Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html28
Νοε
Αναζητωντας τα αιτια της διαφωνιας
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου μοιάζει να περιπλέκει τα πράγματα στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) μέσα από τα τετράγωνα με τον ανάδρομο Ερμή και το Δία από τον Τοξότη και την αντίθεση με τον Άρη από τους Ιχθείς. 

Η επικοινωνία μοιάζει να περνά δύσκολες στιγμές, αφού η συνεννόηση είναι ένα στοιχείο που φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο να γίνει με επιτυχία. Η αδυναμία σύγκλισης των απόψεων δε βασίζεται σε βαθιές αντιθέσεις, αλλά πιθανότατα στη διαφορετική επιφανειακή οπτική απέναντι στα πράγματα. Η χρήση συγκεκριμένων λέξεων μπορεί να αποτελέσει κόκκινο πανί και να δημιουργηθούν εστίες ανάφλεξης που μπορούν πολύ εύκολα να λάβουν μεγάλες διαστάσεις ανάμεσα σε άτομα που είναι έτοιμα να οδηγήσουν ένα λεπτό σκοινί στο σημείο κοπής του.

Από την άλλη πλευρά, αν μπορέσει να δοθεί ο χρόνος ώστε να ακουστεί η άποψη της κάθε πλευράς, τότε η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να επιλύσει διαφωνίες και διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε άτομα που βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Αν καταφέρεις να εστιάσεις στις λεπτομέρειες, αν έχεις τη διάθεση να εξετάσεις το θέμα μέσα από μία πιο ουσιαστική οπτική, τότε είσαι σε θέση να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δεν καταφέρνεις να βρεις σημεία σύμπλευσης με την άλλη πλευρά. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν γέφυρες σύνδεσης και επικοινωνίας, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς πως έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης στην όλη κατάσταση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων