιτίθενται ακόμα και όταν τους προκαλείς μέσα σε ένα υποτιθέμενο ναρκοπέδιο.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί την αλλαγή μίας κατάστασης που επηρεάζει τον οικονομικό τομέα της ζωής σου. Είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που έχει αντίκτυπο στην αμοιβή σου και ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν είναι και τόσο νόμιμες, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα μπορούσε να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με νόμους τους οποίους δε γνωρίζεις για την ώρα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να πουλήσεις κάποια αντικείμενα που δε χρειάζεσαι πλέον, αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις μήπως δεν υπολογίζεις με σωστό τρόπο την αξία τους.  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, η οποία επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του μέσου του δευτέρου δεκαημέρου, δηλώνει πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία αλλαγή πορείας, την οποία καλείσαι να αντιληφθείς με τον πλέον άμεσο τρόπο. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, αφού είναι απαραίτητο να προχωρήσεις στις απαραίτητες τροποποιήσεις της καθημερινότητας σου για να ισορροπήσεις τις σωματικές με τις πνευματικές σου αντοχές. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως είσαι μόνος/η μέσα σε μία σχέση που έχει χάσει τα πατήματα της, κάτι που θα σε κάνει να βγεις από τη σκιά που ζεις εδώ και καιρό. Ένας αποχωρισμός αυτή την περίοδο δείχνει πως καλείσαι να αλλάξεις ρόλο, οπότε μη μείνεις στο καθαυτό γεγονός, αλλά προσπάθησε να διαβάσεις κάτω από την επιφάνεια των λέξεων και των πράξεων που προκύπτουν.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί μία δύσκολη στιγμή για εσένα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις δύσκολα γεγονότα σε θέματα υγείας με άτομα μεγάλης ηλικίας. Ίσως να χρειαστεί να στηρίξεις τέτοια άτομα ή να περάσεις χρόνο μαζί τους, να απελευθερώσεις χρόνο από τη δική σου ζωή για να τον επενδύσεις σε εκείνα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τη δική σου υγεία και να ανακαλύψεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές στις δραστηριότητες σου. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις με θάρρος και τόλμη, γνωρίζοντας όμως πως είναι πιθανό να προκύπτει η ανάγκη μίας αποχώρησης. Σε μία τέτοια περίπτωση, ίσως να πρέπει να σκεφτείς πως θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό αλλά πάντα φρόντιζες να αναβάλεις.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αναγκάζει να αλλάξεις κάποιες δραστηριότητες που σε βοηθούν να συμμετέχεις σε ένα κοινωνικό σύνολο που θέλεις να αποτελεί κομμάτι της ζωής σου. Ίσως να διακόψεις κάποιες δράσεις που δεν ταιριάζουν με την ηλικία σου ή που σε πιέζουν οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον ο χρόνος να τον επενδύσεις κάπου αλλού. Ίσως πάλι να αλλάζει ο ρόλος σου μέσα σε μία ομάδα και να χρειαστεί να αναδείξεις νέα ταλέντα σου, αφού δε θέλεις να παραμείνεις στάσιμος/η. Ίσως τέλος να προκύπτει μία σύγκρουση με άτομα του φιλικού σου κύκλου και να αντιλαμβάνεσαι πως ένας κύκλος φιλίας κλείνει, χωρίς ωστόσο να σου αφήνει τεράστιο βαθμό πικρίας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων